Print this page
2017 augusztus 29, kedd

"Ha nincs valódi ok, akkor kitalálnak valamit"...

Szerző: Eva Maria Barki

Dr. Éva Maria Barkitól kaptam a lenti levelet. / Különösebb KOMMENTÁR NEM KELL HOZZÁ!, A hatalom mindenütt így dolgozik! Főleg ott ahol liberálisok/szocilisták, VAGY MÁSNAK ÁLCÁZOTT vezetése van egy országnak! Kérem tovább küldeni, akár a megjegyzésemmel is! Mert a végén, még valaki elhiszi a HAZUGSÁGOT IS! -szalontay-

Tisztelt Hölgyeim és Uraim !

Kedves Magyar Barátaim !

Hihetetlen, milyen eszközökkel dolgoznak, ha valaki számukra kellemetlen, mert nem hódol be a politikájuknak és nem akar úszni a mainstream - el (Csak a döglött halak úsznak az árral, az élők a forrás felé haladnak). Ha nincs valódi ok, akkor kitalálnak valamit.

A "Wiener Zeitung"- ban, amelynek a tulajdonosa az osztrák állam (és mint „hivatalos" lap minden hivatalban olvasható), egy augusztus 17-én megjelent cikkben azzal vádolnak meg, hogy 2015 novemberében részt vettem a bécsi Corvinus szállodában a magyar „szélsőséges jobboldali" párt, a Jobbik Bécsi Baráti Körének alapító ünnepségén.

Fordítás - Cáfolat →

A szépséghiba: nemcsak nem voltam jelen - sem a Corvinus szállóban, sem másutt - hanem még meghívót sem kaptam és nincs kapcsolatom ezzel a baráti körrel.

Ebben az újságcikkben azzal is vádolnak, hogy szélsőséges jobboldali honlapokon publikálok – ami így nem igaz – és hogy részt vettem a linzi "Európa védői" kongresszuson, ami szintén szélsőséges jobboldali rendezvénynek van minősítve. De nem említik meg a beszédem címét „Krieg oder Frieden – Globalisierte Sklaven oder freie Menschen und selbstbestimmte Völker" ("Háború vagy béke – globalizált rabszolgák vagy szabad emberek és önrendelkezett népek"). Azt is elhallgatják, hogy az aktuálpolitikai problémákkal foglalkozom, és a beszédeim valamint írásaim tartalma a faktumok helyreigazítása és a jogok betartásának követelése.

Mindenki aki ismer engem tudja, hogy egyetlen pártnak sem vagyok tagja , sem belföldön sem külföldön. Egyetlen pártot sem támogatok és minden pártrendezvénytől távol tartom magam – ami természetesen nem azt jelenti, hogy nincs politikai véleményem.

Azt is kifogásolják a cikkben, hogy Angela Merkelt Európa Sírásójának neveztem. Ezt az ő legutóbbi nyilatkozata után csak megerősíteni tudom.

Szeptember 12-én az alsóausztriai Altlengbachban előadást fogok tartani a migrációs problémáról és Európa sorsdöntő napjairól. Ezen a rendezvényen Norbert Hofer a 3. parlament elnöke is beszédet fog tartani. Csatolmányban küldöm a meghívót.

Csatolmányban találják a Wiener Zeitung-hoz intézett levelemet is és az újságtól kért helyreigazítást magyar fordításban.

Sajnos várható, hogy a magyarellenes támadások minden szinten fokozódni fognak és a feszültség a Nyugat és Közép-Európa között is egyre élesebb lesz.

Csak Európa Közepén léteznek még az Európai Értékek és a jog és az igazság is a mi oldalunk van!

Üdvözlettel

Eva Maria Barki

Beküldte Szalontay Béla!