20240423
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 március 06, hétfő

Ausztrália NEM-et mond

Szerző: NIF

Ez eredetileg angol nyelvű szöveg (lásd lenn) és nem új, de érdemes újból (és újból .... és újból) elolvasni: *PT- Párhuzamos Társadalom 

Ausztrália NEM-et mond az erőszakos rájuk vándorlóknak, akik PT*-at akarnak kialakítani!!!

/ Ausztrália NEM-et mond!!! És ez a második alkalom, hogy Julia Gillard ezt merte mondani! / Ez az ausztrál miniszter elnöknőnek újból becsületére válik.

Ö aztán nem visszakozik, hanem megmarad határozott véleménye mellett. Értékelnünk kell honfitársai jogaiba vetett hitét. Julia G. egy friss szellőhöz hasonlít, aki bátran és kitartással vezeti országát. Az egész világnak ilyen vezetőkre van szüksége!!!

Prime Minister Julia Gillard – AustraliaMegmutatja a helyes utat a rájuk vándorlóknak!


Prime Minister Julia Gillard – Australia

 

Muszlimok, akik az iszlám sharia törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát!

 

Ezt újból hallhatták múlt szerdán, amikor a kormány a radikálisok ellen fordult, hogy a lappangó terror támadásoknak elejét vegye.

 

 Gillard ismét feldühítette az ausztrál muszlimok egy részét szerdán a következővel: támogatja a kémelhárítókat abban, hogy lehallgassák a mecseteket.

Idézünk:

A BEVÁNDORLÓKNAK, KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK ...fogadják ezt el, vagy távozzanak!!

 
Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit vagy a kultúráját. A Bali szigeteken történt támadások óta észrevehetően megnövekedett a patriotizmus az ausztrálok nagy részénél.
 
 A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak.Az anyanyelvünk, országunk első nyelve ANGOL, nem spanyol, libanéz, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv.Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!

Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is. Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.

Ha Istent nem tudjátok elfogadni, sértőnek érzitek, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzatok azon, hogy a világ valamelyik más részében keressetek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része. Éljünk együtt!
 
Mi el akarjuk fogadni a ti hiteteket és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy ti is fogadjátok el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt.

Ez a MI ORSZÁGUNK, a MI FÖLDÜNK, és a MI ÉLETFORMÁNK és azt akarjuk, hogy nektek is meg legyen minden lehetőségetek arra, hogy élvezzetek itt mindent.De ha nem tudjátok abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használjátok ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget:‘A TÁVOZÁS JOGÁT’.

Ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova. Mi nem kényszerítettünk titeket arra, hogy idegyertek. Ti kértétek, hogy idejöhessetek. Tehát fogadjátok el az országot, amely befogadott titeket.

 

MEGJEGYZÉS: 
Ha ezt elküldjük minden ismerősnek mindenhova, akkor nekünk is lesz bátorságunk hozzá, hogy ezeket az igazságokat hangoztassuk.

 Ha egyetértesz mindezzel, kérlek, küldd ezt tovább mindenkinek, akit ismersz….

Forrás: Beküldte egy magát megnevezni nem akaró Olvasónk (TK)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Transyadmin: megtaláltam az eredeti szöveget: 

Beküldte: Kunavar 

Hozzászólás  

#1 nyergesújfalú, köztársaság tér 4.Benedek 2017-03-10 19:56
Ausztrália egyik távoli lakatlan szigetére küldi tovább a migráncsokat.
A sziget egy tektonikai lemez mellett helyezkedik el, ahol rendszeresen 6-os 7-es erősségű földrengés van
A szigeten van egy közért és egy wc.
Ausztrál lakosok nem élnek a szigeten, így nem rontják a levegőt a migráncsok, akik köztudottan maffia bűnbanda és nem szegény menekültek.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások