Print this page
2017 december 02, szombat

Orbán és az iszlám. Kéz a kézben…

Szerző: Madarász László

Véget ért a nemzeti konzultáció az un. Soros-tervről, amit honlapunk nem akart megzavarni, hiszen Hazánknak jár még egy – talán utolsó – esély! Reméljük, aki azt ki akarta tölteni, minden kérdésre „nemmel" válaszolt, velünk együtt! De van esélyünk egyáltalán?

A továbbiakban arra keressük a választ, hogy Orbán Viktor – Magyarország miniszterelnöke – tényleg szívén viseli-e Hazánk megvédését a muszlim inváziótól? Először is nézzük meg, miként vélekedik Orbán az iszlámról, ha nem a „nagyközönségnek" beszél éppen:

ORBÁN VÉLEMÉNYE AZ ISZLÁMRÓL

Részben a videóban is hallható-, látható Orbán beszédből egy hosszabb idézet: „A harmadik ok, amiért érdemes Önöknek elgondolkodni a velünk való gazdasági együttműködésen, a tisztelet kultúrája. Nem vagyok szakértője az arab világon belül zajló civilizációs folyamatoknak, de ismerem azt, hogy mi történik a mi világunkban. Azt kell mondanom, hogy amit én látok, a tisztelet eltűnése a társadalmak életében, a világnak ezen a sarkán egyre kevésbé tisztelik a Jóistent, nem adják meg a tiszteletet a nemzeteknek, és a családokról sem úgy beszélnek, ahogyan egyébként a családok azt megérdemelnék. A tisztelet kultúrája elgyengülő félben van a világnak ezen a tájékán. Valahol ezt természetesnek tekintik, ki is találtak rá egy pozitív szót, úgy hívják, hogy progresszió. Ezért ma tőlünk nyugatra mindenki progresszív, de mi nem osztjuk ezt a vélekedést. Mi azt gondoljuk, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Ez annyiban tartozik ide, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani a felől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják. Az iszlámot, az Önök civilizációs gyökereit itt rendkívül nagyra értékelik, mi úgy tekintünk arra, mint egy nagy lelki és szellemi építményre, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.” Forrás:kormány.hu Kiemelések: tőlünk.

Mikor Orbán Viktor szájából a fenti mondatok hangzanak el, az Arab Bankok Szövetségének Budapesten rendezett éves közgyűlésén, 2015. június 09.-ét írunk!! Mire is gondolhatott Viktor, mikor a tisztelet kultúrájáról és a muszlim világ civilizációs folyamatáról beszél az arabok és Európa összehasonlítása kapcsán, az előbbi javára?

*  Szaúd-Arábiában engedélyezett a többnejűség.
* Szaúd-Arábiában börtönnel büntetik azokat a nőket, akik autót vezetnek.
* Egy férfi akár sms-ben is elválhat a feleségétől, ha az üzenet világos és egyértelmű.
*A szaúdi törvények szerint nő csakis férfi rokon kíséretében utazhat, de még bevásárolni vagy orvoshoz sem mehetnek felügyelet-kíséret nélkül.
*Ha egy nő olyan férfival utazik, vagy bárhogyan érintkezik, aki nem családtagja, akár börtönbüntetéssel is sújtható.
*A nők otthonuk falain kívül olyan fekete burkát kénytelenek hordani, ami csak a szemüket hagyja szabadon
*A nők csak külön iskolákban tanulhatnak, ahol a tantermekben óriáskivetítőn nézhetik-hallgathatják végig férfi tanáraik előadását.
*A nők csupán 15 százaléka dolgozik, nekik is külön engedélyt kell kérniük férjüktől, hogy dolgozhassanak.
*A nők nem szavazhatnak.
* A nők feleannyi örökséget kapnak, mint fiútestvéreik, és kizárólag csak muszlim férfival köthetnek házasságot.

Igen! A “civilizált” arab világban így tisztelik pl. a nőket! Vagy mégsem? De akkor miről beszél Orbán Viktor?

Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani a felől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják. Az iszlámot, az Önök civilizációs gyökereit itt rendkívül nagyra értékelik, mi úgy tekintünk arra, mint egy nagy lelki és szellemi építményre, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre.” – mondja Orbán 2015. június 9.-én, amikor már régen köztudott, az Iszlám Állam halomra gyilkolja a keresztényeket Szíriában és Irakban, sőt vallásra tekintet nélkül az ellene szegülőket is. Eddigre már tele van a világsajtó és a youtube a lefejezéses képekkel és videókkal! Az iszlám világban bizonyára ez is a  az Iszlám Állam halomra gyilkolja a keresztényeket Szíriában és Irakbantisztelet jele!

Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.” – mondja a „magyar” miniszterelnök, mikor már kb. 90 ezer iszlámvallású ember jött át – minden dokumentum nélkül – a déli határainkon, illetve taposta/tapossa Hazánk földjét! (Nándorfehérvárt 1456 –ban ostromló – iszlám hitű – török haderő volt ekkora!) De persze Orbán szerint nem fenyegetést jelentenek! Igaz, egy hónap múlva, a budapesti (közel) Keleti pályaudvar környékét megbénítják a „migránsok”, három hónappal később (2015.09.16.) a röszkei határnál erőszakba torkoló összetűzésre kerül sor az iszlám hitű „inváziós hadak” és a magyar határt védő rendőrség között! Persze ez sem jelentett fenyegetést, hanem „csak” Orbán korábbi ígéretét – „…egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket,..” – kérték számon a miniszterelnöktől! Hiszen ők “egy magas civilizáció képviselői“, akkor miért nem engedi be őket?(Arról most ne beszéljünk, hogy mi állampolgárok mennyi mindent kérhetnénk számon mindenki Viktorától!)

A 2015.06.09. –i Orbán beszéd idején már szinte az egész világ a „migráns” invázióról beszél! (Mi is, lásd pl.: http://magaspart.hu/europa-tamadas-alatt/ ) Ám Orbán, aki megkapja a titkosszolgálatok jelentéseit is, úgy látszik, figyelmen kívül hagyja mindezt! Sőt! Kijelenti: „…és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük.” Mit? Miként kell eldobálni a magyar határ előtt a dokumentumainkat? Miként kell tönkretenni a vetést, a gyümölcsösöket, amelyen büntetlenül átgázolhatunk? Hogyan kell, vonat ablakából kidobni az ajándékba kapott élelmiszereket, ivóvizet? Miként kell elszórni a szintén ajándékba kapott ruhaneműt, csak azért mert azok nem márkásak? Miként kell bemutatni, hogy elvágjuk majd a torkotokat ti gyaurok, meghasonlott európaiak?

Torok elvágással fenyegetőző migráns!

Amikor Orbán a következőket mondja:”…a világnak ezen a sarkán egyre kevésbé tisztelik a Jóistent,…”, és a következő mondatokban az iszlám világot dicsőíti, gyakorlatilag felkínálja arab partnereinek Európa iszlamizációját! Tényleg szükség volt erre?

Az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén az alábbi mondat is elhangzik Orbán szájából: “Most egy furcsa idézetet mondok Önöknek. Ezt 2008-ban a pénzügyi válság után, talán 2009-ben az akkori római katolikus egyházfő, a pápa mondta, a következő mondattal lepett meg bennünket. Idézem őt, ezt mondta a keresztények pápája: „Újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink csupán egy kicsit ismerték volna a saria szabályait, ma nem tartanánk itt.” A magyar miniszterelnök azt sem tudja miről beszél! Vagy pontosan tudja, és ezért hamisít? XVI. Benedek pápa nem ezt monda, hanem: “Újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink, akik annyira pénzéhesek, hogy csak a minél nagyobb haszon lebeg a szemük előtt, csupán egy kicsit ismerték volna a saria szabályait, nem tartanánk itt.” Mire is gondolt a Pápa? Gyakorlatilag a nem muszlim világ (zsidó) pénzrendszerét ostorozta, hiszen Orbánnal ellentétben jól ismerte az iszlám bankvilág és pénzügyi rendszer alapvető szabályait, melyek leegyszerűsítve:

– Az iszlám csak akkor engedi meg a kölcsön folyósítását, ha a kölcsönadó sem kamatot, sem járulékos költséget nem számít fel a kölcsönbe adott pénze után!

– A kölcsönadó, a megállapodás szerinti mértékben részesül az összes nyereségből, vagy veszteségből, amit a kölcsönt felvevő realizál, avagy elbukik azon!

– Pénzt csinálni pénzből, nem összeegyeztető az iszlámmal! Vagyis a pénz csak csere eszköz, önmagában nincs értéke!

– A kölcsön adónak és kölcsön felvevőnek pontosan tisztában kell lenni a várható nehézségekkel. De tilos bármilyen rizikó, spekuláció!

Kizártnak tartom, hogy Orbán környezete nem ismerné az iszlám pénzügyi rendszer alapelveit! Ezért, mikor a miniszterelnök a Pápát próbálja idézni, vélhetően szándékosan rosszul, az végső soron úgy hat, hogy általánosságban az iszlám törvénykezés – a saria – európai bevezetését szorgalmazza, a megkövezésekkel, lefejezésekkel, stb. együtt! Arab fejjel ezt nem is érthették másként!

Én – bizonyos határok között – megértem Orbán törekvését (benyalását), az arab pénzek utáni sóvárgását, amire Hazánknak, de főleg neki, átmenetileg szüksége lehet, ám kevesebb mondat ez ügyben: több lett volna! Így az egész beszédéből az jön le, hogy az iszlám várható európai hatalomátvételét követően a saját és családja túlélését kívánta inkább biztosítani.

Ha már XVI. Benedek Pápára hivatkoztunk, álljon itt Tőle egy mondat, melyben Paleologosz Mánuel bizánci uralkodó egyik könyvéből idézett: “Mutasd meg nekem, mit hozott Mohamed, ami új volt, és csak olyan dolgokat látsz majd, amelyek gonoszak és embertelenek, akárcsak parancsa, hogy karddal terjesszék a vallást, melyet tanított.

Viktor! Paleologosz intelmét sohase felejtsd el!

Orbán Viktor a szemfényvesztés, megtévesztés művésze! Ez megmutatkozik, az un. „Soros-terv”-vel kapcsolatos nemzeti konzultációban is. Álláspontom szerint Soros, a Kalergi terv megvalósításán dolgozik, – és nem a sajátján – azaz a Kalergi terv megvalósításának stratégiai elemeit szorgalmazza! Ugyanis a stratégia tömören: a cselekvések és azok végrehajtásához szükséges erőforrások biztosítása egy kidolgozott terv végrehajtása érdekében! A már régen kidolgozott  Kalergi terv lényege: Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás-, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni. Tehát alapvetően nem Soros-tervről van szó, hanem az 1922.-ben Kalergi által alapított Pán-Európai Mozgalom céljának az „új világrend” működésének előkészítéséről, megkönnyítéséről. Azonban ezt beismerni Viktorunk által nem lehet, hiszen a „magyar” miniszterelnök szintén ezen dolgozik – csak más módon -, mert ha ezt nem tenné, már régen „alulról szagolná az ibolyát”!  Nézzük:

  • ♦ Az úgynevezett „menekültek” integrációján, minden nyugati állam rendkívüli mértékben tevékenykedik. A reklámokban, egyáltalán a tv képernyőkön egyre nagyobb számban mutatnak be „migránsokat”, akiket igyekeznek a megbecsültség színében feltüntetni. Ezen túlmenően, rendre a pozitív diszkrimináció elvét alkalmazzák velük szemben, legyen szó anyagi támogatásukról, vagy akár a közülük kikerülő bűnelkövetők mentegetéséről, bírósági ítéletekről. Nálunk hasonló a helyzet a cigánysággal kapcsolatban: ha még nem vette volna észre a kedves olvasó: a televíziós és rádiós csatornák a roma „kultúrát” népszerűsítik, egyre nagyobb iramban. Pl. Győzike show, Caramell, cigány népszokások bemutatása, különböző vetélkedők zsűrijében egyre nagyobb számú roma szerepeltetése, stb., de még a Dal 2017 Eurovíziós világversenyére is roma fellépőt küldtünk, mintha nem születne valódi magyar melódia Hazánkban! Hasonló a helyzet a bírósági végzésekben is, jóval enyhébb ítélet születik, ha az elkövető nem fehér, hanem cigány! A romák anyagi támogatásának sokaságáról, egekbe szökő összegeiről ne is beszéljünk. Tehát: Nyugat Európa és Hazánk is, egyértelműen a Kalergi tervnek veti magát alá, azaz tudat alatti szinten valójában a vegyes házasságokra buzdít, a fehér faj kihalása érdekében! Csak észre kellene venni!
  • (Újabb hírek/álhírek szerint Orbán 100 ezer kínai betelepítését tervezi. Nem tudjuk igaz lehet-e ez, de hogy a Kalergi terv végrehajtásába beleillene, az biztos.)
  • A Soros féle nemzeti konzultáció mindjárt az 1. pontjának magyarázata, az alábbi mondattal kezdődik: „Soros hosszú évek óta azon dolgozik, hogy megváltoztassa Európát és az európai társadalmakat.Tehát hosszú évek óta! És a kormányunk csak most, a választások előtt jött erre rá? (Mások már régen tudták!) Akkor ez a kormány helyzetfelismerő képességének éles kritikája, vagy impotenciájuk beismerése? Esetleg a választók befolyásolásának ékes bizonyítéka? Tessék elolvasni a többi kérdést is! Gyakorlatilag majd minden esetben a 2015 évre hivatkoznak vissza! Hol volt addig Orbán? Két év után jut eszébe, hogy baj van? És mi bevesszük, mert hátha most… Nem, nem lesz javulás “migránsügyben”, ne is reménykedjünk! A Kalergi tervet végre kell hajtania, ha ő vagy családjának tagjai élni akarnak! Brüsszellel szembeni sikertelensége esetén, majd utóbb hivatkozik – a nemzeti konzultációra utalva – úgy, mint azt korábban is tette: “…nagyon sokan voltunk, de még mindig nem voltunk elegen.” Ha 10 millióan – aggastyántól a kéthetes magzatig – “küldték volna vissza”, a konzultációs lapot, akkor is így tenne! Mentsége mindenre van!
  • Nézzünk egy kis statisztikát: 641 fővel több embert fogadtunk be 2017 első tíz hónapjában, mint az előző év, hasonló időszakában! Lásd:

Orbán megerősíti a WikiLeaks-en kiszivárgott mondatait: "Ne figyelje

 

  2016. I-X. hónap 2017. I-X. hónap
menekültként elismerés 135 89
oltalmazottként elismerés 245 866
befogadottkénti elismerés 7 73

Akkor miről is van szó? Mert a migráció megfékezéséről aligha!

Jelenleg következő a helyzet migráns-ügyben:

Státusz megnevezése 2017.10.31-i állapot
BÁH által kiállított bevándorlási engedély 4731
BÁH által kiállított letelepedési engedély 2299
Tartózkodási engedély 61641
Nemzeti tartózkodási engedély 85
Regisztrációs igazolás 113909
Állandó tartózkodási kártya 17907
Magyar állampolgár harmadik ország állampolgárságával rendelkező családtagja 5445
EGT állampolgár harmadik ország állampolgárságával rendelkező családtagja 726
EK letelepedési engedély 681
Nemzeti letelepedési engedély 28743
Ideiglenes letelepedési engedély 16
Menekültként személyi igazolvánnyal rendelkező 1833
Oltalmazottként személyi igazolvánnyal rendelkező* 1542
Befogadott ** 49
Összesen 239607

Így gondolkodik és cselekszik a „Ne figyeljenek arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok.” jelenlegi- és várhatóan az új miniszterelnök! Lásd:

És bizony sokszor más mond nekünk, mással kábít minket, mint amit valójában csinálni fog! Aki látni akarja, hogy Orbán milyen ember is valójában, az látja! Aki ezt nem akarja – azaz egy elvakult FIDESZ -es – az nem veszi észre!

Véget érhetne már a Turáni átok! Egy ilyen, politikai- gazdasági- és erkölcsi értelemben is korrupt kormánypárt, és ugyanilyen jelzőkkel illethető ellenzék – akik még ráadásul impotensek is – láttán, csak azt tudja kérdezni az ember: mikor tűnik fel vezetőink között végre egy Hunyadi, aki rendet vágna köztük? Az  Árpád-háziak és Mátyás királyunk is forog a sírjában!

Madarász László

Ugyanerről a szerző oldalán: →