20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 október 04, kedd

Az eleve bukásra ítélt népszavazásról

Szerző: Madarász László

Túl vagyunk, az un. „kvóta ügyben" kormánydöntés alapján kiírt, népszavazáson. A szavazópolgárok viszonylag csekély megjelenési aránya, és a „NEM" válaszok kimagaslóan magas száma, számomra nem jelent meglepetést, ugyanakkor akad néhány érdekesség Budapest egyes választókerületeiben.

A szándékosan felelőtlen és aljas módon megfogalmazott kérdésre – „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” – mint azt már májusban is megfogalmaztam nem lehetett egyértelműen jó választ adni, mert valójában egy kérdésen belül két egymástól különböző dologra kellett válaszolni. Egyfelől arra, akarjuk-e idegen állam polgárainak Hazánkba történő telepítését, melyre egyértelműen „NEM” –el lehetne válaszolni, másfelől arra, hogy hozzájárulunk-e ahhoz, hogy a „magyar” országgyűlés döntsön mihelyettünk a kötelező betelepítések ügyében. Részemről ez utóbbira is egyértelmű „NEM” válasz lett volna. A népszavazásra feltett, valójában két kérdést, egyetlen „NEM”-mel megválaszolni képtelenség, hiszen bár nem akarjuk az idegenek betelepítését Magyarországra, de ezzel a „NEM” válasszal hozzájárultunk ahhoz is, hogy ez ügyben végül is ne mi magyar állampolgárok, hanem a magyarnak alig nevezhető országgyűlés mondja ki a végső választ! És ki tudja, még milyen célra fogja felhasználni az amúgy érvénytelen népszavazás eredményét a Fidesz, hogy a mi fejünk fölött olyan döntéseket hozzon, melyek a magyarság sorsát tovább keseríti? (A népszavazáson feltett kérdésre „IGEN” –nel válaszolni (kerekítve 1,67%) = burkolt hazaárulás!)

Ha jól értelmezem a Nemzeti Választási Iroda által Excel táblázatban kiadott eredményeket, a népszavazáson a szavazókörzetekben – az eredmények 99,98% -os feldolgozottsági szintjén – 3506614 fő jelent meg, az összes választópolgárok 42,45% -a. Ebből érvényes szavazatot adott le az összes választópolgár 40,41%-a! A szavazáson megjelentekből 223254 fő érvénytelen szavazólapot dobott az urnába, feltehetően nem véletlenül, és 77776 fő „ellopta” a szavazólapot, így tiltakozva a szerintem aljasul feltett népszavazási kérdés ellen! Mint ahogy az elvárható volt, a „NEM”-ek győztek kerekítve 98,35% mértékben!

Ha egyáltalán a kötelező kvótáról szólt a népszavazás, akkor is nagy kérdés melyikről? (Nagy a homály a kvóták körül, és a kormány csak ködösít!)

  • 1294 migráns Hazánkba telepítését előíró EU egyezményt Orbán a múlt évben aláírta.
  • * Ha jól tudom az Európai Bizottság 160000 főre megemelte az EU a kvótát, ebből Magyarországra 1,79% -uk jutna (Juncker képlet), azaz további 1570 fő, az előzővel együtt már 2864 fő. Ez utóbbit támadta meg a kormány az Európai Bíróságon!
  • * A népszavazás a fentiekre így utólag már nem vonatkozhat, tehát csak a felső határ nélküli kvótáról lehet szó! Viszont, ha az Európai Bíróság elutasítja Magyarország panaszát, akkor is, a 2864 fő befogadása kötelező! A családegyesítések miatt ez a szám akár a három- négyszeresére is nőhet, tehát kb. 8500-10000 fő migránssal gyarapodni fogunk, népszavazás ide, vagy oda!
  • * A kormány 1,2 millió ember Európába vándorlása kapcsán évi 15000 fő Magyarországra történő befogadásáról beszél a Juncker képlet alapján. (http://kvota.kormany.hu/) Szépséghibája a dolognak, hogy ez a szám nekem 21480 főre jön ki! (Vagy ők nem tudnak számolni, vagy én!)

A közjogi értelemben eredménytelen népszavazás után Orbán kijelentette, hogy így is az Alaptörvény megváltoztatására készül. Feltehetően ebben rögzítik, hogy Magyarországra a felső határ nélküli kvóták alapján nem fogunk befogadni migránsokat. Ám ugyanezt megtehették volna 20 milliárdos költséget magával hozó népszavazás nélkül is Jobbikos támogatással! De nem tették! Inkább kidobtak temérdek pénz, amit pl. az egészségügyre lehetett volna fordítani! Ráadásul, ha kifejezetten „kvótát” fog emlegetni az Alaptörvény, semmi nem zárja ki, hogy úgynevezett önkéntes alapon országunk migránsok tömegeit fogadja be, vagy fogadja vissza nyugatról! Ezt (is) a zsidókból- és zsidó bérencekből álló országgyűlés meg fogja szavazni. (Sok egyéb más mellett is, és mindezt a népszavazáson kapott felhatalmazásra hivatkozva.) Tehát várhatóan semmivel nem leszünk előrébb, sőt…

A népszavazás külön érdekessége: Budapest két, leginkább zsidóság által lakott kerületének (VII. és XIII.) szavazási eredménye. A szavazásra jogosultak 33,39 %-a jelent meg a VII. kerületben, a XIII. kerületben még ennél is kevesebben voltak: 32,84%. Vagyis jóval az országos átlag alatt! És ami ennél sokkal zavaróbb nekem, szintén az országos átlaghoz viszonyítva (1,67%) igen magas a kérdésre adott „IGEN” válaszok száma is: 2,47%, illetve 2,39%! Az ember azt várná, hogy az állítólagos zsidó-arab kibékíthetetlen ellentét miatt ezekben a kerületekben lesz a legmagasabb a szavazásra megjelentek aránya, másrészt itt lesz a legkisebb az „IGEN”-ek száma! De nem! Pont fordítva! Létezik egyáltalán zsidó-arab ellentét, vagy a szemita népek valójában egy húron pendülnek? Talán mégis igaz az az egyelőre összeesküvés-elméletnek nevezett hír, mely szerint a migrációt a cionisták irányítják? Összefüggést kezdek felfedezni a VII. kerületi dohányboltban általam megélt esemény és ugyanebben a térségben kialakult népszavazási eredmény között. Mit is ordított az az eszét vesztett ember a dohányboltban? „Itt úgyis zsidó-arab uralom lesz, és a magyarokat a saját házukban lőjük agyon! 

Az álbaloldali, egyúttal álellenzéki pártok (DK, MSZP, PM, stb.) most magukat ünneplik a népszavazás sikertelensége kapcsán, tekintve, hogy az utóbbi időkben a szavazástól való távolmaradásra kezdték el biztatni támogatóikat! Azzal próbálnak most politikai előnyöket kicsikarni maguknak, hogy a részvételi arány nem haladta meg az 50%-ot, és ez az ő érdemük! Tévednek! Mikor még a parlamenti pártok népszavazás ügyben meg sem mukkantak, ezen a honlapon megjelent „Amiért nem megyek el a “kvótáról szóló” népszavazásra! Segélykiáltás. Frissítve!” c. írásom (2016.05.14), amit azután több nemzeti oldal is átvett. Főleg az Internetfigyelőn alakult ki vita, melyhez később az SZMM párt is csatlakozott! A népszavazásra feltett, aljas módon megfogalmazott kérdés persze nem csak bennem, hanem másokban is kétségeket ébresztett, függetlenül attól, hogy olvasták-e az ezzel kapcsolatos – neten megjelent – írásokat, hozzászólásokat. Egyre többen lettünk, akik nem hittek a kormányzat tisztességes szándékában. A népszavazás sikertelensége nem az álbaloldali, álellenzéki pártokon múlt, hanem azon: ha lassan-lassan is, de ébredezik az ország! Muszáj felébrednie, mert a most hatalmon lévők, de a korábbiak is kéz a kézben verik át a magyar népet, az Eu vezetőinek igénye szerint! A politika szintjén ugyanazt játszák el, mint az amerikai bűnügyi filmek rendőrei: jó zsaru, rossz zsaru. Hatalomváltás után cserélődnek a szerepek, de a lényeg az megmarad! Üzenem az álbalodalnak, álellenzéknek; ha népszavazásra feltett kérdést így tették volna fel: Akarja-e, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?, akkor a választásra jogosultak 75-80%-a vesz részt a népszavazáson, és ugyanilyen magas lett volna a „NEM”-ek aránya, mint most!

Parlamenti pártok figyelem: a hazugságok-, csúsztatások-, átverések- és a magyar nép fosztogatásának ideje lejárt! Jó lesz, ha mihamarabb észhez tértek…

Madarász László

Forrás: http://magaspart.hu/?p=893

Hozzászólás  

#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2016-11-12 22:46
Iratjel: madarinfluenzaveszelyrol-161112email2
Közzétett nyilvános közérdekű bejelentés: miért gyanús a hazai madárinfluenza járvány is?
A "cselesen" megfogalmazott szövegű népszavazás, vagy az alaptörvény módosítás megszavaztatása, visszamenőlegesen is törvényesíthette volna, hogy 1910. október 10-én, a népszavazás mellőzésével megengedték akárhány izraeli cég és ezekkel akárhány izraeli személy "liberalizáltan" idetelepülését, akik az ide itt született és emiatt magyar állampolgárságú vagy izraeli-magyar kettős állampolgár gyermekeik tulajdonába juttathatják hazánk nem állami tulajdonú ingatlanait, vagyis hazaárulást törvényesíttek volna, miközben életrövidítik és ivartalanítják is a magyar lakosságot, lásd a "madarinfluenzaveszelyrol-161112" iratjelű mellékletben.
Verőce, 2016. 11. 12.
Tejfalussy András


Melléklet: A vírusfertőzés elleni oltóanyagot gyártó üzemek hiányos felügyelete nemzetbiztonsági kockázat!!

Iratjel: madarinfluenzaveszelyrol-161112


NYILVÁNOS KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉS Iratjel: madarinfluenzaveszelyrol-161112

A vírusfertőzés elleni oltóanyagot gyártó üzemek hiányos felügyelete nemzetbiztonsági kockázat!!

Az oltóanyag gyártáshoz tojásokban tenyésztik a vírusokat. Az oltóanyag gyártó üzemekből nyilván könnyen ki lehet lopni egy-egy vírustenyésztő tojást (vagy belőle egy kenetet). Tojásokba átoltva a lopott vírus „HÁZILAG IS” tovább szaporítható. A lopott vírusokkal madárinfluenza is okozható, ami elriasztja a nem kívánatos külföldieket, s végzetesen eladósítja a magyar állattenyésztőket, akiknek a gazdaságát a bankok árverési olcsó áron eladják ingatlanspekulánsoknak, akik ezen gazdagodva, eladhatják, például azoknak is, akik – nem is titkoltan – már régóta el akarják rabolni a magyaroktól egész Magyarországot:

Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta:
„Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek.” Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). (A HÍDFŐ Baráti Köre, Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A., „Országhódítók” című kiadványából idézve. )

Tehát az Izraeliták Szövetsége meghirdette, hogy mind kiűzik innen a magyarokat. Simon Perez volt izraeli államfő hazánk felvásárlásával kérkedett. Ez a legvalószínűbb oka, hogy fertőzik, szennyezik az ivóvizünket a szennyvíz folyóinkba vezetésével. Annak is, hogy a patkányméregként is bevált életrövidítő és ivartalanító hatású kálisóval „sózzák” az élelmiszereinket. Annak is, hogy aszálykár fokozó kálisóval műtrágyáztatják a termőföldjeinket. Annak is, ha szúnyogirtónak, növényvédőszernek álcázott mérgek permetezésével pusztítják az élelmiszernövényeinket megtermékenyítő méheket. És annak is, ha vírusfertőzik a gazdasági állatainkat!

Tudni kell, hogy a „Szent Biblia” szerint, a zsidóknak - lásd 2 Mózes 23, 20-33. - az általuk elfoglalni akart területeken mérges darázs vagy más egészségkárosító repkedő állat is segédkezhet a nem zsidók kiirtásában, kiűzésében és hogy a zsidó egészséges ivóvizet kap, ami a zsidó törvénykönyv Talmud szerint tiszta esővíz, vagyis tiszta desztillált víz, lásd Talmud Taanith 10 a. lap., és egészséges kenyeret is kap, ami tiszta konyhasóval erősen sózott kenyér, lásd Talmud, Baba kamma 93 b. lap, hogy ő sokáig éljen, kigyógyuljon a nyavajáiból, ne legyen meddő. Egy nem zsidó viszont nem ihat tiszta desztillált vizet és nem sózhat rendesen.

Az Országgyűlés törvényesítette Magyarország elrablását, azáltal, hogy egy Európai Unió és Izrael közötti megállapodásra hivatkozva, 2010. október 10-én megszavazták, hogy ezután akárhány izraeli cég, s ezekkel akárhány izraeli bejöhet Magyarországra, akik az ide szült gyerekeiknek megvehetik a magyar ingatlanokat.

Kárelhárítási javaslat: Bűncselekménnyé kell nyilvánítani a zsidókat fajirtásra felbiztatásokat. A magyarok részére visszamenőleg is kártérítés fizetésére kell kötelezni a zsidókat fajirtásra felbiztatásokat hatályban tartani engedő, ellenük nem fellépő, s ezzel a fajirtó izraeliták terrorizmusában bűnsegédkező államokat.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások