20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 szeptember 28, szombat

Kövér László nyilvánosan beszél a pártok hazaárulásáról

Szerző: Gyirán István

Hétköznapi botrányaink: Kövér László elszólása

Kövér László, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet egykori munkatársa, az Országgyűlés jelenlegi elnöke a baloldali összefogással kapcsolatban egy rádióinterjúban a következőket találta mondani: "... minden más baloldali tömörülés, - már most itt a számottevőkre gondolok, maradjunk az Együtt Magyarországnál, az MSZP-nél -, nem engedhetik meg maguknak, hogy egymás esélyeit rontva, külön induljanak. És hát, ha nagyon cinikusan akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy az hagyján, hogy ezt maguknak nem engedhetik meg, de a megbízóik sem engedhetik meg nekik, hogy ezt a luxust megengedjék maguknak. Tehát igenis rá lesznek kényszerítve, ha józan belátásukból nem, akkor külső erő, a finanszírozóik erejével arra, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek..." (2013.09.01. MR1 7:55 http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2013-09-01)

Nos kérem, az ország második legnagyobb közjogi méltósága itt azt hozta a hallgatók tudtára, hogy Magyarország meghatározó politikai pártjai mögött külső finanszírozó erők, "megbízók" állnak! - Ez igen súlyos vád, döbbenetes kinyilatkoztatás, és egyben beismerése annak, hogy a magyarországi pártokat külső erők mozgatják!!! Ezek szerint erről neki megbízható tudomása van, - hiszen milliós hallgatottságú rádióműsorban beszél róla -, ennek ellenére mégsem az ügyészségen tesz feljelentést hazaárulás vádjával, hanem úgy beszél a dologról, mint egy köztudomású, magától értetődő tényről, ami semmilyen további magyarázatot vagy intézkedést nem igényel. És hogy mennyire nem beszélt Kövér László a levegőbe, vagyis hogy mennyire pontosak az információi, azt az egy héttel később létrejött megállapodás is mutatta, melynek eredményeképpen a féléve alakult, gyakorlatilag egyszemélyes párt (Bajnai Gordon Együtt PM) az egyéni választókerületek egyharmadát(!) megkapta a rendszerváltás utáni legsikeresebb párttól, az MSZP-től. Nyilvánvaló, hogy az alku nem a választókra alapozott erőviszonyok alapján köttetett, mert az Együtt PM választói támogatása elhanyagolható az MSZP tömegbázisa mellett. Ennek ellenére az MSZP lemondott a politikai potenciája egy jelentős részéről az Együtt PM javára. Kövér László azt is megmondta miért: A külső finanszírozó erők írták ezt elő neki.

- Megtudtuk, hogy a rendszerváltás eddigi legsikeresebb, vagyis leghosszabb ideig kormányzó pártját külső erők finanszírozzák, külső "megbízók" akaratának engedelmeskedik!

A rendszerváltás óta a pártok alkotmányos feladata a következő: "A pártok közreműködnek a nép akaratának kialakításában és kinyilvánításában." (Magyarország Alaptörvénye VIII. cikk 3. bek.) Ez a pártok alkotmányos feladata, ezért kapják évente az adófizetők milliárdjait. - És most, visszanézve a rendszerváltás 24 évére, tegyük fel a kérdést: ez volt az akaratod, kedves Magyar Nép? A Te akaratodat jelenítették meg a pártok az ország életében? - Hát persze hogy nem, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy a magyar népet a rendszerváltás nevű bűvészmutatvánnyal csúnyán becsapták. A termelő vagyonunkat eladták, a kapott pénzt külföldi adóparadicsomokba menekítették, miáltal a világ 12. legkifosztottabb államává váltunk (http://hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa). Mindennek a tetejébe még egy gyakorlatilag visszafizethetetlen adósságot is az ország nyakába akasztottak, amelyet - a meghatározó pártok szándéka szerint -, még az unokáink unokái is nyögni fognak.

Vérlázító országrablás áldozatai lettünk, és mind ez idáig nem tudtuk beazonosítani árulóinkat, el kellett hinnünk, hogy a politikai vezetőink nekünk mindig is a legjobbat akarták, csupán a véletlen balszerencsék kiszámíthatatlan sorozata juttatta országot ebbe a kifosztott, kiszolgáltatott állapotba. Viszont hála az Országgyűlés elnökének, most már tudjuk, hogy a pártok árultak el bennünket, kiderült, hogy ezek a díszes társaságok valójában nem a nép akaratát, hanem a külső megbízók akaratát hajtották és hajtják végre!!! - Így már értjük. Értjük, hogy a multik adókedvezménye miért nem illette meg a hazai vállalkozókat, miért kellett elkótyavetyélni a hazai ipart, szétverni a mezőgazdaságot, és a sok joghézag miért mindig a kiváltságos ragadozóknak kedvezett. Értjük már! Mindez a sok rossz azért történhetett, mert a meghatározó pártjaink mögött külső megbízók álltak, ami viszont nem más, mint a hazaárulás törvényileg megfogalmazott esete! Nézzük csak a Btk.-t. A Büntető törvénykönyv hazaárulás című 258. §-a a következő: "(1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást a) súlyos hátrányt okozva követik el."

Az alkotmányos rend szerint a pártoknak a népakaratot kellene képviselniük, ezzel szemben ők külső szervezettel vettek fel kapcsolatot, és a tevékenységüket ezek megbízók határozzák meg. A hazaárulás e vitathatatlan tényével az Országgyűlés elnöke tisztában van, hiszen jogász ő is, és mégsem rohan az ügyészségre, hogy feljelentést tegyen. Pedig a büntetőeljárásról szóló törvény 171. § előírja neki, amely így szól: "(2) A hatóság tagja és a hivatalos személy ... köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt ... feljelenteni."

Tehát az ország második legnagyobb közjogi méltóságának tudomása van arról, hogy meghatározó politikai tényezők folytatólagos hazaárulást követnek el, ennek ellenére - esküjével ellentétben -, nem tesz semmit ellene, nem rohan az ügyészségre, nem kiált farkast, nem fordul az ország nyilvánosságához, nem figyelmezteti a hazaáruló pártok választóit, semmit nem tesz annak érdekében, hogy ezt a botrányos állapotot megszűntesse. - Vajon miért nem? Ennek megválaszolását az olvasóra bízom.


 Beküldte Kunavar

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások