Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2020Oct25

2012. Március 09., Péntek 18:43

A népességcsökkentés folytatódik

Írta:  Magyar Szociális Fórum
Értékelés:
(14 szavazat)
Az 1945-ös megszállást követő terror évtizedei, az oltások, az abortuszok milliói, az országos méretekben mérgezett élelmiszerek (só), a gazdasági elnyomorítás együttesen is kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy a magyarok számát a Kárpát medencében a paraziták által kívánatosnak tartottra csökkentsék le. Új, minden eddiginél kegyetlenebb eszközet kellett bevetni az Új-Palesztina megszerzéséhez.

Országszerte több tucat családot lakoltattak ki, illetve árverezték otthonukat a téli kilakoltatási moratórium feloldása (március 1.) óta eltelt egy hét alatt. Kikapcsolják a villanyt és a gázt olyan közüzemi díjhátralékosok otthonából, akik munka és jövedelem híján váltak fizetésképtelenné, és akiknek sokszor csak táplálékra futja - tájékoztatott a Magyar Szociális Fórum csütörtökön a címére küldött tömeges lakossági bejelentések alapján.

Az érintettek arról számolnak be, hogy a végrehajtók könyörtelenül bánnak velük, és az utcára teszik őket, tekintet nélkül gyerekeikre, öregjeikre, betegeikre. Eljárásukat jogilag szentesíti a moratórium feloldása, és az hogy a kormány nem hajlandó eleget tenni a Magyar Szociális Fórum kérésének a kilakoltatási tilalom határidő nélküli érvényben tartásáról. A miniszterelnök válaszra sem méltatta az MSZF szervezőjének erre vonatkozó kérését, melyet tíz napja küldött el neki – áll a legújabb fejleményekről kiadott közleményben.

„Támad a nép ellen a jog. Fagyunk, kínlódunk, éhen halunk, számkivetetten szégyenkezünk, öngyilkosok leszünk" – írta az egyik érintett csütörtökön, amikor egyetlen nap leforgása alatt fél tucat otthonvesztés történt az országban.

A három kiskorú gyermekes Buti Ferencéket, akiket március 12-én (hétfőn) 11 órakor akarnak kilakoltatni Budapest, XV. kerület Pozsony u. 17. fsz. 4. sz. alatti önkormányzati lakásukból, szerdán azzal fenyegették meg, hogy fél órán belül jönnek a gyerekekért, hogy állami gondozásba vegyék őket. Az MSZF szervezője mindmáig nem kapott választ László Tamás polgármestertől (FIDESZ-KDNP) arra a kérésére, hogy vegyék le Butiék kilakoltatását a napirendről, vagy biztosítsanak nekik más emberhez méltó lakhatást. Az MSZF ezért arra szólítja fel az embereket, hogy élőlánccal védjék meg Butiékat, és akadályozzák meg, hogy a család az utcára kerüljön.

Varkoly Viktorné Encsről azt írta az MSZF-nek, hogy a gázszolgáltatásból már évekkel ezelőtt kikapcsolták őket, tüzelőre sem futja már négyüknek 116.400 forint jövedelmükből, anyja többször öngyilkosságot kísérelt meg, mert nem bírta elviselni ezt a helyzetet. A hitelező bank nem hajlandó partnerként viselkedni velük válságosra fordult helyzetükben.

Sz.G. arról számolt be az MSZF-nek, hogy nincs munkahelye, nem tud fizetni csak nagyon keveset. Többször írt már Orbán Viktornak levelet, de egyszer sem kapott választ! „Nagyon félek a végrehajtástól, kilakoltatástól. Inkább az öngyilkosságot választom, mint hogy hajléktalan legyek. Lehet, hogy a kormány éppen ezt akarja?" – Megoldásul azt javasolta, hogy a bankok és a kormány adjon munkát azoknak, akik jövedelem híján nem tudják fizetni a törlesztő részletet.

T.A. tudatta, hogy a „végrehajtó hiénáktól" nyolc napot kapott a kiköltözésre, annak dacára, hogy a Fővárosi Bíróságon per van folyamatban ügyében, és nem született jogerős ítélet.

Forrás: Magyar Szociális Fórum, Embertelenségek Magyarországon...

Megjelent: 6542 alkalommal

Hozzászólások  

 
#7 üzenetGuest 2014-02-02 14:24
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
 
 
#6 üzenetGuest 2014-02-02 14:24
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
 
 
#5 üzenetGuest 2014-02-02 14:24
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást
 
 
mehecske
#4 üzenetmehecske 2014-02-02 14:24
Különc az ismerősöm "csak" megmutatta! a vasvillát a "végrehajtónak" aki soha többé nem mert bemenni az udvarába! Nemakart végrehalytani.Gondolom azért mert neki is "drágább rongy élete"
Idézet
 
 
torpapa
#3 torpapa 2012-03-13 14:11
Kedves András,

Köszönjük a helyesbítést, valóban félreérthető az idézett mondat. A mondanivaló tömörítése okozhatta a problémát, bár számomra egyértelmű, hogy a (konyha)só az egy élelmiszer, a mérgezett só pedig a káliumkloriddal "dúsított" konyhasó. A boltokban jó eséllyel csak mérgezett só kaphatunk.

Ezen a területen akkora a megtévesztés, hogy ha naponta két előadást tartanál, az is kevés lenne. Sokszor még tájékozott rokonaimnál, barátaimnál is azt tapasztaltam, hogy a valódi konyhasó beszerzését követően tovább használták a haszidok által Nyírtasson kevert mérgező "sót". Képtelenek elhinni, hogy a són keresztül megmérgezik őket. Azt gondolják, hogy ugyanazt a sót eszik, mint amit évtizedekkel korábban konyhasóként vettek a boltban.

Talán, egy komoly filmet kellene készíteni, hogy jobban megértsék a megmérgezettek, mit is fogyasztanak. A youtube-on csak egy főállású ügynököcske "leleplező" filmje látható, aminek a végén Téged megpróbálnak kótyagosnak, a mérgező káliumklorid sót meg veszélytelennek beállítani.

Szendi Gábornál olvastam, hogy a pszichiátriában a káliumsót nyugtatóként használják, tehát a káliumsó országos szintű etetésének (a gyógyszergyárak óriásprofitja mellett) lehet egy "birkásító", beletörődést elősegítő alkalmazási szempontja is. Ezt a vonatkozást a honlapodon nem találtam megemlítve, pedig fontos lehet.

Szerettel,
törpapa
Idézet
 
 
Tejfalussy András
#2 Tejfalussy András 2012-03-13 10:55
Kód: magyarmegmaradasert-so-120313

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Miután a mérgezésre utaló (só) beszúrás félreérthető,
ismételten szeretném szóvá tenni, hogy nem a tiszta NaCl konyhasó mérgezi az élelmiszereket, hanem a helyette, "jó só" (Bonsalt) hamis elnevezéssel a rabbik által újabban kóser étkezési sóként is árusíttatott KCl kálisó, amelyet pl. kivégzőméregként is használnak. A részletesebb bizonyítást és az egészségvédő optimális fiziológiás étkezési nátrium/kálium arányokat, dózisokat is közzétettük a www.aquanet.fw.hu, a www.tisztaso.hu és a aquanet-apla.atw.hu és honlapokon.

Verőce, 2012. 03. 13.
(Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, méréstani szakértő (+36-20 218 1408)
Idézet
 
 
különc
#1 különc 2012-03-10 16:23
Megfogadtam, hogyha valaki ártó szándékkal jön a házamba akár végrehajtó, akár rabló, abba úgy beleállítom a vasvillát, vagy a kis fejszét, mintha ott lenne a helye.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 68.3%Austria 1.3%
Romania 5.1%Canada 1.1%
United States 4.5%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.8%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 1.9%Kuwait 0.1%
Norway 1.4%Italy 0.1%
Serbia 1.4%Poland 0.1%

Today: 591
This Week: 4739
Last Week: 4695
This Month: 17122
Last Month: 18054
Total: 2496515

Belépés