20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 október 08, hétfő

A kazár maffia hamis idegen inváziót tervez

Szerző: Benjamin Fulford

A kazár maffia egy hamis idegen inváziót tervez, miután legutóbbi kísérletük, hogy meggyilkolják az Egyesült Államok elnökét, Donald Trumpot, sikertelen volt, Pentagon és CIA források szerint.

A kétségbeesett kazár maffia hamis idegen inváziót tervez, mivel Trump meggyilkolása nem sikerül

A merénylet kísérlet egy rakéta formájában történt, amelyet egy izraeli tengeralattjáró lőtt az Air Force One-ra, állítják Pentagon források. "Az élet fintora, hogy a vadászat a vörös októberre most azt jelenti, hogy az izraeli és a összeesküvés tengeralattjáróit süllyesztik el. Az októberi meglepetés véres lehet," - tették hozzá a források.

Most már nyilvánvaló, hogy a kazár maffia kihasználta az összes lehetőséget, hogy késleltesse Brett Kavanaugh legfelsőbb bírósági megerősítését annak érdekében, hogy időt nyerjenek a merénylet kísérletre. Ehelyett a lépésük visszafele sülhet el, hiszen a szenátus arra készül, hogy jogi lépéseket tegyen a Kavanaugh elleni hamis vádak miatt, amit a szenátusi bírói bizottság saját honlapján is megerősített.

https://www.judiciary.senate.gov/press/rep/releases/judiciary

Pentagon források elmondták, hogy "az FBI Kavanaugh-al kapcsolatos vizsgálata nem csak a nevét fogja tisztázni, hanem ellentámadássá válik a fizetett vádlói, a Demokraták és a mély állam ellen." Továbbá "Kavanaugh 53 szavazattal rendelkezik és október 3-án megerősíthető , amikor Trump szöveges figyelmeztetéseket küld minden mobiltelefonra," - tették hozzá a források.

Ebben a kontextusban érdekes, hogy a Rothschild család svájci, francia és brit ágai kommunikációs csatornákat nyitottak a Fehér Sárkány Társasággal, hogy érdeklődjenek, vajon nem túl késő-e megadni magukat és elfogadni a dél-afrikai stílusú igazság és megbékélési meghallgatásokat. Nyilvánvaló, hogy a katonai bíróságok és a kivégzőosztagok nagyon is valóságos kilátásai miatt rájöttek, hogy tényleg vége lesz számukra a játéknak, ha nem tesznek valamit.
 
A következő közleményt kaptuk a CIA titkosszolgálatának vezetőjétől, aki az egyik amerikai nagykövetségen dolgozik.

"Ez a Rothschildokat érinti. A barátom személyes barátja Nathaniel de Rothschildnek, aki nagyon nyugodt és diszkrét életet él New Yorkban. (A Harvard Business School-ba együtt jártak annak idején)."

"Az Antarktiszhoz van köze, ahol egy féreglyuk nyílt. Igen, van egy 'nyílás' más dimenziókba. A rendkívül nagy mágneses eltolódások miatt, amelyek az Antarktiszon és annak közelében zajlanak, szó szerint 'szétszakad az új szövete' a dimenziós mezőnek. Ez az oka annak, hogy azok a bizonyos kormányzati vezetők lementek oda. Emiatt zárták le az Antarktiszt a nyilvánosság számára és így tovább. A közvélemény a 'történetnek' csupán az 5%-áról szerez tudomást."

Ez az üzenet elindította nálam a szélsőséges marhaság riasztást, mert ez ugyanaz a forrás, aki korábban elküldte nekem az Antarktisz történetét a jég alatt lévő városokról, ami kiderült, hogy egy 1980-as évekbeli film forgatókönyvéből származik. Továbbá bizonyítékként egy cikkre utalt, mely a széles körben elutasított és megcáfolt kazár Popular Mechanics propaganda oldalon jelent meg.
 
https://www.popularmechanics.com/science/a23510743/strange

Annak az oka, hogy ezt megosztom az olvasóimmal, hogy a feladó több százezer halálesetért felelős CIA háborús bűnös, aki tehát egyértelműen fél a katonai bíróságoktól. Továbbá kapcsolatban áll a Bush náci frakcióval is.

A másik ok, amiért megosztom az olvasóimmal, hogy amikor elmentem meglátogatni a Fekete Nap imádó P2 szabadkőműveseket Olaszországban, megmutatták nekem azt a technológiát, amellyel mérföldes képet lehet az égre vetíteni. Más szóval, nagyon komoly lehetőség van arra, hogy most, amikor a Trump gyilkossági kísérlet kudarcot vallott, hologramokat használhatnak egy hamis idegen inváziós forgatókönyv részeként, amelyet Henry Kissinger egyszer megemlített:
 
"Ma Amerika felháborodott volna, ha az Egyesült Nemzetek csapatai belépnek Los Angelesbe, hogy helyreállítsák a rendet (hivatkozva az 1991-es Los Angeles-i zavargásokra). Holnap hálásak lesznek! Ez különösen akkor igaz, ha azt mondják nekik, hogy volt egy külső veszély (azaz "földönkívüli" invázió), akár valós, akár elterjesztett, ami fenyegette létüket .... Amikor ezt a forgatókönyvet bemutatják, az egyéni jogaikról szívesen lemondanak a világkormány által számukra biztosított jólétük garantálásáért." Dr. Henry Kissinger, Bilderberger Konferencia, Evians, Franciaország, 1991.
 
https://www.physicsforums.com/threads/kissingers-very

Természetesen valóban létezik egy egzisztenciális fenyegetést a kazár maffia számára, és ez a világ népeinek fellázadása a sátáni adósrabszolga zsarnokságuk ellen.

Ebben az összefüggésben érdemes megjegyezni, hogy Baál babiloni boltívének másolatát, más néven a Sátán kapuját Washingtonban állították fel, amint a Kavanaugh bíró elleni rágalmazás teljes lendületet kapott. Ezzel párhuzamosan a Daesh féle militánsok szintén kísérletet tettek arra, hogy visszafoglalják a boltív eredeti helyszínét Palmürában, Szíriában.

https://www.breakingisraelnews.com/113770/arch-washington

https://sputniknews.com/middleeast/201809011067667433-syria
 
Természetesen a sátánimádó kazár maffia számára valóban úgy tűnhet, mintha a világ véget érne, hiszen egyszerre veszítik el a hatalmat az egész bolygón.

Brazíliában például egy olvasó rámutatott arra, hogy Jair Messias Bolsonaro jobboldali elnökjelöltet kórházba vitték São Paulo városában egy Albert Einstein nevű cionista gyógyintézetbe, miután 2018. szeptember 6-án megszúrták. Ez a látszólagos szúrás (valódi vagy hamis) megrendezett volt, hogy megpróbáljanak iránta szimpátiát kelteni. Mivel ez a trükk úgy tűnik, hogy nem jött be, Bolsonaro most azt mondja: "ő nem fogja elfogadni a választási eredményt, ha veszít".

https://www.reuters.com/article/us-brazil-election-bolsonaro
 
Bolsonaro képviseli azt a náci/cionista frakciót, amely fosztogatja Brazília erőforrásait és elszegényíti népét, és így nyilvánvalóan nagyon félnek a hatalom elvesztésétől.

Egy másik magas rangú kazár, Hitler lánya, Angela Merkel Németországban hatalmas csapást szenvedett a múlt héten a már kudarcot vallott kísérlet során, hogy megőrizze a hatalmat, amikor régi szövetségesét és a párt parlamenti csoportjának vezetőjét, Volker Kaudert egy "meglepő szavazás után csomagolni küldték a német Bundestagban."

https://www.rt.com/news/439406-merkels-parliamentary-leader

Az is érdekes, hogy a "jobboldali populista" párt, amely veszélybe sodorja a hatalmát, számos aktív zsidó támogatóval rendelkezik, így teljesen megsemmisítve az "antiszemita" mémet.
 
https://www.rt.com/news/439567-germany-afd-jewish-group/

Merkel rabszolgája, Emmanuel Macron elnök támogatottsága Franciaországban szintén 20% alatti szintre süllyedt, és a katonai puccs nagyon is valóságos lehetőségével kénytelen szembesülni, hogy megsemmisítsék az elcsalt választást, állítják vezető francia katonai források.

Eközben az olasz kormány nyílt hadviselést hirdetett a kazárok uralta EU ellen, növelve költségvetési hiányát az alapjövedelem finanszírozására és a tömegek megsegítésére. Továbbá Marcello Roa újságírót, aki megírta, hogy Hillary Clinton sátánista vacsorákon vett részt, a RAI olasz nemzeti műsorszolgáltató vezetésére nevezték ki.

 
Izrael kazár maffia csaló állama is kénytelen lemondani arról a tervről, hogy uralkodjon a nagyobb Közel-Keleten és a világon Jeruzsálemből, és inkább elfogadja a kétállami megoldást. A múlt héten Oroszország különleges katonai védelmet telepített, hogy megakadályozza, hogy több repülőgép támadjon Szíriára Európából vagy Izraelből.

http://tass.com/defense/1023513

Miközben ez történt, az amerikai hadsereg "eltávolította a Patriot rakétákat Jordániából, Bahreinből és Kuvaitból egy burkolt figyelmeztetésként, hogy ugyanezt teheti Izraellel," - Pentagon források szerint.

A kazár maffia a "szén okozta globális felmelegedés" történetét szintén arra próbálja felhasználni, hogy hatalmon maradjon, ami ürügyként szolgálna a világkormány létrehozására. Ennek legfőbb eszköze az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkacsoport (IPCC), amely szerint 195 tagországa van, és hamarosan újabb riasztó jelentést fog kiadni.

 
 Mindössze annyit lehet mondani ezekről az emberekről, hogy ha elég pénzt fizetnék, akkor 200 utcalányt kaphatnék, akik azt mondják, hogy szeretnek, de ettől még nem lesz igaz.

Donald Trump sokakhoz szólt a múlt héten elmondott ENSZ beszédében, amikor azt mondta: "Soha nem adjuk át Amerika szuverenitását egy meg nem választott, kiszámíthatatlan globális bürokráciának".

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell sürgősen változtatnunk azon, ahogy működtetjük a bolygónkat. A legnagyobb kihalási válság közepette vagyunk, amióta a dinoszauruszokat 65 millió évvel ezelőtt egy meteorit kipusztította. Ezt nem a "globális felmelegedés" okozza, hanem olyan tényezők, mint a természetes élőhelyek tönkretétele, a környezetszennyezés és a túlhalászás.

A jelenlegi kazár maffia által irányított babiloni pénzügyi rendszer nem csak a szegényektől, hanem a természeti környezetből is szipolyozza az erőforrásokat, amely az egész világ gazdagságának fekete lyukát táplálja, ami pár száz ember kezében van.
 
Az alábbiakban egy példa olvasható az Egyesült Államok különleges erőinek közelmúltbeli küldetéséről Borneón, hogy visszaszerezzék a Clinton család által elpazarolt pénzt. Az alábbi linken szereplő történetet személyesen igazolta a CIA indonéziai forrása.

http://www.someonesbones.com/blog/special-forces-seize-clinton

Mindenesetre, amint azt már említettük, a Rothschild család svájci, brit és francia ága a közelmúltban kapcsolatba lépett a Fehér Sárkány Társasággal (FST). A svájci képviselő azt mondta, tudják, hogy legyőzték őket. Ha ez a helyzet, a FST elvárja, hogy közvetlenül találkozzanak a klán tagjaival, hogy teljesen átlátható módon tárgyaljanak egy átmenetről a bolygón a babiloni adósrabszolgaságból, amit a magántulajdonban lévő központi bankokon keresztül működtetnek. Tájékoztatjuk az olvasóinkat, ha bármilyen új fejlemény van ezen a téren.

Utolsó megjegyzésként támogatni szeretnénk Tim Berners-Lee, az internet létrehozójának lépését, hogy felszabadítsuk a világhálót a vállalati ellenőrzés alól.

https://www.fastcompany.com/90243936/exclusive-tim-berners-lee
 
Erre nagyon nagy szükség volna. A múlt héten megkérdeztem egy hölgy barátomat, mit szeretne inni, ha legközelebb meglátogat. Azt mondta nekem, hogy szereti a Corona sört. Mondtam neki, hogy a házamhoz közeli üzletekben nem lehet kapni. Aztán legközelebb, amikor elkezdtem keresni az interneten, először szembesültem a Corona sör hirdetésekkel és az értékesítő online kiskereskedőkkel. A legfőbb gyanúsított a Google által megfertőzött okos televízió. Vajon mi után kémkednek még? Esetleg a nemi életem is érdekli őket?

Benjamin Fulford
 
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
 

Hozzászólás  

#2 bűnben fogant !úgyistudodki 2018-10-21 11:53
Kétezer éve várat magára,hogy az Igazság és a Fény érvényesüljön! JÉZUS és többszázmillió ártatlan EMBER kiontott Vére kiált az égre! IGAZSÁGOT!! János evangélium 8.fejezett 44.versében
JÉZUS "MESTER" már akkor óva intett a zsidóktól! De a zsidók megfeszítették ,mert tudták,hogy a JÉZUSI SZERETET a legnagyobb veszélyt jelenti számukra és a világuralmi törekvéseikre,a "szemet szemért" tömeggyilkos vallásukra,a másik leigázására . Ezért hirdetik a tömeggyilkos írásaikkal mai napig a gyűlőletet,a haragot ,a pusztítást. De a sötétséget MINDÍG a pirkadat követi ! Vesztettek!! a sötétséget,a bűnt pártoló cimboráikkal együtt,benne a sátán fellegvárával, a vatikánnal, és az összes "bohócruhába" bújt farizeussal! A SZERETET a LEGERŐSEBB energia az Univerzumban! "Ezzel" pedig csak nyerni lehet!
Hiába való az a rengeteg ármány,hazug,rabló törvény amit, ők,és az ő érdekeikért lobbizó zsidócsahosok hoztak,mert a "SORS felett a törvénynek NINCS hatalma!" SOHA nem lesz zsidó világuralom! Az "Univerzum" ettől sokkal Intelligensebb. Neki nem a gyorsítás a legfontossabb, legfeljebb egy ideig megpihen a föld.
#1 Figyelemreméltó kapcsolat a cikkhezR Zoltán 2018-10-15 05:04
A világ hamarosan meg fogja ismerni a kazár maffia által elkövetett bűncselekményeket

VAGY:

"Az Egyesült Államok és Oroszország azt is fontolgatja, hogy Izrael ellen tengeri és szárazföldi blokádot vezessenek be, hogy kényszerítsék az államot a bűncselekmények beszüntetésére."
ujvilagtudat.blogspot.com/.../a-vilag-hamarosan-meg-fogja-ismerni.html

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások