20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 szeptember 15, kedd

A Bilderberg-csoport az emberiség két harmadát eltakarítaná

Szerző: Turner Gábor

"A Világkormány lenne megbízva, hogy a világ optimális népességét az egyes területeken meghatározza és közvetetten beavatkozzon, hogy az egyes országok részarányát az egyes területre érvényes korlátozásokat meghatározza... A kormányok egy bizonyos tejhatalmat élveznek, hogy a megállapodott korlátozások betartását végrehajthassák."

Kimérik a világot? A Bilderberg-csoport az emberiség két harmadát eltakarítaná - Kényszer sterilizáció és Világkormány

Az elit Bilderberg-tagok azt szorgalmazzák, hogy "a hülye emberek két harmadát" a bolygónkról el kell takarítani. Obama, tudományos tanácsadójává olyan "embert" nevezett ki, aki a kényszer sterilizáció és az azt szabályozó Világkormány híve.

Kevin Trudeau, a milliárdos vállalkozó, aki állandóan az alternatív egészségkezelés előmozdítása miatt bosszankodik, és akit a FTC (Federal Trade Commission) is beperelt, az Alex Jones Show-ban elmondta, hogy a Bilderberg-csoport tagjai a "hülye emberek két harmadát" eltakarítanák bolygónkról, ha tehetnék. Állítása szerint személyesen beszélt az "elit" tagjaival erről.

Trudeau elismerte, hogy nemrégen Görögországban egy Bilderberg-csoport találkozón vett részt. Az elit egyik főtémája a túlnépesedés volt, ami New Yorkban is egy titkos találkozón szóba került.

Az elit egy emberséges retorikával kritizálta a népesedési politikát; már szükséges, hogy a világ népességét születésszabályozással és természetes módszerek kialakításával csökkentsék. Ennek ellenére a programjuk a valóságban az eugénika áltudományának gyökereiben van, ami először Nagy-Britanniában virágzott és a fajok és a gének fölényének az ideológiájában rejlik, amit később a nácik Rockefeller segítségével átvettek.

"Néhány beszélgetés egy 200 láb hosszúságú yachton, Monaco partjainál történt. De önök nem hiszik el, hogy valójában mi folyik a zárt ajtók mögött" - mondta Trudeau és különösen kihangsúlyozta, hogy Alex Jones, a műsorvezető ilyen tényállást a dokumentumfilmjében már felfedett, nevezetesen a Végjáték című filmjében.

Kevin TrudeauKevin TrudeauTrudeau részletesen kifejtette, hogy az elit tagság az emberiség legnagyobb "jólétére" egy tervet gondolt ki, amiben a Földön az emberek két osztálya létezne: a kormányzó elit és "munkásméhek". Az "elit" magát nem a pénz vagy a hatalom által definiálja, hanem a genetikai leszármazás alapján.

Trudeau az elittel folytatott beszélgetéseit megdöbbentő részletességgel adta közre. "Azokkal az alakokkal voltam a találkozón, akik lényegében azt mondták, hogy a buta embereknek a kétharmadát el kell tüntetni ebből a világból"- mondta Trudeau, amihez még hozzáfűzte, hogy ezeket a szavakat nem gonoszsággal mondták, csak tárgyilagosan, azzal az ürüggyel, hogy a Föld bolygó jólétéért küzdenek.

Trudeau még hozzáfűzte, hogy az elit két táborra oszlott, egy nagy frakció, akik "elvből azt hiszik, hogy ők a népesség maradéka fölött" genetikailag magasabb rendűek és a másik, egy kisebb, főleg fiatalabbakból álló töredék, akik arra az elhatározásra jutottak a kiválasztódás a sikerek alapján dőlne el, azaz kudarcot vall-e a vállalkozásaival, vagy nem.

Rockfellerék a kínai mintát támogatják

Egy másik páholy- aminek tagja többek között David Rockefeller, Warren Buffet, Ted Turner, Goerge Soros (Soros György), Bill Gates-, május 5-én New Yorkban gyűlt össze Sir Paul Nurse otthonában, amiről az első tudósításokból alig derült ki valami, aztán szépen lassan kiszivárogtak a tervek.

Szerintük a kínai példát kellene követni a népességi probléma megoldására, ahol az egy gyermekes családmodellt támogatják, és azokat sújtják mindenféle terhekkel, akik több gyermeket vállalnak. Kínában vannak olyan rendőri egységek, akik elrabolnak állapotos nőket és erőszakkal abortuszt követnek el rajtuk. Rockfelleréknek ez a megoldás is szimpatikus, csak legalizálnák a módszert. Szerintük a világ lakosságát 95%(!) kellene csökkenteni.

Obama tudományos tanácsadója és a kényszer sterilizáció

A fentiekkel egybevágó hír látott napvilágot, miszerint a nagy fejlett Amerikai Egyesület Államokban, egy, a kényszer sterilizációt támogató John Holdren Obama tudományos tanácsadója.

Barack Obama az elnök új tudományos tanácsadójává választotta John Holdrent, hivatalosan az alapján, hogy Holdren a globális felmelegedés nagy szakértőjének számít. Azt viszont próbálják a szőnyeg alá söpörni, hogy a fent már említett eugenitika nagy híve Holdren, amit összevetve a nemzetiszocialista eugenetikával, akkor az utóbbi majdnem emberségesebb benyomást tesz. Többek között Holdren a "sok gyerekes" párok kényszer sterilizálását támogatja. De a liberális jenki médiumok Holdren tudományának ezen részleteit inkább a szőnyeg alá seprik és inkább a globális felmelegedésről írt tanulmányait magasztalják.

Holdren ma az Amerikai Egyesült Államok legfontosabb tudományos hivatalnoka, aki nem egy egyszerű tudós. Ez egész karrierjét a malthusi (Thomas Robert Malthus, túlnépesedés) szélhámosság elmélete formálta, legyen ez most az eugenetika, vagy a Föld felmelegedése. Különösen tanulságos az a könyv, amit Holdren 1977-ben Paul R. Ehrlich-kel és Ehlich feleségével, Anne asszonnyal írt, akik az akkori idők két extrém malthusiánerrei. A könyvnek az a címe, hogy Ecoscience: Population, Resources, Development (Ökotudomány: népesség, nyersanyagok, fejlődés). Figyelemreméltó, hogy ezt a könyv nem kapható meg sehol, még az amerikai könyvtárakban sem lehet felhajtani. Ez a könyv jól bemutatja Holdren gondolkodását: "az ivóvízhez egy meddővé tevő szert kell adni..."

Az Ecoscience könyv legdurvább nézetei vázlatosan:
-az asszonyokat, az akaratuk ellenére, abortuszra lehet kényszeríteni;
-népek egészét lehet sterilizálni az ivóvízhez vagy az alapvető élelmiszerekhez adagolandó szerekkel, amik meddőséget okoznak;
-egyedüli anyáktól vagy lánykorban lévő anyáktól, az akaratuk ellenére, a gyerekek elvehetik és más pároknak adhatják;
-azok az emberek, akik a társadalmi enyészethez járulnak hozzá (tehát nem kívánt személyek), törvény alapján arra lehetne kötelezni, hogy a reprodukciónál a felelősségtudat elve érvényesüljön - magyarul: abortuszra vagy a sterilizációra lehet őket kényszeríteni; -egy nemzeten felüli Világkormány veszi át a világ gazdasága feletti ellenőrzést és az amerikaiaknak az élet legintimebb részleteit meghatározhatják – egy felfegyverzett nemzetközi rendőr csapat segítségével.

Holdren ugyanebben a könyvben (837. oldal): "...a népek ellenőrzéséhez kényszerítő törvényként írja elő akár a kényszer sterilizációt is, ez az érvényes alkotmány szerint megengedett lenne, ha a népek krízise a társadalom számára egy komoly veszélyt jelentene..."

Ezen felül Holdren, egy a világra kiterjedő totális diktatúrát javasol – ezt mint egy Világkormányt írja le, aminek az ideális népesség számot diktálnia kell: "... egy mindent átfogó planetáris kormány, ami a fejlesztést, az irányítást és az összes nyersanyag szétosztását ellenőrizheti..., nemcsak az atmoszférában és az óceánokban, de még az édesvizű tárlókat is, mint a folyókat és a tavakat."

"A Világkormány lenne megbízva, hogy a világ optimális népességét az egyes területeken meghatározza és közvetetten beavatkozzon, hogy az egyes országok részarányát az egyes területre érvényes korlátozásokat meghatározza... A kormányok egy bizonyos tejhatalmat élveznek, hogy a megállapodott korlátozások betartását végrehajthassák."

Holdren és Ehrlich sátáni művéből még egy részlet: "Tételezzük fel, hogy egy bizonyos évben a születések száma a halálozások számát túllépi, tehát a népesség növekedne. Akkor a következő évben az engedélyezett megtermékenyüléseket csökkentik, az engedélyezett magzat elhajtásokat pedig növelnék, hogy a születések száma a kívánt mértékben csökkenjen. Túllépi a halálozások száma a születések számát, akkor az engedélyezett megtermékenyítések számát növelik és a magzat elhajtások számát pedig csökkentik. Az egy bizonyos évben engedélyezett abortuszok és a mesterséges megtermékenyítések számát kizárólag a halál és a születések előző évben kiszámolt viszonya határozza meg."


Források:
http://www.prisonplanet.com/secretive-rich-cabal-met-to-discuss-population-control.html
http://www.zeit-fragen.ch/ausgaben/2009/nr35-vom-3182009/oligarchen-planen-genozid-an-zwei-dritteln-der-menschheit/
http://info.kopp-verlag.de/news/obamas-wissenschaftsberater-holdren-befuerwortet-zwangssterilisation.html

(Fordította Gyula B., Szerkesztette: Turner Gábor - Szent Korona Rádió )

Forrás: http://szentkoronaradio.com/kulfold/2009_09_13_a-bilderberg-csoport-az-emberiseg-ket-harmadat-eltakaritana


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról ⇒

Hozzászólás  

#2 NYÍLT FELHÍVÁS A KÖZJEGYZŐ-MAFFIA ELLENI PERÜNKRE!!!PáLoS TReND 2020-09-11 12:31
NYÍLT FEL és MEGHÍVÁS MAGYAR-ÉRZELMŰ HONLEÁNYOKHOZ és HAZAFIAKHOZ 2020. 10. 06-án 14.00-ra a NYÍLTAN TALMUDISTA Pesti Központi Kerületi Bíróság (1055.Budapest, Markó u. 25.) III. emelet 391. sz. TÁRGYALÓTERMÉBE a CIONISTA KÖZJEGYZŐ-MAFFIA FŐNÖKE (TÓTH ÁDÁM!!!) ELLEN indított RENDHAGYÓ PERÜNKRE!!!
#1 VÁ: A Bilderberg-csoport az emberiség két harmadát eltakarítanáTengerszem 2012-08-20 22:29
Helyeslem ezt az elgondolásokat, mivel azok a népcsoportok , nemzetek szaporodnak minden felelöség nélkül akik majdan azokrra a népekre számitanak akik felelösséggel, becsülettel dolgoznak, gondolkodnak a nagyvilágban. Ezek a népek a gyermek fentartásából élnek amit az államok boztositanak nekik, lusták dolgozni , arra utalnak, hogy kapják a családi segélyt, és más egyébb segélyeket ,természetesen a dolgozó ember fizetésének a bizonyos százalék bánja. :sad:

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások