20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 április 06, kedd

Világszenzáció!

Szerző: Ismeretlen

Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés.

A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival. A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásíráskutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő főideologizátorok csicskacsatlósai.

rovasabc

Kattints a képre↓

Piramisaink

https://vimeo.com/27679023

Ősink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában

A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra pedig a megtalált rovásírás kora. A hivatalos, vaskalapos és megamaterialista “tudomány” szerint a legrégebbi ísmert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás… atomcsapásszerű pofon lehet ez a finnugor blődlit szajkózók számára éppúgy, ahogy a “majomemberes”, “Mezopotámia az első civilizációs” sületlenségeket sulykoló mesekutatók lelkületének is. Ismét a vadliberális körökben csak “sumerpárthus nagymagyaroknak” csúfolt tudós hazafiak igazsága bizonyosodott be a ténynek hazudott műanyag agylúgozó elméletkupacok ellenében! Félő azonban, hogy a mai liberális nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

A legrégibb ismert földi írás!

Ha valamikor a Jóisten kegyelméből igazi nemzeti kormány kerül majd sokat szenvedett Magyarországunk élére, akkor az első feladatai egyikeként kell majd a történelemoktatást korrigálnia, hogy a műveletlen retekklubita rétegek ne fitymálhassák többé le ezt a neoliberálanarchista szavakkal élve “kurva országot”. Ne a kétszáz éves mammonimádó multikultifellegvár, a tenyérbemászó antihumánus törtetés Mekkája, a háború- és terrorpárti USA legyen a példa gyermekeink előtt “demokratikus és modern” berendezkedésével, sokkal inkább őseink ideológiája és remekei! Vona Gábor történész végzettségű személy, így remélem kulcskérdésként fogja kezelni a problémát. Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az “uráli őshaza” felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél. Szeretném, ha a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virítana, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára. Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a szebb magyar jövőben!

http://egymagyar.blogspot.com/2010/03/vilagszenzacio-latott-napvilagot.html

Beküldte: Melczer Lajos

Eltárolt hozzászólások

Hozzászólás  

#29 Világszenzáció!Pető Imre 2020-07-27 22:43
Nekem már az is világszenzáció lenne, ha a Kárpát-medencei kifejezést nem durva helyesírási hibával írnák le állítólagos írástudók (sőt!) vagy írásszakértők. Pedig fontos szókapcsolat, a magyarok számára legalábbis. Tessék átvenni az anyagot, csak aztán bátorkodjon valaki leadni!
#28 Piramis építéseMr.Fusion 2014-07-21 18:42
A piramis azon kövei amik sík lapokkal határolt az mind "ÖNTÖTT KŐ"
Az egyiptomiak vízüveggel készítették :Sziksó(szóda)+ homok+hő...majd +víz
Vízüveg +szalmiáksó +mészkő= öntött kő +ammónia
Bővebb infó :
keress rá a youtube-on.
#27 MA NEM TUDNAK MEG EPITTENIsergej 2013-04-01 03:08
VELEMENYEM MA NEM TUDNAK MEG EPITTENI
AZ A SOK KÖRAKAST MIT MOST IS OTT LATUNK;
HOGY KI EPITHETTE
AZ TUDOTT LEHET;
AZ OSÖK MEG ODA KEVEREDTEK;
HA OTT A MI ÖSEINK ELTEK VOLNA AKKOR
TÖBB NYOMOT HAGYTAK VOLNA HATRA
VAGY MARADT VOLNA AZ UJ KORNAK;
A PIRAMISOK IDÖSSEGET KI TUDJA NEM
MONDJA MEG; MERT NEM MONDHATJA MEG;
A MULTBAN EGY IDÖ VAN A MULT;
VAGY AZ ÖSÖK FÖLDÖNKIVÜLI TECHNIKAVAL
EPITETTEK;
DE MINEK EPITETTEK VOLNA;
ERRE KELLENE A VALSZ;
TUDOTT MEG MA IS MÜKÖDNEK EZEK A PIRAMISOK HOGY HOGY AZ TÖBBSZÖR
LATHATO IS;
+1 #26 Semino et alleszerelt 2013-03-28 06:24
Idézet - Gaspar Vilmos:
Azt hiszem hogy a nyelvu"nk e's kultu'ra'nk az ami o"si. Genetikailag o"sszekeveredtu"nk ezer e's ezer e'vek o'ta. Sajnos a munka'm nem ad el'eg ido"t, hogy egy szo'ta'rt o"ssze a'llitsak, de to"bb mito'logiailag fontos szavunk egyezik az egyiptomiake'val. Maga az 'EGY' szavunk ami 'EGY'iptomnak (a ke't kira'lysa'g EGY-esu"le'se'nek alapja) is o"s magyar nyelvre mu'tat. Was, Meh, Wezir, ... e's me'g to"bb. Akit e'rdekel irhat e's megpro'ba'lok egy lista't o"sze a'llitani.


Kedves Vili,

Jó hallani újra hangodat. Gondolom az alábbit már olvastad, de ha mégsem, eléggé rávilágít genetikai ősiségünkre. magyarmegmaradasert.hu/in-english/our-history/1655
magyarmegmaradasert.hu/files/k_aktatar/seminoscience.pdf
+1 #25 ViliGaspar Vilmos 2013-03-28 02:24
Azt hiszem hogy a nyelvu"nk e's kultu'ra'nk az ami o"si. Genetikailag o"sszekeveredtu"nk ezer e's ezer e'vek o'ta. Sajnos a munka'm nem ad el'eg ido"t, hogy egy szo'ta'rt o"ssze a'llitsak, de to"bb mito'logiailag fontos szavunk egyezik az egyiptomiake'val. Maga az 'EGY' szavunk ami 'EGY'iptomnak (a ke't kira'lysa'g EGY-esu"le'se'nek alapja) is o"s magyar nyelvre mu'tat. Was, Meh, Wezir, ... e's me'g to"bb. Akit e'rdekel irhat e's megpro'ba'lok egy lista't o"sze a'llitani.
#24 forráscartwright 2012-09-05 09:41
Olvasta valaki a forrásként megjelölt cikket?
Ott még csak 12500 éves a piramis, és különben is, hol van a szakvélemény a C14-vizsgálatról?
+2 #23 gyöngyi 2012-05-09 23:55
Fénylény !
Én is ugyan azon a meglátáson vagyok mint Te, a drága Jó ISTENÜNK ne, hagyja el a szeretet igaz népét és felszinre hozza az igazságukat, legyen az Magyar, vagy bár milyen nemzetiségü, a gonosz hátér nemzeteket meg elpusztitja, mert már nembirja látni a mocskosságukat amit a becsületes népeivel tesznek. Megfigyeltétek ha valaki aranyat elás jó méjre a földbe az idövel a felszinre kerül, de, hogyan arra a legokosabb tudoscsoport sem tudott még eddig magyarázatot adni! A magyarnépet bármennyire leigázták a zsidóság, hoztak ránk már eddig 2-világháborut, a 3.világháborut is elökészitették már, ami a konyha küszöbünkön van, mind azért mert 1910, -1928,- 1940, -1956, -2002, -2004, -2006,-2008,-2010, útolsó dátumkor sem sikerült kikiáltani a Hungari helyet, Izraelt, Telavi helyett Budapestett. Ezért nem tudositottak a szenzációs hirről mert az Ök okosnak felturingolt tudósai a bányabéka fenekéig sülyedhetnének le, és az ök, ösi népükkel is elpucolhatnak a fehér stogával eltakart hazugságuk alá. A ción jegyzökönyvben foglalták, hogy ha egy ember bántja a zsidókat egy vármegyét uszitsatok rá, ha kétember bántja a zsidókat, a szomszédos országot uszitsátok rájuk, ha egy ország bántja a zsidókat, akkor megkell inditani a világháborut. Tehát most azért van a küszöbön a III.-világháboru, mert nem egy nemzet semnem kettö, kikiáltotta rabló-gyilkosnak öket A föld kerekségén élö emberiségnek a legnagyobb ellensége a zsidóság, nem lenne ez a terorizmus, sem a nehézségek,sem az alattomos nagy öldöklések, ha a zsidóság örökre kipusztulna a népek, nemzetek közül. Én bizom a mi Istenunkben, hogy felhozza a mocsárból az igaz embereket, nemzeteket ugy mint az aranyat is felszinre emeli, hogy megtalálja az akinek szánta, a rosszakat a polol fenekére számüzi. :cry:
+1 #22 Evita85 2012-04-18 08:26
Első pár hsz-t olvastam el. Szóval, gépelni kimondottan könnyű ha az ember ismeri a karaktereket. S szerintem azt könnyebb megtanulni mint 30-egynéhányat... Ja és van letölthető róvásirás font,ami letölthető. Igy nem kell,a számitógép klaviatúráján magyar rovás irás karaktereknek lennie. S kisgyermekkorban,akár már oviban is könnyebben megtanulhatják mert ezt végülis elegendő rajzolni. S kisebb a disz problémák kialakulásának esélye is,én ezt olvastam. Hogy miért is? Mert kevésbé hasonlitanak a betük egymásra..:)
#21 mbm59 2012-04-12 15:05
Idézet - mbm59:
A SZER-ről:a SZER az égi
törvényeket és magát a szellemvilágot jelenti.
www.youtube.com/watch?v=4K8TOvB_Nwg

A tér-idő szerkezet megalkotása rovás jelekkel (oktaéder). A piramisok, akkor tér-idő szerkezetek?

Sajnos a NatGeo dokumentumfilmjét, Imhotep Szakkarai piramisáról törölték a youtube-ról. A filmben látható, hogy a szakkarai piramis is egy oktaéder. A több tonnás kőtömbök emelésére, továbbítására az elektromágneses erőt használták.
#20 mbm59 2012-04-12 14:11
A SZER-ről:a SZER az égi
törvényeket és magát a szellemvilágot jelenti.
www.youtube.com/watch?v=4K8TOvB_Nwg

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások