Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Dec04

2010. Április 06., Kedd 02:55

Világszenzáció!

Írta:  Ismeretlen
Értékelés:
(92 szavazat)
Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés.

A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival. A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásíráskutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő főideologizátorok csicskacsatlósai.

rovasabc

Kattints a képre↓

Piramisaink

https://vimeo.com/27679023

Ősink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában

A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra pedig a megtalált rovásírás kora. A hivatalos, vaskalapos és megamaterialista “tudomány” szerint a legrégebbi ísmert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás… atomcsapásszerű pofon lehet ez a finnugor blődlit szajkózók számára éppúgy, ahogy a “majomemberes”, “Mezopotámia az első civilizációs” sületlenségeket sulykoló mesekutatók lelkületének is. Ismét a vadliberális körökben csak “sumerpárthus nagymagyaroknak” csúfolt tudós hazafiak igazsága bizonyosodott be a ténynek hazudott műanyag agylúgozó elméletkupacok ellenében! Félő azonban, hogy a mai liberális nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

A legrégibb ismert földi írás!

Ha valamikor a Jóisten kegyelméből igazi nemzeti kormány kerül majd sokat szenvedett Magyarországunk élére, akkor az első feladatai egyikeként kell majd a történelemoktatást korrigálnia, hogy a műveletlen retekklubita rétegek ne fitymálhassák többé le ezt a neoliberálanarchista szavakkal élve “kurva országot”. Ne a kétszáz éves mammonimádó multikultifellegvár, a tenyérbemászó antihumánus törtetés Mekkája, a háború- és terrorpárti USA legyen a példa gyermekeink előtt “demokratikus és modern” berendezkedésével, sokkal inkább őseink ideológiája és remekei! Vona Gábor történész végzettségű személy, így remélem kulcskérdésként fogja kezelni a problémát. Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az “uráli őshaza” felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél. Szeretném, ha a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virítana, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára. Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a szebb magyar jövőben!

http://egymagyar.blogspot.com/2010/03/vilagszenzacio-latott-napvilagot.html

Beküldte: Melczer Lajos

Eltárolt hozzászólások

Megjelent: 18677 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. November 12., Hétfő 11:03

Hozzászólások  

 
Pető Imre
#29 Világszenzáció!Pető Imre 2020-07-27 22:43
Nekem már az is világszenzáció lenne, ha a Kárpát-medencei kifejezést nem durva helyesírási hibával írnák le állítólagos írástudók (sőt!) vagy írásszakértők. Pedig fontos szókapcsolat, a magyarok számára legalábbis. Tessék átvenni az anyagot, csak aztán bátorkodjon valaki leadni!
Idézet
 
 
Mr.Fusion
#28 Piramis építéseMr.Fusion 2014-07-21 18:42
A piramis azon kövei amik sík lapokkal határolt az mind "ÖNTÖTT KŐ"
Az egyiptomiak vízüveggel készítették :Sziksó(szóda)+ homok+hő...majd +víz
Vízüveg +szalmiáksó +mészkő= öntött kő +ammónia
Bővebb infó :
keress rá a youtube-on.
Idézet
 
 
sergej
#27 MA NEM TUDNAK MEG EPITTENIsergej 2013-04-01 03:08
VELEMENYEM MA NEM TUDNAK MEG EPITTENI
AZ A SOK KÖRAKAST MIT MOST IS OTT LATUNK;
HOGY KI EPITHETTE
AZ TUDOTT LEHET;
AZ OSÖK MEG ODA KEVEREDTEK;
HA OTT A MI ÖSEINK ELTEK VOLNA AKKOR
TÖBB NYOMOT HAGYTAK VOLNA HATRA
VAGY MARADT VOLNA AZ UJ KORNAK;
A PIRAMISOK IDÖSSEGET KI TUDJA NEM
MONDJA MEG; MERT NEM MONDHATJA MEG;
A MULTBAN EGY IDÖ VAN A MULT;
VAGY AZ ÖSÖK FÖLDÖNKIVÜLI TECHNIKAVAL
EPITETTEK;
DE MINEK EPITETTEK VOLNA;
ERRE KELLENE A VALSZ;
TUDOTT MEG MA IS MÜKÖDNEK EZEK A PIRAMISOK HOGY HOGY AZ TÖBBSZÖR
LATHATO IS;
Idézet
 
 
leszerelt
#26 Semino et alleszerelt 2013-03-28 06:24
Idézet - Gaspar Vilmos:
Azt hiszem hogy a nyelvu"nk e's kultu'ra'nk az ami o"si. Genetikailag o"sszekeveredtu"nk ezer e's ezer e'vek o'ta. Sajnos a munka'm nem ad el'eg ido"t, hogy egy szo'ta'rt o"ssze a'llitsak, de to"bb mito'logiailag fontos szavunk egyezik az egyiptomiake'val. Maga az 'EGY' szavunk ami 'EGY'iptomnak (a ke't kira'lysa'g EGY-esu"le'se'nek alapja) is o"s magyar nyelvre mu'tat. Was, Meh, Wezir, ... e's me'g to"bb. Akit e'rdekel irhat e's megpro'ba'lok egy lista't o"sze a'llitani.


Kedves Vili,

Jó hallani újra hangodat. Gondolom az alábbit már olvastad, de ha mégsem, eléggé rávilágít genetikai ősiségünkre. magyarmegmaradasert.hu/.../...
magyarmegmaradasert.hu/.../...
Idézet
 
 
Gaspar Vilmos
#25 ViliGaspar Vilmos 2013-03-28 02:24
Azt hiszem hogy a nyelvu"nk e's kultu'ra'nk az ami o"si. Genetikailag o"sszekeveredtu"nk ezer e's ezer e'vek o'ta. Sajnos a munka'm nem ad el'eg ido"t, hogy egy szo'ta'rt o"ssze a'llitsak, de to"bb mito'logiailag fontos szavunk egyezik az egyiptomiake'val. Maga az 'EGY' szavunk ami 'EGY'iptomnak (a ke't kira'lysa'g EGY-esu"le'se'nek alapja) is o"s magyar nyelvre mu'tat. Was, Meh, Wezir, ... e's me'g to"bb. Akit e'rdekel irhat e's megpro'ba'lok egy lista't o"sze a'llitani.
Idézet
 
 
cartwright
#24 forráscartwright 2012-09-05 09:41
Olvasta valaki a forrásként megjelölt cikket?
Ott még csak 12500 éves a piramis, és különben is, hol van a szakvélemény a C14-vizsgálatról?
Idézet
 
 
gyöngyi
#23 gyöngyi 2012-05-09 23:55
Fénylény !
Én is ugyan azon a meglátáson vagyok mint Te, a drága Jó ISTENÜNK ne, hagyja el a szeretet igaz népét és felszinre hozza az igazságukat, legyen az Magyar, vagy bár milyen nemzetiségü, a gonosz hátér nemzeteket meg elpusztitja, mert már nembirja látni a mocskosságukat amit a becsületes népeivel tesznek. Megfigyeltétek ha valaki aranyat elás jó méjre a földbe az idövel a felszinre kerül, de, hogyan arra a legokosabb tudoscsoport sem tudott még eddig magyarázatot adni! A magyarnépet bármennyire leigázták a zsidóság, hoztak ránk már eddig 2-világháborut, a 3.világháborut is elökészitették már, ami a konyha küszöbünkön van, mind azért mert 1910, -1928,- 1940, -1956, -2002, -2004, -2006,-2008,-2010, útolsó dátumkor sem sikerült kikiáltani a Hungari helyet, Izraelt, Telavi helyett Budapestett. Ezért nem tudositottak a szenzációs hirről mert az Ök okosnak felturingolt tudósai a bányabéka fenekéig sülyedhetnének le, és az ök, ösi népükkel is elpucolhatnak a fehér stogával eltakart hazugságuk alá. A ción jegyzökönyvben foglalták, hogy ha egy ember bántja a zsidókat egy vármegyét uszitsatok rá, ha kétember bántja a zsidókat, a szomszédos országot uszitsátok rájuk, ha egy ország bántja a zsidókat, akkor megkell inditani a világháborut. Tehát most azért van a küszöbön a III.-világháboru, mert nem egy nemzet semnem kettö, kikiáltotta rabló-gyilkosnak öket A föld kerekségén élö emberiségnek a legnagyobb ellensége a zsidóság, nem lenne ez a terorizmus, sem a nehézségek,sem az alattomos nagy öldöklések, ha a zsidóság örökre kipusztulna a népek, nemzetek közül. Én bizom a mi Istenunkben, hogy felhozza a mocsárból az igaz embereket, nemzeteket ugy mint az aranyat is felszinre emeli, hogy megtalálja az akinek szánta, a rosszakat a polol fenekére számüzi. :cry:
Idézet
 
 
Evita85
#22 Evita85 2012-04-18 08:26
Első pár hsz-t olvastam el. Szóval, gépelni kimondottan könnyű ha az ember ismeri a karaktereket. S szerintem azt könnyebb megtanulni mint 30-egynéhányat... Ja és van letölthető róvásirás font,ami letölthető. Igy nem kell,a számitógép klaviatúráján magyar rovás irás karaktereknek lennie. S kisgyermekkorban,akár már oviban is könnyebben megtanulhatják mert ezt végülis elegendő rajzolni. S kisebb a disz problémák kialakulásának esélye is,én ezt olvastam. Hogy miért is? Mert kevésbé hasonlitanak a betük egymásra..:)
Idézet
 
 
mbm59
#21 mbm59 2012-04-12 15:05
Idézet - mbm59:
A SZER-ről:a SZER az égi
törvényeket és magát a szellemvilágot jelenti.
www.youtube.com/.../

A tér-idő szerkezet megalkotása rovás jelekkel (oktaéder). A piramisok, akkor tér-idő szerkezetek?

Sajnos a NatGeo dokumentumfilmjét, Imhotep Szakkarai piramisáról törölték a youtube-ról. A filmben látható, hogy a szakkarai piramis is egy oktaéder. A több tonnás kőtömbök emelésére, továbbítására az elektromágneses erőt használták.
Idézet
 
 
mbm59
#20 mbm59 2012-04-12 14:11
A SZER-ről:a SZER az égi
törvényeket és magát a szellemvilágot jelenti.
www.youtube.com/.../
Idézet
 
 
mbm59
#19 mbm59 2012-04-12 13:54
Idézet - Praktikus:
Ez mind szép és jó, de azért próbáljon meg a kedves hozzászóló rovásírással jegyzetelni, írni gépelni a mai korban. Kíváncsi lennék. Ne felejtsük el, hogy minden változik. Ez is az univerzum alaptörvénye.

Látszik, hogy nem valami tájékozott a rovással kapcsolatban. Bár nekem is van bőven mit tanulnom róla. :-) Jóval gyorsabban írnánk ha a rovás ABC-t használnánk és jobban forogna az agykerekünk is.
osszerovas.hu/Alap.htm
Idézet
 
 
mbm59
#18 mbm59 2012-04-12 13:31
Idézet - leszerelt:
Idézet - Beat:
Odakaparom a magyar/székely rovás ábc-t a szfinxre, és akkor azt is tuti mi csináltuk... Gratula!


Kedves Beat,

Ha "odakaparod" "a magyar/székely rovás ábc-t a szfinxre" - vagy bármire -, "kaparásod" idejét úgymint annak többi tényezőit ma már különösebb erőfeszítés nélkül megtudjuk állapítani. Ha nem egyezik a lelet idejével vagy annak más tényezőivel, akkor "kaparásodat" a régészet följegyzi, de nem veszi tekintetbe.

Nem tudom kit értesz a "mi" alatt. Jelenlegi megállapítások szerint a most "szfinx"-nek nevezett (görög "rejtély") kőszobor eredeti neve "HUN" (Németi Kálmán, Szfinx-történelmi kutatásom, www.magtudin.org/SZFINX.htm). Arról nem tudok, hogy találtunk-e már kimondottan "rovásírás"-t a HUN kőszobron, de ma már több tudós, külön-külön, oda lyukadt ki, hogy az egyiptomi képírással (hieroglif, piktografikus) följegyzett szövegek csak magyarul értelmesek (lásd pl. magyarmegmaradasert.hu/.../...).

A HUN kőszobor elhelyezése egy Fibonacci spirál görbéjének középpontja, mely görbét a gizai három piramis jelöli meg. Ugyanez a Fibonacci számsor megtalálható a magyar kozmikus ábrázolásokban, pl. a Szent Korona arányrendszerében (Badiny Jós Ferenc, A káld-pártus hagyomány és a magyarok Jézus vallása, 335. o). Tehát kétségtelen, hogy kapcsolat létezik az ősegyipotmi és a magyar nép hite és szellemisége közt és, hogy ez a kapcsolat egyelőre csak a magyar és rokon népek közt található meg.

A Fibonacci-sorozat első két tagja a 0 és az 1. A következő tagok mindig az őket megelőző két tag összegével egyenlők. (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, … , 144, 233, 377, 610, …)

"A Fibonacci-sorozat egymást követő tagjainak hányadosából képzett sorozat (1/1, 2/1, 3/2, 5/3, …) határértéke éppen az aranymetszés aránya, a Φ."
Idézet
 
 
franz
#17 franz 2012-04-12 10:28
Idézet - Praktikus:
Ez mind szép és jó, de azért próbáljon meg a kedves hozzászóló rovásírással jegyzetelni, írni gépelni a mai korban. Kíváncsi lennék. Ne felejtsük el, hogy minden változik. Ez is az univerzum alaptörvénye.Akkor egész biztos nem látott még olyan mobil és más egyéb kommunikációs gépeket, ahol mondjuk mandarin nyelve tvagy japán betűket használhat...a windows is ilyen...
Idézet
 
 
Praktikus
#16 Praktikus 2012-04-12 09:36
Ez mind szép és jó, de azért próbáljon meg a kedves hozzászóló rovásírással jegyzetelni, írni gépelni a mai korban. Kíváncsi lennék. Ne felejtsük el, hogy minden változik. Ez is az univerzum alaptörvénye.
Idézet
 
 
Laci
#15 Laci 2012-04-07 16:38
Idézet - Berci:


A történelem során egyébként már több nemzettől "elvették" a nyelvét , ami pedig szinte teljesen lehetetlenné teszi a későbbi magára találását .


Berci!

Nagyon jól látod az érem másik oldalát! A nyelvcserén átesett népek teljesen elveszítik immunitásukat tudatbefolyásolással szemben. A szavak jelentésének megváltoztatása ma is felismerhető folyamat. Nagyon alattomos dolog, mert jelentősége csak később nyilvánul meg, tetteseket keresni és azonosítani pedig lehetetlen.
Meg kell nézni a nyelvcserén átesett népeket! Szépen belesímulnak a világtörténelem áramlataiba, kevés gondot okoznak a háttér erőknek. Észre kell vennünk azt is, hogy nem véletlenül erőltetik nálunk az idegen nyelveket, mert magyarul gondolkodni csak magyar nyelven lehet, amely a világ működésének legjobb MAGYAR-ázatát adja mindenki számára. Teremteni pedig csak gondolattal lehet, ezért nem mindegy, mennyire hatékony a gondolkodásunk!
Ezek a felismerések pedig a nyelvi gyakorlat, a nyelvcsere erőltetésének tényével igazolják a beszélt nyelv felismert hatását, amely a DNS szerkezetét is megváltoztatja. Ezért gondolom, hogy a magyarsággal a legnagyobb bajuk, hogy még magyarul beszélünk!
Idézet
 
 
Berci
#14 Berci 2012-04-07 07:10
Szia Laci .
Tetszik a hozzászólásod , főleg amit a szavak és mondatok , vagyis a beszélt nyelv emberre való hatásáról .Amugy nem véletetlen , hogy ha nagyközönség előtt nem is használják , de a zsidók (legalábbis akik birtokában vannak bizonyos tudásnak ) is először a Magyar nyelvre tanítják meg először gyermekeiket . Mig közben más irányból pedig már elég régen azon dolgoznak , hogy a Kárpátmedencében , de úgy tünik máshol is (pl. amerikei földrész) felváltsák , vagy kicseréljék ezt egy más nyelvre . A történelem során egyébként már több nemzettől "elvették" a nyelvét , ami pedig szinte teljesen lehetetlenné teszi a későbbi magára találását .
Egy kis írás , tanulmány arról , hogy csupán mire is van szükség egy más , mesterséges nyelv létrehozására .

sanawad.bplaced.net/.../...
Idézet
 
 
Laci
#13 Laci 2012-04-06 23:07
"a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered, és 73,3 %-a már az őskőkorszakban itt élt férfiak utódja." (Dr. Czeizel Endre: A magyarság genetikája 235. oldal, 3. bekezdés.)"

Továbbá:

"2000-ben, a világ egyik legautentikusabbnak elismert folyóiratában, az USA-ban megjelenő Science-ben, Semino és 16 genetikus munkatársa közös közleményt tettek közzé. Kiterjedt összehasonlító populációgenetikai vizsgálataik alapján állást foglaltak az európai népek genetikai rokonsági kapcsolatairól… E vizsgálatok keretében, reprezentatív mintákon, genetikailag a magyar népességet is elemezték.

Népünk vonatkozásában az alábbi megállapításokat tették:

1. A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak.
2. A magyar nép populációgenetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (amire az Eu19 haplotípus - őskőkori genetikai marker - igen magas, kontinensünk népei között a magyarokban legmagasabb százalékarányban kimutatható jelenléte utal).
3. A magyar nép legközelebbi - genetikai szinten igazolható - rokonai a lengyel, az ukrán, továbbá a horvát nép.
Semino és társainak közlése az első olyan nyugat-európai tudósoktól származó kollektív állásfoglalás, mely a magyarság őseurópai származását ismeri el."
Forrás: www.magtudin.org/.../

Grazyna Fosar és Franz Bludorf kutatásai rámutatnak arra, hogy az emberi DNS nemcsak testünk felépítéséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Az élő DNS határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézer sugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk. Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozitív gondolkodás erős hatása az emberre. Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. A spirituális és ezoterikus mesterek már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyították ezt a dolgot.

Ez a megállapítás pedig megmagyarázza a magyarság - nyelvünk szerkezetéből eredő - erős beolvasztó hatását, aminek eredményeképpen az ide betelepített népek néhány emberöltő után magyarrá váltak. Láthatjuk azt is, hogy ez nem csupán képzelgés, hanem genetikai kutatásokkal alátámasztott tény.
Idézet
 
 
Merkurius
#12 Merkurius 2012-04-06 18:54
Idézet - adam:
Kedves Magyar BArátaim ! Hazafias érzéseitek, és történelem szemléletetek bennem is tüzet gyújt azonban... Vegyük észre a magyar mint olyan genetikai állománya már aligha létezik , és maradt fent tisztán ! A középkor elejétől már bizonyosan megcáfolhatatlan bizonyítékok vannak arra hogy a Tatárjárás, a Pestis, a Török hódítás, És a Német és egyéb nemzetek betelepítése után gyakorlatilag , nem maradtak magyarok. Ha igen Valószínüleg önök és én sem vagyunk azok ! Ennek ellenére Történelmünk feltárása fontos dolog !


Szia Adam .
A Magyarság elsősorban egy lelki minőség amit nem a gének befolyásolnak , hanem a lelki minőség befolyásolja a géneket . Ami az emberek génjeiben bent volt , van az a fizikai keveredés folytán nem tünik el .Az emberi génállomány az tulajdonképpen csak a lehetőségeket tartalmazza ahhoz , hogy az ember mit érhet el .Biztos nem véletelenül használatos olyan szó is , hogy génbank .A génállományunk egy olyan tárolóhely amiben nagyon sok lehetőség bent van abból hogy az ember mit érhet el .
Ami meghatározza , hogy az ember ebből mit valósít meg mit aktivál , hoz müködésbe az már a lélektől , az emberi tudattól függ .
Pl nem genetikai okai vannak még a rák betegségnek (meg a többinek ) sem , a génjeiben ez is mindenkinek bent van , csak a tudatunkkon mulik , hogy aktiváljuk-e vagy nem . Persze az már más dolog , hogy vannak akik ezt a tudatunkat mivel tudják , hogy müködik az élat szándékosan igyekeznek befoilyásolni .
Ugyanigy müködik az is , hogy valakiben felébred-e az Igazság utáni vágy , vagy inkább szivesebben hazudozik egy kis pillanatnyi anyagi haszonért .

Ez már tudományos szinten is nyilvánvaló , ill. a háttérből irányító hatalom számára mindig is , vagy legábbis nagyon régóta ismert volt , és ezt nagyrészben fel is használták az emberek irányítására .

www.youtube.com/.../
Idézet
 
 
Góg és Magóg
#11 Góg és Magóg 2012-04-06 17:53
Már régen tudott dolog ez, de a világ urai számára ez annyira kellemetlen, hogy a magyarság őstörténetének feltárásával lelepleződne az ő történelemhamisításuk ! Már az Ószövetséget is ezért hamísították össze és a finnugor eredetet is ezért találták ki nekünk!
Idézet
 
 
adam
#10 adam 2012-04-06 15:06
Kedves Magyar BArátaim ! Hazafias érzéseitek, és történelem szemléletetek bennem is tüzet gyújt azonban... Vegyük észre a magyar mint olyan genetikai állománya már aligha létezik , és maradt fent tisztán ! A középkor elejétől már bizonyosan megcáfolhatatlan bizonyítékok vannak arra hogy a Tatárjárás, a Pestis, a Török hódítás, És a Német és egyéb nemzetek betelepítése után gyakorlatilag , nem maradtak magyarok. Ha igen Valószínüleg önök és én sem vagyunk azok ! Ennek ellenére Történelmünk feltárása fontos dolog !
Idézet
 
 
Tóth Norbert
#9 Tóth Norbert 2012-04-06 10:27
Kedves hitetlenek!!! Egyértelműen bizonyított a piramis kora,az írást is egyértelműen 34000 évesre minősítették...tudni kell,h a C-14-es szénizotópos vizsgálat minden kétséget kizáró!!! Ennyi évnél csak nagyon keveset téved...kb pár évet!!!! A piramis kövei is mind ennyi idősek....aki Hitetlen Tamásként vélekedik,annak ajánlanám a nagyvilág híreit,melyekből kiderül,mennyi hasonló bizonyítékunk van arra,hogy a történelmünk hamis,tele van hazugságokkal!!! Ajánlanám Nemere István: Titkok Könyve több kiadását....
Üdv!!
Idézet
 
 
leszerelt
#8 leszerelt 2012-04-06 04:13
Idézet - Beat:
Odakaparom a magyar/székely rovás ábc-t a szfinxre, és akkor azt is tuti mi csináltuk... Gratula!


Kedves Beat,

Ha "odakaparod" "a magyar/székely rovás ábc-t a szfinxre" - vagy bármire -, "kaparásod" idejét úgymint annak többi tényezőit ma már különösebb erőfeszítés nélkül megtudjuk állapítani. Ha nem egyezik a lelet idejével vagy annak más tényezőivel, akkor "kaparásodat" a régészet följegyzi, de nem veszi tekintetbe.

Nem tudom kit értesz a "mi" alatt. Jelenlegi megállapítások szerint a most "szfinx"-nek nevezett (görög "rejtély") kőszobor eredeti neve "HUN" (Németi Kálmán, Szfinx-történelmi kutatásom, www.magtudin.org/SZFINX.htm). Arról nem tudok, hogy találtunk-e már kimondottan "rovásírás"-t a HUN kőszobron, de ma már több tudós, külön-külön, oda lyukadt ki, hogy az egyiptomi képírással (hieroglif, piktografikus) följegyzett szövegek csak magyarul értelmesek (lásd pl. magyarmegmaradasert.hu/.../...).

A HUN kőszobor elhelyezése egy Fibonacci spirál görbéjének középpontja, mely görbét a gizai három piramis jelöli meg. Ugyanez a Fibonacci számsor megtalálható a magyar kozmikus ábrázolásokban, pl. a Szent Korona arányrendszerében (Badiny Jós Ferenc, A káld-pártus hagyomány és a magyarok Jézus vallása, 335. o). Tehát kétségtelen, hogy kapcsolat létezik az ősegyipotmi és a magyar nép hite és szellemisége közt és, hogy ez a kapcsolat egyelőre csak a magyar és rokon népek közt található meg.
Idézet
 
 
Beat
#7 Beat 2012-04-06 00:04
Odakaparom a magyar/székely rovás ábc-t a szfinxre, és akkor azt is tuti mi csináltuk... Gratula!
Idézet
 
 
Merkurius
#6 Merkurius 2012-04-02 20:20
Idézet - kokiko:
na de mi volt ott leírva ?????,vagy csak a rovásírás abc-je volt ott?????


csaba-vezer.freeblog.hu/.../.. .
Idézet
 
 
kokiko
#5 kokiko 2012-04-02 16:37
na de mi volt ott leírva ?????,vagy csak a rovásírás abc-je volt ott?????
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67%Austria 1.3%
United States 6.1%Canada 1%
Romania 4.7%France 0.9%
Ukraine 3.5%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 165
This Week: 4654
Last Week: 7568
This Month: 3638
Last Month: 22603
Total: 2537913

Belépés