Print this page
2020 április 30, csütörtök

Tudat és egészségrombolás 5G

Szerző: Ordasi Péter

Ordasi Péter DLA ny. főiskolai tanár. Ez bizony félelmetes! Reménykedjünk?

Földünk életének és jövőjének sorsfordító válaszútján kijelenthetjük, hogy jelenleg az egyik legfontosabb téma a rendkívül magas frekvenciájú 5G-s rendszerek erőszakos és a kollektív emberi akaratot figyelmen kívül hagyó telepítése. Ez a földi történelem egészét tekintve legtragikusabb hatalmi és profitszerző játszma a teljes ökoszisztémát és minden életformát súlyos és visszafordíthatatlan veszélybe sodorhat!

Ezért ma nem lehetne egyetlen felelős állampolgár, egyetlen tudatos gondolkodó, értelmiségi, tudós, orvos, terapeuta, mérnök, IT szakember és szellemi úton járó fényküldött sem, illetve a bolygó, mint élő entitás és a következő generációk jövője iránt szenzitív ember, aki támogatja ezt az elvetemült és mérhetetlenül felelőtlen vállalkozást a puszta haszonszerzésért, amely csupán néhány multi kezében összpontosul majd.

Még égetőbb az összefogás és a minél szélesebb körben való tudatosodás szükségessége, miután 2019. október 7-n a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) megbízást adott a SpaceX-nek újabb 30.000 5G-s műhold telepítésére az eddigi 12.000 műhold mellett. Még idén újabb 240 5G-s műholdat készülnek elhelyezni, 2020-ban pedig havonta 120 műholdat, még pedig az alacsony magasságú zónában, ami a földfelszíntől 200 és 2000 km távolság közötti sávot jelenti. Mindehhez több millió földi 5G-s állomást készülnek telepíteni világszerte, és a közvetlenül sugárzó antennákat kb. 200 méterenként kell elhelyezni a teljes lefedettség érdekében. De mindez egy olyan technológiát és frekvenciaspektrumot alkalmaz, amelyet az amerikai hadsereg a tömegoszlatásra fejlesztett ki, ugyanis ennek észrevétlen és célzottan irányítható sugarai rendkívüli hőhatást, bőrégést okozva a terület elhagyására készteti az embereket. Ráadásul egy olyan elképesztően veszélyes és életellenes kollektív mikrohullámú energiamezőt hoz létre, amely olyan hatással bír majd, mintha minden nap 7-10 percre belépnénk egy mikrosütőbe. Továbbá teljességgel lerombolja az ionoszféra egyensúlyát, amelyből többek között az élő organizmusok éterteste, chi-je, életereje is táplálkozik. Evolúciós szempontból ehhez a drasztikus és drámai hirtelenséggel megvalósuló energetikai változáshoz egyetlen élő organizmus sem képes adaptálódni, csakis súlyos fizikai és érzelmi tünetek árán!

Különös veszélyt jelent a gyermekek idegrendszerére, hiszen egyértelmű tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a gyerekek körében nő az autizmus, ADHD, figyelem-, és magatartászavaros problémák száma, a koncentrálási problémák köre, nem beszélve arról, hogy növeli a daganatos betegségek, különösen az agytumor kockázatát!

Immár pontosan dokumentált eset, hogy nemrég Hágában 297 madár pusztult el egyszerre szívmegállást követően, miután az egyik közeli ház tetején felállított 5G-s állomást 7.8 GHz-es tesztüzemre kapcsolták. Szintén megfigyelték, hogy nemcsak a madarak, hanem a rovarok és méhek is tömegesen pusztulnak el az antennák közelében. Ami azt fogja eredményezni, hogy drámaian megcsappan a gyümölcstermés a Földön, aminek már tünete az is, hogy Japánban már kézzel porozzák a gyümölcsfákat.

Sok száz tudományos bizonyíték, szakmai tanulmány igazolja az EMF és RF sugárzásoknak a fizikai és pszichés egészségre gyakorolt nagyon komoly káros hatásait, mégis az ITU és az amerikai FCC és a bolygó hatalmi és gazdasági elitje erőszakosan folytatja a további telepítéseket, a világ kormányaival konszenzusban.

Immár 172,395 ember – köztük tudósok, mérnökök, orvosok, alternatív terapeuták, pszichológusok, építészek, méhészek és tájékozott, felelős állampolgárok – írták alá, 208 országból az „Állítsák le az 5G-t a Földön és az Űrben" petíciót, amely magyar nyelven is elérhető az alábbi linken pdf formátumban:

https://static1.squarespace.com/.../Nemzetk%C3%B6zi+k%C3%A9r%...

Ez a tudományos petíció hamarosan benyújtásra kerül az ENSZ, a WHO és valamennyi ország kormánya számára, de még mindig van mód az aláírásra az alábbi oldalon:

https://www.5gspaceappeal.org/signatories-organizations

„Az ENSZ, a WHO, az EU, az Európai Tanács és minden nemzet kormánya figyelmébe,

Alulírott, a 204 országok tudósai, orvosai, környezetvédelmi szervezetei, valamint állampolgárai sürgősen kérelmezzük az 5G (ötödik generációs) vezeték nélküli hálózat felállításának leállítását, beleértve a műholdak 5G hálózatát is. Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. Az RF sugárzás bizonyítottan káros az emberek és a környezet számára. Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ....

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek, nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő RF sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ....

A Tárgyak Internetéhez (IoT) szükséges hatalmas mennyiségű adatok továbbításához a rendkívül magas frekvenciájú (3,5-7,5 GHz) 5G milliméteres hullámokat használ majd, amelyek tömör anyagon keresztül gyengén hatolnak át. Emiatt a világon az összes városi területen minden 100-200 méteren bázisállomást kell majd kialakítani. Az előző generációs vezeték nélküli technológiákhoz képest, amelyek esetében egyetlen antenna közvetít nagy területen, az 5G bázisállomások és 5G-s eszközök számos, „többfázisú antennarendszerekbe rendezett antennát" 2,3 alkalmaznak, amelyek együttműködve fókuszált, irányítható lézerszerű, egymást nyomon követő sugarakat bocsátanak ki." (részlet a petícióból)

Mint bizonyára ismert, sajnálatos módon a Vodafone megkezdte az 5G sugárzást Budapest belvárosában, és a tesztpálya is működik Zalaegerszegen, így az ott élők körében nem lesz meglepő, ha fokozódó fejfájás, émelygés, hányinger, álmatlanság, orrvérzés, fülcsengés, koncentrálási problémák, rendkívüli fáradtság, ködös tudat érzése, feledékenység, fokozott hőhullámok, kellemetlen hőérzet jelentkezik. Illetve fokozottan veszélyeztetettek a szívbetegek is, mivel az 5G többek között a sejtek elektroszenzitív Ca-csatornáinak működését zavarja meg, így a szüntelenül pulzáló szívizmok működése is károsodhat, ami palpitációt, nehézlégzést, ritmuszavarokat okozhat. (forrás: a téma nagy szakértője, Dr. Pall szerint)

A petíción túl, nagyon fontos eszköze lehet a tudatos és kellően tájékozott embereknek a közös bojkott, vagyis, hogy utasítsuk el az 5G-s készülékek megvásárlását, használatát, tehát puszta tudatlanságból ne támogassuk és ne pénzeljük mi magunk ezt az életünket és jövőnket veszélyeztető technológiát!

Sajnos elmondhatjuk, hogy óriási felelőtlenség nem tudni minderről és csak hagyni, hogy mindez megtörténjen velünk. Ugyanis nagyon késő lesz felébredni akkor, amikor bár tízszeres sebességgel tölthetők le az internetes tartalmak, s ezzel az időélményünk még inkább felfokozódik ebben a digitális falanszterben, amelyben a bárhonnan működtethető tárgyak eluralják az életünket, de közben az életminőségünk, egészségünk drámaian leromlik, szellemi kapacitásunk és éberségünk csökken, és lassan mi magunk is gombnyomásra üzemelünk a körénk vetített mesterséges világ impulzusaira reagálva! ....

Ugye, nem egy ilyen világban szeretnél élni?!

Akkor tegyél ellene! Tájékozódj, ne legyél bamba és manipulálható fogyasztó, és Ne támogasd ezt a változást, amely a végzetünk felé hajszol!

Osszátok minél szélesebb körben, hogy ezzel is segíthessünk azoknak, akik még nem értik és nem látják át, hogy mi is történik valójában!

Beküldte: Antal Miklós

Témához kapcsolódó cikk:

Az 5G káros hatásai elől senki sem menekülhet?→