20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 szeptember 21, csütörtök

Világméretű vegyi háború az emberiség ellen

Szerző: pi 

Nyílt levél az Országházban ülőknek / Én mindig úgy tudtam, hogy a Parlamentben ülésezők az ország, a nép, a lakosság érdekeit képviselik. Azt is tanították, hogy eme elfoglaltság nem más, mint szolgálat, ami kötelez.

Nem egyéni érdekek, hanem a közösség érdekeit figyelembe véve mindig a többségért hozunk döntést.

Az ország nevét meg lehet megváltoztatni, de ettől még a lelkiség nem változik meg. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nem a nemzet életkörülményeinek javításán fáradoznak. Minden mélyrepülésben van. A világ számtalan országa tiltakozik a bolygóméretű tevékenység - geoengineering, közismert nevén chemtrail - által rendkívül módszeresen kémiai anyagot szóró repülőgépek ellen.

Okos tudósok és politikusok révén tudjuk, hogy ez nem más, mint világméretű vegyi háború az emberiség ellen.

Az állandó vegyi permetezés létezése már régóta nyilvánvaló, és a világ számos kormánya által is elismert tény. A "chemtrail" kulcsszóra olyan elképesztő mennyiségű és sokrétű bizonyító anyag található az interneten is, aminek hamisítása képtelenség volna. A "geoengineering" kulcsszóra - hasonlóan nagy mennyiségeben - hivatalos magyarázatok is megtalálhatók a "nem létező" jelenségre.Röviden úgy lehetne jellemezni a helyzetet, hogy kizárólag a magyar Parlamentben ülők nem tudnak róla.

Ha egyszer a Parlament büféjéből kijövet felnéznének az égre, talán látnák az órákig tartó és fokozatosan felhővé váló csíkokat.

Nem furcsa, hogy az Uniós szabályok szerint bizonyos anyagokat tilos mérni a levegőben?

Azt is "tudjuk", hogy "Magyarországon nincsenek jelen" a MONSANTO génmanipulált vetőmagjai és halálos permetszerei, a MONSANTO mégis kitüntetésben is részesült, olyan nagyon magas adót fizetett az országunknak. GMO vetőmag és "növényvédő szer" előállító és forgalmazó 66 országban tevékenykedik - 700 különböző néven Kínában 800 000 tonna glifozátot termelnek évente Az USA-ban a takarmány 88%-a, a szója pedig 93%-gén kezelt!

Észak- és Dél-Amerikában 85 millió hektáron termelnek "Roundup ready" glifozát-rezisztens szóját, amit Kínába és Európába exportálnak az intenzív állattenyésztéshez. A haszonállatokban hatalmas mennyiségű a glifozát maradvány. Magyarországra évente 550-600 ezer tonna takarmányszója érkezik dél Amerikából, ennek 95%-a GMO. A MONSANTO 1997 óta tevékenykedik Magyarországon. 14 milliárd forintot ruházott be Nagyigmándon. A Monsanto Hungaria Kft. növényvédő szerek forgalmazásával és vetőmag termesztéssel foglalkozik. 6500 hektáron 1,3 millió zsák vetőmagot állít elő. 2012-ben 35 milliárd forintos bevétele volt.

Mikola mégis elárulta, hogy "persze most is vannak génmódosított termékek Magyarországon, például az állatok takarmányában, de ezeket nem itt állítják elő, hanem importáljuk". Tehát a nagyban reklámozott és "alkotmányos szintre emelt" úgynevezett "GMO-mentességünk" tehát pusztán csak arra vonatkozik, hogy ilyen termékeket nem szabad előállítani az országban. Import GMO-s táppal szabad etetni az állatokat - amelyeket aztán levágunk és megeszünk. - A Parlament büféjében nem?

Egy 2013-as felmérés alapján 18 EU nagyvárosban a vizeletpróbák 44%-ában glifozátot találtak. Magyarországon a minták 30%-a volt pozitív. Az USA-ban 8x magasabb értéket találtak - ez a követendő minta?

Arra emlékeztetném Önöket, Kedves Parlamentben Ülők, hogy Önök esküt tettek a szolgálatra, az országunkra, s ha valaki ezt nem teljesíti, azt esküszegőnek nevezik. Lehet, hogy Önök arra számítanak, hogy a káosz idején családtagjaikkal elvonulnak a jól kiépített, sokszintes alagútrendszerekbe, s ha majd tiszta lesz a levegő, a felszínre jönnek? Egy kietlen világba érkeznének.

Nem árt, ha tudják,bankszámláikat nem viszik magukkal, amikor meghalnak, maradnak a villák, a földterületek, és a kimenekített offshore-pénzek is. Odaát "önerőből" kell rendezni a számlájukat.

Minden tettnek nyoma van! Talán még nem késő...  "Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús lesz, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van...... A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!... Mert most ők jönnek...A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. És leöntik vitriollal a szépet. Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget. Szíven döfik azt, akinek jelleme van."  - ezt teszik önök most.
Egy ember, aki emberhez méltó életet szeretne élni.  "-magyarán a földterületünk a fedezet a hitelhez 2023-ig. Ami a BNP, Goldman Sachs stb kezében van addig, ameddig ki nincs fizetve a hitel. 825%-os kamat, - ennyire adta az IMF a "kölcsönt".
Tehát 2 milliárd dollár fedezete a magyar föld. Tulajdonképpen IMF- hitel államkötvénybe csomagolva, mert azt mondta Orbán, hogy nem áll szóba az IMF-fel, ezért közbeiktatták a Citigroup-ot, a Deutsche-bankot és a Goldman Sachs-ot.  2018-ig 1 250 000 000 Dollárt kell vissza fizetnünk 4.125% kamattal. 2023-ig 2 000 000 000 dollárt 5.375% kamattal. Ezeknek a fedezete a magyar földterület. Ha nem tud fizetni az ország, akkor jönnek a megszorítások szokás szerint, mert nem fizetés esetén beleszólási joguk van az ország irányításába. Kiknek van beleszólási joguk az ország irányításába? (persze itt most csak a kibocsátott dollárkötvények vonatkozásában kérdezem, mert egyébként gyakorlatilag már mindenkinek)

Ez az IMF kölcsönre volt jellemző (a beleszólás), amit állítólag mostanság visszafizettek. A kötvény egy finanszírozási forma, amire a kibocsátója a megkapott pénz ellenében kamatot fizet. A BNP Paribas, Citigroup, Deutsche Bank, Goldman Sachs az elsődleges kötvénypiacon az államkötvény értékesítői, erre írtak alá megállapodást (Pricing Agreement), a másodlagos kötvénypiacon bárki megveheti a kötvényeket. "A kötvény tulajdonosa a kibocsátó cég üzletvitelébe beleszólási joggal nem rendelkezik." Államkötvény esetén a cég=állam.  http://penzugy.in...k/kotveny/

Már nagyon régóta azért veszünk fel hiteleket, hogy az államadósság kamatait (!) ki tudjuk fizetni. Ezért (is) visszafizethetetlen az adósság. 1990 óta 16-szorosára nőtt a központi költségvetés adóssága. Talán azért is engedték visszafizetni az IMF hitelt, mert már minden követelésüket teljesítette az ország vezetése. Már semmink nincs. Gondoljunk csak bele, a földtörvényt sem olyan régen írták alá."

pi

Beküldte: KunavarA kiemelések; MM szerkesztőtől 

Hozzászólás  

#1 balatonszőlős fő út 47Tóth Ferenc 2017-12-07 20:02
Magyarországról az elmúlt 30 év alatt 242 milliárd dollárt mentettek ki offshore cégeken keresztül,ami az akkori árfolyamon számolva 48 !! billió forint. Gratulálunk(?) a mindenkori hatalmon lévőknek! A Magyaroknak nincs adósságuk! Nekünk tartoznak azok,akik kilopták az országból a pénzt!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások