20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 március 30, kedd

Kormányok titkos biológiai fegyvere

Szerző: Tejfalussy András

Eltitkolják, hogy a homokon átszûrés és a klórozás nem küszöböli ki a vegyi anyagokat és a fertõzõ vírusokat. Engedik „tökéletes ivóvízként” árusítani az ilyenekkel szennyezett vizeket, s eközben a biztosan méreg- és vírusmentes tiszta desztillált vizet mérgezõnek hazudják! Lásd egy engedélyezett „étkezési desztillált víz” mellékelt, nyilvánvalóan hamis feliratát!

 KORMÁNYOK TITKOS BIOLÓGIAI FEGYVERE

Közérdekû nyilvános feljelentés a Ptk. 484-487.§. szerint:

KORMÁNYOK TITKOS BIOLÓGIAI FEGYVERE: Az alábbi titkos „természetes biológiai fegyvereket” alkalmazók tervszerûen csökkentik Magyarország nem kóser étkezésû lakosai számát, e fegyvereket hatásaik ellenkezõjének hazudásával titkosítva.

A Magyar Tudományos Akadémia és a szakminisztériumok tudatosan megtévesztik a nem kóser étkezésû magyarokat a szennyvízgyûjtõ folyókból vett ivóvíz tisztítási „parti szûrési módszerek” hiányosságait megengedve. Eltitkolják, hogy a homokon átszûrés és a klórozás nem küszöböli ki a vegyi anyagokat és a fertõzõ vírusokat. Engedik „tökéletes ivóvízként” árusítani az ilyenekkel szennyezett vizeket, s eközben a biztosan méreg- és vírusmentes tiszta desztillált vizet mérgezõnek hazudják! Lásd egy engedélyezett „étkezési desztillált víz” mellékelt, nyilvánvalóan hamis feliratát!

A Magyar Tudományos Akadémia és szakminisztériumok közösen tévesztik meg a nem kóser étkezésûeket az étkezési konyhasó pótlás- és az étkezési káliumpótlás helyes mértékét és és mérgezõ mértékét illetõen. Az élettanilag optimális fiziológiás Na : K = 30 : 1 arány helyett az Na : K = 1 : 1 arányt hazudják optimálisnak. A nem kóser élelmek konyhasó (nátrium- és klórt-) tartalmát elsõsorban a kivégzõméreg, idegméreg kálisónak a mûtrágyákhoz és étkezési konyhasóhoz kevertetésével teszik népirtó biológiai, vegyi fegyverré. Lásd Dr. Kádár Imre „A kálium ellátás helyzete Magyarországon” címû könyve mellékelt 97. oldala hazudozásait! (MTA Talajtani Kutató Intézeti, Környezetvédelmi és Területfejlesztés Minisztériumi könyv, 1993.) Lásd a Kálium-R tabletta és a REDI-só mérések eredményeit, az MTA-nál történt mellékelt szakértői értékelés alapján!

Ezek az étkezési titkos biológiai fegyverek zsidó népirtási programként szerepelnek a Bibliában és a Talmudban, lásd a Mózes II.23., 20-33, V.7., 2,22., Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba Kamma 93 b. lap mellékelt „software” szövegeit. Ezek hatására, akikkel szemben alkalmazzák kipusztulnak, mert kevésbé gyógyulnak ki a nyavajákból, többen lesznek meddõk, lerövidül az életük a vallásos, kóser étkezésû zsidókhoz képest. E biológiai fegyverekkel a zsidók által elfoglalni tervezett területeken tervszerûen, mindig olyan arányban igyekeznek kiirtani az addig ott lakó nem zsidókat, amilyen arányban a zsidók bejönnek s elszaporodnak, s így nálunk is:.

A kóser étkezésû zsidók a Talmud szerint a csak nekik megengedett tiszta desztillált ivóvizet ihatják és az optimális konyhasó- és káliumpótlást folytathatják. Az optimális víz : nátrium : kálium : klór pótlás valódi arányait lásd Dr. Papp Lajos szívsebész professzor akadémiai doktor 2010.01.06-i mellékelt szakvéleményében!

A mellékletezett teljes feljelentés a NepirtasMozesHu iratjelű, itt csatolt fájlban megtalálható.

Budapest, 2010. március 29.

Tejfalussy András (1-420415-0215)

dipl. mérnök, méréstani szakértõ s.k.

1036 Budapest, Lajos u. 115.

Tejfalussy András: Email könyv 29.


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

#1 A BiológiaA legszebb tudomány 2017-02-15 16:24
Jahahajj! Ez de fájt! Miért kell újra és újra ezzel a desztvizes ostobasággal előjönni? A desztvíz *valóban* veszélyes nagy mennyiségben fogyasztva, mert felhigítja az emberi testnedveket, ily módon extra víz felvételére kényszeríti a sejteket, amik előbb-utóbb kipukkadnak.

Még egy kérdés: ha annyira mérgezik meg szennyezik meg vírusozzák az ivóvizet meg minden mást, amit a "zsidókok" nem fogyasztanak, akkor maga miért van még mindig életben?

A természettudományos oktatás csődje.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások