20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 november 25, péntek

Tényleg elfogyott a kemoterápiás gyógyszer?

Szerző: Demecs István

Tegnapi hír az MR1 Kossuth Rádióban, miszerint valamelyik vidéki klinikán elfogyott a rákkezelésre szánt gyógyszer és nem csak nálunk, hanem külföldön is hiánycikk. A betegeket hazaküldték és majd értesítik őket vagy hozzátartozóikat, hogy mikor érdemes újra bemenniük kezelésre. [Ha ez a hír igaz, legalább néhányan megmenekülhetnek és esélyt kaphatnak a gyógyulásra. Félő azonban, hogy a gyógyszeripar nem egykönnyen mond le a haszonról - szerkesztő]

kemoterapia2A riporternek nyilatkozó illetékes első ijedtében nem átallotta mikrofonba mondani, hogy szóba kerülhet alternatív terápia, mint megoldás, vagy a gyógyszer hazai gyártása.

Érdekes ezt egy olyan orvostól hallani, aki éveken át az "alternatív terápia", mint kifejezés betiltásáért kardoskodott és a "kiegészítő terápia" jogszerűségét ismerte csak el. Ez azt jelenti, hogy nem választható más, mint a hivatalosan elfogadott barbár beavatkozás és mellé amit a beteg még szeretne. Nincs alternatíva.

Létezik egyáltalán alternatív terápia?

Tessék választani

Több ezer alternatív terápiás készítmény létezik ma is a rák megelőzésére és kialakulása esetén a kezelésére. A legtöbbnek a hatékonysága jobb, mint a használatban lévő szereké. A betegek túlélési esélye jobb, a kellemetlen mellékhatások nincsenek, sőt gyakran mellékhatásként szabadulnak meg az emberek számos kísérőbetegségtől. Ez nem csoda, hanem egy természetes mechanizmus.

A rák elleni harcban használt kemoterápiás szerek mindegyike erős méreg. Az alkalmazásuk elve nem más, mint az, hogy a rákos sejteket jobban megviseli a használatuk, mint a nem rákos sejteket. Sokszor, mire egy daganat mérete lecsökken vagy eltűnik, a beteg igen rossz állapotba kerül és felépülése évekig tart. Éppen addigra szedi magát össze, mire a következő daganata kialakul.

A rákos megbetegedések igen nagy száma megelőzhető és gyógyítható egyszerű életmódbeli és táplálkozási változtatásokkal. Tulajdonképpen egy enyhe, folyamatos kemoterápia zajlik minden ember szervezetében, aki kellő mennyiségben fogyaszt olyan ételeket, amik nagy mennyiségben tartalmaznak egyes vitaminokat, olajokat, nyomelemeket és fitotápanyagokat. Mert őszintén szólva egy diólevélből készült tea vagy egy almamag, vagy egy lenmag héjának kivonata vagy egy marék c-vitamin tabletta szintén kemoterápiás szernek tekinthető a szó legszorosabb értelmében. Viszont ezeknek nincs semmi ismert káros mellékhatása, fillérekbe kerül és soha nem fogy ki. Ráadásul nem csupán az a szerepük, hogy a rákos sejteket elpusztítsák, hanem egyéb fontos élettani funkciókat is támogatnak.

1992 és 1997 között Észak-Olaszországban végeztek egy nagyszabású felmérést laphámsejtes nyelőcső-karcinómával (ez egy csúnya rákos betegség) diagnosztizált betegeken egy vizsgálatot. A vizsgálat célja az volt, hogy pár rákmegelőzésben ismert élelmiszer hatékonyságát igazolni vagy cáfolni tudják. 304 beteg (29 nő) esetén mérték fel a táplálkozási szokásokat és a dohányzás valamint az alkohol fogyasztás mennyiségét.

A felmérésből pár tápanyag a napnál világosabban kiemelkedett. A telítetlen omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztása 50 százalékkal, a c-vitamin 40 százalékkal, a niacin (b3-vitamin) 50 százalékkal képes csökkenteni a fent említett rákfajta kialakulását. Számos egyéb dolog, összesen 78 tápanyag került vizsgálatba a kutatás során. Az is kiderült, hogy a tápanyagok jelentős része a dohányos és a nem-dohányos páciensek esetében is hatékony.

Arról pedig egészen izgalmas lenne elgondolkodni, hogy mi lenne, ha valaki bőséges mennyiségben fogyasztaná az összes ismert rákmegelőző hatással bíró élelmiszert, vitamint, gyógyfüvet és gyümölcsöt. Lehet, hogy 100 százalékuk rákmentes lehetne?

Forrás: Natúrhírek

Hozzászólás  

#13 kemo kamu,cion!úgyistudodki 2018-12-04 17:17
"Soha nem a betegség ől,hanem a diagnózis ! Mert gyógyíthatatlan betegség nincs,csak gyógyíthatatlan beteg, mert amit hiszel önmagadról,a világról, a te hited szerint adatik néked!"
A rákkal kapcsolatos halálfélelmet azok találták ki és gerjesztik,akik ebből óriási haszonra tesznek szert ! "a hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatossan rettegésben tart." A gyógy-szaripar a legjövedelmezőbb "üzlet" a világon. Megelőzve a fegyver és a kábítószerkereskedelmet. Nem véletlen mondta az orr-bán,hogy "magyaroszág legsikeressebb ágazata a gyógy-szaripar." Neki mindegy milyen áron,csak döljön a lé, a magyarok meg hulljanak,hiszen ha lenne egy csöpp kis esze, ha nem lenne hazaáruló, akor nem asszisztálna a Magyarok kiirtásához. De NINCS! Mint ember(?), 00!
Amúgy a rák csak egy tünet,de nem betegség! "adjatok egy vírust mely lázat produkál és meggyógyítom akár a daganatos beteget is." (Hyppokratész)
Edward Griffin "a világ rák nélkül" címú könyve bemutatja a rák körül hemzsegő parazitákat,akik leszívják a "betegek" minden pénzét,majd a halálba lökik őket.
A kemó kezeléstől 100 emberből 2!! marad életben,ami az ötéves túlélést illet,de ez életnek nem nevezhető! A kemo segíti a rákos sejtek szaporodását,de amellett elpusztítja az egészséges sejteket. A sok idióta orv-os meg harsogja a bemagolt fals [*****] szöveget,hogy így a kemo meggyógyít,meg csak az orvos segít. A halálba igen! Dr Ébert Jenő "vigyázat orvos " címü könyve megmutatja ,hogy milyen a mai orv-oslás. Ahogy anno az 1500-as években Paracelsus Mester "Paragranum Múvének 89. oldalától. Gusztustalan,erkölcstelen,paraziták sisere hada!
(több ismerősömet kezelték kemóval,annak ellenére,hogy óva intettem őket tőle,a haláluk után a boncoló orvos SEMMILYEN RÁK-ra utaló jelet nem talált náluk. De a 6 év alatt zsebre vágta a kezelő orvos a 12 millió forint hála(?) pénzt!) Hamis diagnózis,és szándékos Emberölés ! Mi másnak lehetne ezt nevezni? De ebben az országban ezt is meglehet tenni,mert a Magyar Ember ebben az országban egyesek szerint csak egy "gój?!
#12 Merkurius 2012-03-16 22:48
Még egy videó amely részletesen taglalja egy szintén az egész földön egységesen betiltott növény felhasználhatóságát .Mely állitólag szintén alkalmas lenne a rák gyógyítására is Nyilván ennek betíltása is egy bizonyos központilag irányító réteg érdeke .Azért egy kicsit el gondolkodtató, hogy egy nagy valószínüséggel nem is ember mit megtehet a földön .

www.youtube.com/watch?v=_yWI9qyzeMo
#11 Merkurius 2012-03-16 22:39
A rák gyógyításról egy talán nem széles körben ismert dolog .Ami sok egyébb mellett (már az egész földön történő betíltása) szintén egy bizonyíték a föld egységes irányítására .Az ilyen és ehhez hasonló eszközöket tásradalmi berendedezkedéstől függetlenül (lehet kapitalista , kommunista , iszlám vagy bármi) mindenhol meggátolják .

www.youtube.com/watch?v=nbLJo4TKFzo

Nagyvalószinüséggel a Szloboda házaspár is hasonló módon müködő szerkezetet fejlesztett ki . A manapság egyre erősebben érvényesülő Igazság ereje által ez most már nem fog el tünni a "süllyesztőben ".

huntv.info/cb/video/61297384W44G/Immunotic
#10 Szemtanu 2011-12-14 01:43
Aki ert angolul az nezze meg ezt a filmet.

www.youtube.com/watch?v=0psJhQHk_GI&feature=fvsr

Akinek meg volna ideje az el kellene keszitse a szinkront.
A dolg mukodik, ki lett probalva. Es nem csak rakos megbetegedesek eseten. Azt lehet mondani hogy minden, majdminden betegseget, koros hatast ki lehet kezelni (Pl: folosleges kilok leadasa, cukor betegseg kezelesre, koleszterin szint beallitasara. depresszio, izuleti betegsegek, majdmindegyik rakos elvaltozasok kezelesere, es a sor hosszu) A lenyeg hogy nem a szimptomat kezeli a szer, hanem magat a betegseget. Van meg egy honlap, a felesegem talalta, ott orvosilag van elmagyarazva hogy a szoban forgo szer hogyan hat a kulombozo betegsegek eseten. Amint megtalalom, elkuldom a linket. A szer be van tiltva vilagszerte, ezert nem emlitem a nevet (aki megnezi a videaot az megtudja) de a szazadfordulo elejen a gyogyszertarak tele voltak gyogyszzerekkel amiket ebbol a szerbol keszitettek.
#9 mehecske 2011-12-11 19:38
Ha hianycikknek kialtjak ki akkor a nep kovetelni fogja es maris megy az uzlet tovabb.
+1 #8 Tengezin 2011-11-27 22:52
Idézet - Fehér Jánosné:
Nincs egy hozzáértó orvos, biológus, ki a tényt, az igazat leírná? Mert mi itt csak találgatunk, hogy kinek van igaza.


Kedves Fehér Jánosné,

Nagyon meg lennél lepődve, ha tudnád, hogy kik írogatunk ide :-) Az igazán meglepő az lenne, hogy milyen hatásfokkal sikerül a beteg embereken segíteni - de csak azokon, akik tényleg akarják, és a hitük nem korlátozza őket az ún. orvosokra.
Hasonló ez ahhoz a szakadékhoz, mint ami a MVSZ tudományos tevékenysége valamint a magyarnak és tudományosnak titulált Akadémia tevékenysége között van. Az MVSZ valóban tudományos tevékenységet folytat, az idegenszívűek meg minden erővel a lakosság további butításán munkálkodnak.

Az orvostudomány területén, ahol nagy pénzek mozognak rettenetesen rossz a helyzet. Én orvoshoz csak akkor megyek, ha visznek, és már képtelen vagyok tiltakozni. Gyógyítókhoz viszont szoktam járni.
+1 #7 leszerelt 2011-11-26 19:52
Az orvosok védelmében

Lehet, sőt valószínű, hogy vannak megvásárolt, zsarolt vagy másképp megfélemlített orvosok. De aki azt a pályát választja, azokat szerintem még mindig többségben vagy a tudományos kíváncsiság vagy a gyógyítás hivatás ösztönzi - kivéve a kapzsi, főleg idegen-hitű, pénzhajszolókat.

Az orvosok sem értenek egyet egymással, őket is megvezetik, úgy a gyógyszer iparok rafinált képviselői mint saját szervezeteik (orvosi karok igazgatói, "menedzserei"), és persze, az állami szervek. Még ha szaktudásuk aránylag szennyezetlen is, akkor sem adhatnak szakvéleményt a megtorlás veszélye nélkül. Ezen hivatásos gyógyászok legnagyobb gondja az, hogyan gyógyítsák betegeiket szabálysértés nélkül, hogyan lépkedjenek a karok meg az állam aknái közt, hogyan gyógyítsák embert az előírt "gyógyászat" ellenére.
#6 anikogyorgyi 2011-11-26 17:54
Idézet - Fehér Jánosné:
Nincs egy hozzáértó orvos, biológus, ki a tényt, az igazat leírná? Mert mi itt csak találgatunk, hogy kinek van igaza.


Nem találgatunk, csak a tapasztalatainkat írjuk le ... és az orvosok nem fogják megmondani a valót, mert le vannak szerződve nem kis pénzért .... ide, oda.
#5 Fehér Jánosné 2011-11-26 16:41
Nincs egy hozzáértó orvos, biológus, ki a tényt, az igazat leírná? Mert mi itt csak találgatunk, hogy kinek van igaza.
#4 anikogyorgyi 2011-11-26 15:00
Ja, még valami, nehogy már vegyetek "lúgosított vizet" a szervezet dolga a lúgosítás, a szervezetet kell segíteni, a lúgosított vízzel leáll az emésztés, mert csak savas környezetben bomlanak az élelmek, aztán már minden megy a maga útján ......

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások