Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

K2020Jul14

2011. November 25., Péntek 22:28

Tényleg elfogyott a kemoterápiás gyógyszer?

Írta:  Demecs István
Értékelés:
(4 szavazat)
Tegnapi hír az MR1 Kossuth Rádióban, miszerint valamelyik vidéki klinikán elfogyott a rákkezelésre szánt gyógyszer és nem csak nálunk, hanem külföldön is hiánycikk. A betegeket hazaküldték és majd értesítik őket vagy hozzátartozóikat, hogy mikor érdemes újra bemenniük kezelésre. [Ha ez a hír igaz, legalább néhányan megmenekülhetnek és esélyt kaphatnak a gyógyulásra. Félő azonban, hogy a gyógyszeripar nem egykönnyen mond le a haszonról - szerkesztő]

kemoterapia2A riporternek nyilatkozó illetékes első ijedtében nem átallotta mikrofonba mondani, hogy szóba kerülhet alternatív terápia, mint megoldás, vagy a gyógyszer hazai gyártása.

Érdekes ezt egy olyan orvostól hallani, aki éveken át az "alternatív terápia", mint kifejezés betiltásáért kardoskodott és a "kiegészítő terápia" jogszerűségét ismerte csak el. Ez azt jelenti, hogy nem választható más, mint a hivatalosan elfogadott barbár beavatkozás és mellé amit a beteg még szeretne. Nincs alternatíva.

Létezik egyáltalán alternatív terápia?

Tessék választani

Több ezer alternatív terápiás készítmény létezik ma is a rák megelőzésére és kialakulása esetén a kezelésére. A legtöbbnek a hatékonysága jobb, mint a használatban lévő szereké. A betegek túlélési esélye jobb, a kellemetlen mellékhatások nincsenek, sőt gyakran mellékhatásként szabadulnak meg az emberek számos kísérőbetegségtől. Ez nem csoda, hanem egy természetes mechanizmus.

A rák elleni harcban használt kemoterápiás szerek mindegyike erős méreg. Az alkalmazásuk elve nem más, mint az, hogy a rákos sejteket jobban megviseli a használatuk, mint a nem rákos sejteket. Sokszor, mire egy daganat mérete lecsökken vagy eltűnik, a beteg igen rossz állapotba kerül és felépülése évekig tart. Éppen addigra szedi magát össze, mire a következő daganata kialakul.

A rákos megbetegedések igen nagy száma megelőzhető és gyógyítható egyszerű életmódbeli és táplálkozási változtatásokkal. Tulajdonképpen egy enyhe, folyamatos kemoterápia zajlik minden ember szervezetében, aki kellő mennyiségben fogyaszt olyan ételeket, amik nagy mennyiségben tartalmaznak egyes vitaminokat, olajokat, nyomelemeket és fitotápanyagokat. Mert őszintén szólva egy diólevélből készült tea vagy egy almamag, vagy egy lenmag héjának kivonata vagy egy marék c-vitamin tabletta szintén kemoterápiás szernek tekinthető a szó legszorosabb értelmében. Viszont ezeknek nincs semmi ismert káros mellékhatása, fillérekbe kerül és soha nem fogy ki. Ráadásul nem csupán az a szerepük, hogy a rákos sejteket elpusztítsák, hanem egyéb fontos élettani funkciókat is támogatnak.

1992 és 1997 között Észak-Olaszországban végeztek egy nagyszabású felmérést laphámsejtes nyelőcső-karcinómával (ez egy csúnya rákos betegség) diagnosztizált betegeken egy vizsgálatot. A vizsgálat célja az volt, hogy pár rákmegelőzésben ismert élelmiszer hatékonyságát igazolni vagy cáfolni tudják. 304 beteg (29 nő) esetén mérték fel a táplálkozási szokásokat és a dohányzás valamint az alkohol fogyasztás mennyiségét.

A felmérésből pár tápanyag a napnál világosabban kiemelkedett. A telítetlen omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztása 50 százalékkal, a c-vitamin 40 százalékkal, a niacin (b3-vitamin) 50 százalékkal képes csökkenteni a fent említett rákfajta kialakulását. Számos egyéb dolog, összesen 78 tápanyag került vizsgálatba a kutatás során. Az is kiderült, hogy a tápanyagok jelentős része a dohányos és a nem-dohányos páciensek esetében is hatékony.

Arról pedig egészen izgalmas lenne elgondolkodni, hogy mi lenne, ha valaki bőséges mennyiségben fogyasztaná az összes ismert rákmegelőző hatással bíró élelmiszert, vitamint, gyógyfüvet és gyümölcsöt. Lehet, hogy 100 százalékuk rákmentes lehetne?

Forrás: Natúrhírek

Megjelent: 9631 alkalommal

Hozzászólások  

 
úgyistudodki
#13 kemo kamu,cion!úgyistudodki 2018-12-04 17:17
"Soha nem a betegség ől,hanem a diagnózis ! Mert gyógyíthatatlan betegség nincs,csak gyógyíthatatlan beteg, mert amit hiszel önmagadról,a világról, a te hited szerint adatik néked!"
A rákkal kapcsolatos halálfélelmet azok találták ki és gerjesztik,akik ebből óriási haszonra tesznek szert ! "a hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatossan rettegésben tart." A gyógy-szaripar a legjövedelmezőbb "üzlet" a világon. Megelőzve a fegyver és a kábítószerkereskedelmet. Nem véletlen mondta az orr-bán,hogy "magyaroszág legsikeressebb ágazata a gyógy-szaripar." Neki mindegy milyen áron,csak döljön a lé, a magyarok meg hulljanak,hiszen ha lenne egy csöpp kis esze, ha nem lenne hazaáruló, akor nem asszisztálna a Magyarok kiirtásához. De NINCS! Mint ember(?), 00!
Amúgy a rák csak egy tünet,de nem betegség! "adjatok egy vírust mely lázat produkál és meggyógyítom akár a daganatos beteget is." (Hyppokratész)
Edward Griffin "a világ rák nélkül" címú könyve bemutatja a rák körül hemzsegő parazitákat,akik leszívják a "betegek" minden pénzét,majd a halálba lökik őket.
A kemó kezeléstől 100 emberből 2!! marad életben,ami az ötéves túlélést illet,de ez életnek nem nevezhető! A kemo segíti a rákos sejtek szaporodását,de amellett elpusztítja az egészséges sejteket. A sok idióta orv-os meg harsogja a bemagolt fals hülye szöveget,hogy így a kemo meggyógyít,meg csak az orvos segít. A halálba igen! Dr Ébert Jenő "vigyázat orvos " címü könyve megmutatja ,hogy milyen a mai orv-oslás. Ahogy anno az 1500-as években Paracelsus Mester "Paragranum Múvének 89. oldalától. Gusztustalan,erkölcstelen,para ziták sisere hada!
(több ismerősömet kezelték kemóval,annak ellenére,hogy óva intettem őket tőle,a haláluk után a boncoló orvos SEMMILYEN RÁK-ra utaló jelet nem talált náluk. De a 6 év alatt zsebre vágta a kezelő orvos a 12 millió forint hála(?) pénzt!) Hamis diagnózis,és szándékos Emberölés ! Mi másnak lehetne ezt nevezni? De ebben az országban ezt is meglehet tenni,mert a Magyar Ember ebben az országban egyesek szerint csak egy "gój?!
Idézet
 
 
Merkurius
#12 Merkurius 2012-03-16 22:48
Még egy videó amely részletesen taglalja egy szintén az egész földön egységesen betiltott növény felhasználhatóságát .Mely állitólag szintén alkalmas lenne a rák gyógyítására is Nyilván ennek betíltása is egy bizonyos központilag irányító réteg érdeke .Azért egy kicsit el gondolkodtató, hogy egy nagy valószínüséggel nem is ember mit megtehet a földön .

www.youtube.com/.../
Idézet
 
 
Merkurius
#11 Merkurius 2012-03-16 22:39
A rák gyógyításról egy talán nem széles körben ismert dolog .Ami sok egyébb mellett (már az egész földön történő betíltása) szintén egy bizonyíték a föld egységes irányítására .Az ilyen és ehhez hasonló eszközöket tásradalmi berendedezkedéstől függetlenül (lehet kapitalista , kommunista , iszlám vagy bármi) mindenhol meggátolják .

www.youtube.com/.../

Nagyvalószinüséggel a Szloboda házaspár is hasonló módon müködő szerkezetet fejlesztett ki . A manapság egyre erősebben érvényesülő Igazság ereje által ez most már nem fog el tünni a "süllyesztőben ".

huntv.info/.../Immunotic
Idézet
 
 
Szemtanu
#10 Szemtanu 2011-12-14 01:43
Aki ert angolul az nezze meg ezt a filmet.

www.youtube.com/.../

Akinek meg volna ideje az el kellene keszitse a szinkront.
A dolg mukodik, ki lett probalva. Es nem csak rakos megbetegedesek eseten. Azt lehet mondani hogy minden, majdminden betegseget, koros hatast ki lehet kezelni (Pl: folosleges kilok leadasa, cukor betegseg kezelesre, koleszterin szint beallitasara. depresszio, izuleti betegsegek, majdmindegyik rakos elvaltozasok kezelesere, es a sor hosszu) A lenyeg hogy nem a szimptomat kezeli a szer, hanem magat a betegseget. Van meg egy honlap, a felesegem talalta, ott orvosilag van elmagyarazva hogy a szoban forgo szer hogyan hat a kulombozo betegsegek eseten. Amint megtalalom, elkuldom a linket. A szer be van tiltva vilagszerte, ezert nem emlitem a nevet (aki megnezi a videaot az megtudja) de a szazadfordulo elejen a gyogyszertarak tele voltak gyogyszzerekkel amiket ebbol a szerbol keszitettek.
Idézet
 
 
mehecske
#9 mehecske 2011-12-11 19:38
Ha hianycikknek kialtjak ki akkor a nep kovetelni fogja es maris megy az uzlet tovabb.
Idézet
 
 
Tengezin
#8 Tengezin 2011-11-27 22:52
Idézet - Fehér Jánosné:
Nincs egy hozzáértó orvos, biológus, ki a tényt, az igazat leírná? Mert mi itt csak találgatunk, hogy kinek van igaza.


Kedves Fehér Jánosné,

Nagyon meg lennél lepődve, ha tudnád, hogy kik írogatunk ide :-) Az igazán meglepő az lenne, hogy milyen hatásfokkal sikerül a beteg embereken segíteni - de csak azokon, akik tényleg akarják, és a hitük nem korlátozza őket az ún. orvosokra.
Hasonló ez ahhoz a szakadékhoz, mint ami a MVSZ tudományos tevékenysége valamint a magyarnak és tudományosnak titulált Akadémia tevékenysége között van. Az MVSZ valóban tudományos tevékenységet folytat, az idegenszívűek meg minden erővel a lakosság további butításán munkálkodnak.

Az orvostudomány területén, ahol nagy pénzek mozognak rettenetesen rossz a helyzet. Én orvoshoz csak akkor megyek, ha visznek, és már képtelen vagyok tiltakozni. Gyógyítókhoz viszont szoktam járni.
Idézet
 
 
leszerelt
#7 leszerelt 2011-11-26 19:52
Az orvosok védelmében

Lehet, sőt valószínű, hogy vannak megvásárolt, zsarolt vagy másképp megfélemlített orvosok. De aki azt a pályát választja, azokat szerintem még mindig többségben vagy a tudományos kíváncsiság vagy a gyógyítás hivatás ösztönzi - kivéve a kapzsi, főleg idegen-hitű, pénzhajszolókat.

Az orvosok sem értenek egyet egymással, őket is megvezetik, úgy a gyógyszer iparok rafinált képviselői mint saját szervezeteik (orvosi karok igazgatói, "menedzserei"), és persze, az állami szervek. Még ha szaktudásuk aránylag szennyezetlen is, akkor sem adhatnak szakvéleményt a megtorlás veszélye nélkül. Ezen hivatásos gyógyászok legnagyobb gondja az, hogyan gyógyítsák betegeiket szabálysértés nélkül, hogyan lépkedjenek a karok meg az állam aknái közt, hogyan gyógyítsák embert az előírt "gyógyászat" ellenére.
Idézet
 
 
anikogyorgyi
#6 anikogyorgyi 2011-11-26 17:54
Idézet - Fehér Jánosné:
Nincs egy hozzáértó orvos, biológus, ki a tényt, az igazat leírná? Mert mi itt csak találgatunk, hogy kinek van igaza.


Nem találgatunk, csak a tapasztalatainkat írjuk le ... és az orvosok nem fogják megmondani a valót, mert le vannak szerződve nem kis pénzért .... ide, oda.
Idézet
 
 
Fehér Jánosné
#5 Fehér Jánosné 2011-11-26 16:41
Nincs egy hozzáértó orvos, biológus, ki a tényt, az igazat leírná? Mert mi itt csak találgatunk, hogy kinek van igaza.
Idézet
 
 
anikogyorgyi
#4 anikogyorgyi 2011-11-26 15:00
Ja, még valami, nehogy már vegyetek "lúgosított vizet" a szervezet dolga a lúgosítás, a szervezetet kell segíteni, a lúgosított vízzel leáll az emésztés, mert csak savas környezetben bomlanak az élelmek, aztán már minden megy a maga útján ......
Idézet
 
 
anikogyorgyi
#3 anikogyorgyi 2011-11-26 14:56
Idézet - torpapa:
Néhány szempont, ami miatt ez - és hasonló - cikkek felkerülnek az oldalainkra.

1. A naturhirek.hu portal egyike azon webhelyeknek, amelyeket forrásként elfogadunk és hitelesnek tartunk. Igaz ez akkor is, ha egyes szerzők a szcientológia egyházhoz köthetők.

2. Az előző hozzászólás szerint "ilyen egy cikk, ha valakinek saját vitaminforgalmazó cége van." Nos, én nem találtam a naturhirek oldalain webboltot, sem Demecs valamely cégére hivatkozást vagy utalást. Ettől ftlenül KKM-nek van igaza abban, hogy nagyon sok vitamin forgalmazó cég az említett szektához köthető, pl a legismertebb ilyen Lenkei cége.

3. Maga a cikk, még ha tartalmaz is hibákat, lényegében elfogadható. Nagyon sok embert helyre lehet állítani az ételekből hiányzó tápanyagok, vitaminok visszapótlásával, akár még rákosokat is.

4. A kemoterápia véleményem szerint egy gyilkos módszer, amelynek átlagos hatékonysága 5%, egyes ráktípusok esetén magasabb. A hatékonyság nem gyógyulást jelent, hanem a halál elodázását. Én a kemoterápiát embertelen kezelésnek tartom, talán az sem véletlen, hogy a rákos orvosok közül szinte senki nem választja ezt a módszert a "gyógyuláshoz".

A kemoterápiás szer elfogyása esélyt adhat a betegeknek a valódi gyógyulásra, aminek egészen biztosan része a szervezet jobb tápanyag ellátása. Az meg már az abszurdisztán állapotokot jelzi, hogy még ez a sz*r is hiánycikk tud lenni - ez utóbbiban sajnos én nem hiszek. A lakosság mérgezése és lassú halálba segítése mindennél fontosabb, tehát hamarosan lesz friss méreg.

üdv
törpapa


Mindennel egyet értek, és szerintem ez a hír is azt "programozza" hogy mennyire jó, és minél többen menjenek ilyen gyilkos beavatkozásra ! Mert ugye ha elfogyott, de facto-de jure sokan igénybe vették, sajnos, ebből is nagy vita lesz, de nem baj ...
Ébresztő kedves Honfitársak !
Idézet
 
 
torpapa
#2 torpapa 2011-11-26 12:38
Néhány szempont, ami miatt ez - és hasonló - cikkek felkerülnek az oldalainkra.

1. A naturhirek.hu portal egyike azon webhelyeknek, amelyeket forrásként elfogadunk és hitelesnek tartunk. Igaz ez akkor is, ha egyes szerzők a szcientológia egyházhoz köthetők.

2. Az előző hozzászólás szerint "ilyen egy cikk, ha valakinek saját vitaminforgalmazó cége van." Nos, én nem találtam a naturhirek oldalain webboltot, sem Demecs valamely cégére hivatkozást vagy utalást. Ettől ftlenül KKM-nek van igaza abban, hogy nagyon sok vitamin forgalmazó cég az említett szektához köthető, pl a legismertebb ilyen Lenkei cége.

3. Maga a cikk, még ha tartalmaz is hibákat, lényegében elfogadható. Nagyon sok embert helyre lehet állítani az ételekből hiányzó tápanyagok, vitaminok visszapótlásával, akár még rákosokat is.

4. A kemoterápia véleményem szerint egy gyilkos módszer, amelynek átlagos hatékonysága 5%, egyes ráktípusok esetén magasabb. A hatékonyság nem gyógyulást jelent, hanem a halál elodázását. Én a kemoterápiát embertelen kezelésnek tartom, talán az sem véletlen, hogy a rákos orvosok közül szinte senki nem választja ezt a módszert a "gyógyuláshoz".

A kemoterápiás szer elfogyása esélyt adhat a betegeknek a valódi gyógyulásra, aminek egészen biztosan része a szervezet jobb tápanyag ellátása. Az meg már az abszurdisztán állapotokot jelzi, hogy még ez a sz*r is hiánycikk tud lenni - ez utóbbiban sajnos én nem hiszek. A lakosság mérgezése és lassú halálba segítése mindennél fontosabb, tehát hamarosan lesz friss méreg.

üdv
törpapa
Idézet
 
 
Kósáné K Mária
#1 Kósáné K Mária 2011-11-26 09:17
A cikkel kapcsolatban nem azt hangsúlyozom ki elsősorban, hogy ki is írta a cikket, de azért nézzük meg azt is, aztán majd a cikk adatvalódiságát is kifejtem:
Pár szó Demecs Istvánról a médián keresztül:
www.nol.hu/.../archiv-374504
Hát aki így szereti a saját sógorát, mit tehet az idegennel?
sodi.freeblog.hu/.../...

S nézzük most a cikk valódiság tartamát:
A cikkel eddig a bekezdésig nincs is semmi probléma, hogy "...valamint az alkohol fogyasztás mennyiségét", talán.
Utána azonban a következő bekezdés így szól:
"A felmérésből pár tápanyag a napnál világosabban kiemelkedett. A telítetlen omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztása 50 százalékkal, a c-vitamin 40 százalékkal, a niacin (b3-vitamin) 50 százalékkal képes csökkenteni a fent említett rákfajta kialakulását. Számos egyéb dolog, összesen 78 tápanyag került vizsgálatba a kutatás során. Az is kiderült, hogy a tápanyagok jelentős része a dohányos és a nem-dohányos páciensek esetében is hatékony."

Hát ez így nem igaz. Elég sokat olvasok ezekről a dolgokról. Az itteni cikk hivatkozási linkje alapján eljutottam egy másik helyre: www.naturhirek.hu/.../
Nézzük, hogy mit hoz fel a cikkíró alátámasztásként, itt a Ref: Pubmed alapján: ncbi.nlm.nih.gov/.../...

Hoppá! Az eredeti cikkben, nem sima százalékról van szó, hanem ún. OR hányados számításról.
Erről egy kis ízelítő:
"Esélyhányadosok kiszámítása (odds ratio)
Esélyhányadosok alkalmazása az egészségügyi kutatások területén meglehetősen elterjedtek, különösen klinikai vizsgálatoknál. Például kimutatható, hogy két különböző terápia alkalmazása során mennyivel nagyobb a túlélés esélye az egyik terápia esetén, mint a másik terápia bevetésekor. Tehát mondjuk az “A” terápia 1,4-szer nagyobb eséllyel gyógyítja meg paciensünket, mint a “B” terápia." (statisztikus.hu/.../)
Tehát arról van szó, hogy pl. ha a mostani eljárás szerint meggyógyítunk 10%-ot, akkor a másik módszerrel a 10%-ot növelhetjük csak az OR általi számmal, tehát a C-vit. esetén 0,4, vagyis 40%-kal növelhető a mostani 10%-os arányunk, vagyis a végeredmény 10% helyett 14%-ra javulhat.
S ha már idáig eljutottunk, akkor miért nincs leírva az OR 1,9, a retinolt illetően, ami az A-vitamin anyaga.
Valamint a cikk szövegében lévő "A telítetlen omega-3 zsírsavak rendszeres fogyasztása 50 százalékkal, a c-vitamin 40 százalékkal, a niacin (b3-vitamin) 50 százalékkal képes csökkenteni a fent említett rákfajta kialakulását." szövegrész emiatt nem pontos és megtévesztő. Lehetséges azonban ez is, de akkor ne ezt az olasz kimutatást hozza fel alátámasztásként, mert itt kifejezetten már diagnosztikált nyelőcső rákosokról van szó, azok túlélési és gyógyulási arányának növeléséről, és nem megelőzésről a sima dohányosok körének megfigyelése által.

Hát ilyen egy cikk, ha valakinek saját vitaminforgalmazó cége van. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.2%Norway 1.2%
Romania 5.3%Canada 1%
United States 4%Sweden 0.7%
Ukraine 3.4%France 0.5%
Russian Federation 2.8%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.1%
Austria 1.2%Poland 0.1%

Today: 20
This Week: 472
Last Week: 3590
This Month: 6977
Last Month: 23851
Total: 2434555

Belépés