20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 18, szombat

164 éve már BIZONYÍTOTTAN nem léteznek kórokozók

Szerző: Békési Csaba

"164 éve már BIZONYÍTOTTAN nem léteznek kórokozók. Dr Antoine Bechamp francia tudós felfedezte a mikrozymát,- másik nevén somatidot - amely átalakul baktériummá és gombává az emberi szervezeten belül....

Persze ezt a tudást nem reklámozza a média. nem érdekük. (Köszönet Kuklis Csaba gondolatébresztő sorainak)
No és vírusok természetesen nem léteztek, ők csupán fehérje vegyületek, amelyek agyi utasításra jönnek létre. Feladatuk a sejt visszaállítás. Az ORKok, ezért nem tudtak még kitalálni ellenük ANTI.BIOTIKUMOT. Ami nincs az nincs...

Pasteur vagy Béchamp?
A modern egészségügy egyik alappillére és az Egészségipar uralma megtartásának egyik legfontosabb eszköze a XIX. századi tudós, Pasteur elgondolásán alapuló baktérium-elmélet. Pasteur azt mondta - ami nagyon is megfelelt azok igényeinek, akiket szolgált - hogy külső természeti erők okozzák a betegségeket, és fenyegetik az egészségünket.
Ezeket a természeti erőket kórokozóknak nyilvánította. Minden egyes mikroba (mikroszkóppal vagy úgy sem látható parányi élőlény - a szerk.) fajta egy bizonyos alaknak felel meg, úgyhogy ezt monomorfózisnak, egyformájúságnak nevezzük. Hogy megszabadulhassunk a betegségtől, hadieszközökkel meg kell semmisítenünk ezeket a kórokozókat. Ezek lehetnek orvosságok, műtétek és egyéb kezelések. Mindent bele a külső ellenségek elleni háborúba!

Fontos megértenünk, hogy Pasteur a korabeli elit hatalmak cinkosa volt, akiknek az volt a szándékuk, hogy a népet magatehetetlenségben és félelemben tartsák. Amikor az emberek fölvállalják a teremtés felelősségét saját sorsuk felett, és ebből fakadóan teljes természetességgel rálépnek az öngyógyulás útjára, ezen semennyi pénzt sem lehet keresni, és oda a mások fölötti hatalom mámorító érzése. Nem lehetséges uralkodni az emberek felett, hacsak nem hisznek a külső kórokozókban és a külső megoldásokban. Ma Pasteurt az emberiség egyik legnagyobb jótevőjeként istenítik. Elméletét még mindig szentírásként fogadja el a modern orvostudomány, s ez a habarcs, ami összetartja az Egészségügyi Maffia egész építményét. Ne feledjük: minden fejben dől el, vagyis az elme automatikusan megteremti azt, amit hisz!

Pasteur és követői számára a mikrobák külső ellenségek:

"A MIKROBÁK OKOZZÁK A BETEGSÉGET"

E korszak másik tudósa, Béchamp - akit Pasteur plagizált (idegen szellemi alkotást részben vagy egészben eltulajdonít, saját nevén közöl - a szerk.) - korábban fedezte fel a mikrobákat, és egy másik következtetésre jutott. Szerinte maga a test hozza létre a különböző mikrobákat, hogy visszaállítsa a sejteken és a szerveken belüli belső egyensúlyt. Megfigyelte, hogy a mikrobák - a külső környezetüktől függően - több formát is felvettek, és hogy úgy tűnik, egy közös őstől származnak, amit ő mikrozymának nevezett el. Béchamp azt találta, hogy minden állati vagy növényi sejtben is vannak mikrozymák, olyan parányi élet-részecskék, amik nem pusztulnak el, amikor a gazdaszervezet meghal, hanem élnek tovább. Azt mondta, ők az erjedés forrásai, és hogy mikroorganizmusok tudnak kikelni belőlük. Béchamp arra is rájött, hogy a sejtek állapota, így az ember teste hozza létre a sajátságos mikroorganizmus-formák megjelenését. Ezt a jelenséget polimorfizmusnak, sok formájúságnak nevezte, magyarázata pedig sejtelméletként vált ismertté, sajnos csak igen szűk körben.
Béchamp és követői számára a mikrobák belső szövetségesek:

"A BETEGSÉG OKOZZA A MIKROBÁKAT"

Béchamp elméletének következményeit más tudósok számos alkalommal bebizonyították.

Günther Enderlein, egy XIX. századi német orvos és tudós, felfedezte a protitokat a vérben, amik baktériumokká és más mikrobákká tudnak alakulni, amikor megváltoznak a belső körülmények (pH érték, méreganyagok, érzelmek). Enderlein értelmezése szerint a betegségek akkor jelennek meg, amikor a test szimbiózisa - belső egyensúlya - megbomlik.

Az 1920-as években, az USA-ban Royal Raymond Rife Jr. az általa feltalált különleges mikroszkóp segítségével olyan vírus-méretű polimorfikus részecskéket tudott vizsgálni, amelyek változtatták helyüket.

Egy évtizeddel később, Wilhelm Reich, egy USA-ba költözött osztrák tudós, felfedezte bionjait, amelyek különböző mikrobákká tudtak alakulni, a páciens érzelmi állapotának megfelelően. Úgy hitte, ezek a bionok az élő és holt anyag határán vannak, vagyis jelenlétüktől függ, hogy egy anyag élő vagy holt, továbbá kimutatta, hogy sérülés nélkül tűrnek rendkívül extrém körülményeket, legyen az hőmérséklet, nyomás vagy akár sugárzás. Szó szerint elpusztíthatatlannak találta őket.

Napjainkban számos tudós jut ugyanerre a következtetésre. Jó példa erre Gaston Naessens, a jelenleg Québecben élő francia orvos, aki feltalált egy speciális mikroszkópot, amit "szomatoszkóp"-nak hív. Ezzel ő (és persze mindenki más, aki elég nyitott és hajlandó belenézni ebbe a speciális mikroszkópba - a szerk.) minden élő szövetben megláthatja a vírus nagyságú, fényt kibocsátó polimorfikus részecskéket, amiket szomatidoknak hív.

Hatvan évnyi kutatás után Gaston Naessens bebizonyította, hogy ha az egyén egészséges, akkor a szomatidok egy három lépésből álló alakváltó cikluson mennek keresztül. Azonban az egyén immunológiai védőgátjait lelki tényezők - stressz, félelem, szegénység, önértékelés hiány, hirtelen érzelmi megrázkódtatás - vagy fizikai behatások, körülmények - alultápláltság, oltások, orvosságok, fluorid a fogkrémben, adalékanyagok, növényvédőszerek az élelmiszerekben, háztartási vegyszerek, speciális repülőgépekről nagy magasságból a lakosság szándékos mérgezése céljából titokban kibocsátott vegyi anyagok, mobiltelefonok stb. stb.) lerombolhatják. Az ember szomatidjai ekkor az átalakulás 16 lépéses polimorfikus ciklusába lépnek, hogy a beteg emberre jellemző alacsonyabb minőségű szomatidokká váljanak. Naessens kísérletei azt is bebizonyították, hogy a szomatidok az információ-hordozók, közvetlenül megváltoztatják a DNS-t, és ezáltal képesek teljesen átprogramozni a testet.

Dr Bruce Lipton amerikai sejtbiológus, Gaston Naessens-től függetlenül, tudományos kísérleteivel ugyanezt bebizonyította.

Ahogyan láthatjuk, dr Béchamp felfedezéseit különböző országokban, különböző időben, sokféle háttérrel rendelkező tudósok többször bebizonyították. Az ember egészségi állapota az, ami kiváltja a mikrobák megjelenését és a polimorfikus elváltozásait annak, amit sokan sokféleképpen neveztek, Naessens például szomatidoknak. A kutatóknak a mikrobák származásával kapcsolatos következtetései (hogy kívülről vagy belülről jönnek) eltérnek, de sokuk egyetért abban, hogy hasznosak, és meghatározott céljuk van a betegség folyamatában. Abban is egyetértenek, hogy az ember immunológiai védelmi rendszerét, gátját bizonyos szerekkel, környezettel le lehet rombolni, hogy aztán maguk a betegségek könnyedén kiválthatók legyenek.

Forrás: Ghislaine Saint-Pierre Lanctot gondolatai alapján.
Ez Van Kiadó - Perszonokrácia sorozat: Egészség c. füzet"

Gondolatok:

Mi a vírus?

A vírus egy "szubmikroszkopikus biológiai organizmus, amely nem sejtes szerveződésű és csak parazitaként az élőlények sejtjeiben képes szaporodni"?

Vagy a biológiai rendszerünk SZERVES RÉSZE, ami a detoxikáló folyamatban vesz részt?

Nagyon fontos információ következik, kérlek olvassátok el, és nézzétek meg a videót (angol).

Lehetséges, hogy a főáramú tudomány ebben IS téved?
Pasteur, Koch, Ivanovszkij és a teljes főáramú biológia, biokémia, de legfőképp a virológia teljes tévúton jár?

Mit tudunk a vírusokról?
"A sejteken kívül életjelenségeket nem mutató vírusrészecskeként, csak genetikai információt hordozó virion formában léteznek, amelyek a genomból (a vírusok többsége RNS-vírus), egy fehérjeburokból (kapszid) és egyes fajok esetén egy külső lipidburokból (peplon) állnak." Wiki

Tehát NEM élőlények, nincs sejtmagjuk, nem képesek szaporodni, nincs "tudatos" működésük.
Legfőképp nem támadnak meg senkit!

Genetikai információ, és fehérjeburok.

EZ AZ AMIT AZ ELLENTEST TESZTEK KIMUTATNAK.

A főáramú tudomány ismét elszakadt a Tudományos módszertől!
Ahogy már sokszor leírtam:
A jelenség NEM definiálja a kiváltó okot!
Ha lázam van (jelenség), nem biztos, hogy maláriám van (kiváltó ok).

NAGYON FONTOS MEGÉRTENI:

A vírusok nem mások, mint a sejtjeinkben mitokondriális szinten felhalmozott TEST IDEGEN anyagok kijuttatásáért FELELŐS KÓDOK.

Igen. Pontosan úgy szükségünk van rájuk, mint baktériumokra. Akkor aktiválódnak, ha szükség van rájuk, igen, MINDIG a testedben vannak.

A vírus egy recept a szervezetednek, ami a TEST IDEGEN anyagok kijuttatását segíti.
Pl a bárányhimlő esetén a szervezet azt a "krízis helyzetet gyakorolja", ha nem tudja a májon, vagy a vesén át eltávolítani a TEST IDEGEN anyagokat. A bőrön át jutnak ki, amiket pici piros foltok formájában látunk (és feltételezzük, hogy ez betegség).

MI A TEST IDEGEN ANYAG?
Minden, ami nem a testedbe való!

Nehézfémek (levegőből, csapvízből, ételekből stb),
Toxikus vegyületek (tartósitó szerek, tisztítószerek, gyógyszerek, stb),
Bőrápoló szerek, fluoridos fogkrémek, de nem sorolom tovább.

A legveszélyesebb mindezek közül az, amelyik a test természetes védelmi rendszerét megkerülve, közvetlenül véráramba adnak!

Miért pont most, és az egész világon?
Nagyon egyszerű: mivel ez a normális "nagytakarítási" ciklusunk.
Minden tavasszal (és akinek szükséges máskor is) a testünk megszabadul a felhalmozott TEST IDEGEN anyagoktól.

Azok, és CSAK AZOK "betegednek meg", tehát csinálják végig a test természetes tisztítókúráját, akiknek szükségük van rá!
Nem a szomszédodtól kapod el..

"De én csináltam tisztító kúrát"
Helyes! De valamit még talált a szervezeted
Nem véletlenül vannak a böjtök a kultúrákban, és ezért nem mindegy, mit eszel, iszol, vagy viszel a szervezetedbe.
Pláne a védelmi rendszerét megkerülve...

Hogy jön ide az 5G ?
Kapaszkodj!

Mindenki tudja, hogy a mikró a kaját úgy melegíti, hogy a vízmolekulák rezonáns frekvenciáján sugároz.
Az elektromágneses hullámoknak lehet gyógyító, vagy káros hatása. A rádióhullám tartomány különösen káros.
A 60GHz es frekvencia például a levegőben levő oxigént (O2) változtatja meg, a közös kötéseik spinjét.

A sejtekben levő TEST IDEGEN anyagokra is hat, ezért a védekező rendszerünk virusokat aktivál, hogy minél előbb eltávolítsák azokat.

Wuhan városában indították el az 5G szolgáltatást, és itt kezdődött a CV is.

Tehát pánikra semmi ok, a vírusok a barátaink, sőt szerves részeink. Mint a bajtériumok IS, aki 10x annyian vannak a testedben, mint a "saját" sejtjeid.

Legyünk jó vendéglátók
A természetes rendet kell fenntartani, megfelelően táplálkozni, kerülni a TEST IDEGEN anyagokat, pláne a védelmi rendszerünk megkerülésével.

És pláne figyeljünk a LELKÜNK egészségére!
Aki fél az sebezhető.

Namaste

A hozzászólásokban teszek még infót a témában, ez a tegnapi Globebusters show beszélgetés Amanda Vollmer doktornővel.

Hozzá tartozó videó: https://youtu.be/0LJUc3YIfoM /A videó nem áll rendelkezésre Ezt a videót "valaki/k" eltávolították

DE EGYIK OLVASÓNK (Dankó János) AJÁNLOTT EGY MÁSIK VIDEÓT: "Egyébként pedig van egy kiváló videó a neten, amely ugyan ezen témában tárja fel az igazságot, dr. Stefan Lanka 2009-es előadása! Ezt minden nemzet nyelvére, de különösen magyarra kellene szinkronizálni, annyira fontos, meghatározó információkat tartalmaz, és már 2009-ben figyelmeztetett előadásában, hogy milyen pandémia-színház van készülőben, s hogy egy tamiflu nevű méreggel tervezik halomra ölni a kórházba kerülő embereket!

https://www.youtube.com/watch?v=88ctEGcZuhg&t=2831s " ⇒

Forrás: facebook.com
Beküldte Antal Miklós

Hozzászólás  

#1 Egyik olvasónk egy ötletes értesítést ajánlott!R Zoltán 2021-08-08 22:35
Ezen a beküldött képen nyomtathatod ki magadnak is az ajánlott szöveget amit a bejárati ajtódra vagy akár kapudra is ragaszthatsz ki ahol a csengőd is van.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások