Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

P2020Nov27

2018. Október 25., Csütörtök 20:17

A HPV oltás valóban egy tudományos és társadalmi kísérlet?

Írta:  ujvilagtudat.blogspot.com
Értékelés:
(15 szavazat)
A HPV vírus elleni oltás körül ijesztő fejlemények vannak. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a környező országok oltási eredményeit, ahol az oltásnak súlyos következményei vannak. Van olyan ország, ahol emiatt már be is tiltották.

A HPV vírus elleni oltás körül ijesztő fejlemények vannak. Nem lehet figyelmen kívül hagyni a környező országok oltási eredményeit, ahol az oltásnak súlyos következményei vannak. Van olyan ország, ahol emiatt már be is tiltották.

Mindeközben hazánkban úgy jön haza a 12 éves, egészséges leánygyermek az iskolából, hogy ez milyen szuper oltás és neki is kell, mert e nélkül elkerülhetetlenül megbetegszik és majd nem lehet kisbabája.

Fontos a gyermekekkel otthon beszélni erről és amennyire csak lehet, fel kell világosítani őket arról, hogy nem a vakcina fogja megvédeni a megbetegedésektől és a meddőségtől, hanem egy egészséges szexuális kultúra és irányultság, a megfelelő higiénia és a partnerének gondos, szeretetteljes kiválasztása.

A HPV oltás egy tudományos, társadalmi kísérlet az embereken? Vídeó - Dr. Taraczközi István, Jakab István →

Könyvajánló

Védőoltások - Kérdések és kételyek 

Neil Z. Miller

 A védőoltások története több, mint 200 évre nyúlik vissza. Ez idő alatt a bevezetett védőoltások száma folyamatosan nőtt, a járványszerűen előforduló fertőző betegségek száma ugyanakkor folyamatosan csökkent. Az orvostudomány és a közvélemény ezt a visszaesést többnyire a védőoltások pozitív hatásának tulajdonítja, holott az elmúlt két évszázad alatt életkörülményeink, higiénés viszonyaink és táplálkozásunk alapvetően megváltozott. 

"A betegségek megelőzését célzó védőoltás ötlete 1796-ból származik. Edward Jenner brit gyermekorvos úgy gondolta, hogy azok a fejőlányok, akik már túlestek a tehénhimlőn (egy enyhébb betegségen), nem kaphatják meg a himlőt (ami halálos betegség)." 

Jenner elméletére alapozva fejlesztették ki az első himlő elleni oltásokat. Ezekkel az oltásokkal a XIX. században az iparilag fejlett országokban nagy tömegeket oltottak be úgy, hogy gyakran szinte teljes volt az átoltottság. Azonban a védőoltások hatására nem csökkent a himlős megbetegedések száma. Hatalmas járványok törtek ki, lényegesen súlyosabbak mint korábban. A beoltott személyek túlnyomó többsége megkapta a himlőt,amelyet a himlős betegeket befogadó intézmények egyértelműen dokumentáltak. Ennek hatására több ország betiltotta a himlő elleni oltást. A WHO által néhány évtizeddel ezelőtt kezdeményezett himlő elleni oltási program során hivatalosan elismerték, hogy nem a védőoltások hatására tűnt el a himlő a Földről. A megfelelő higiénés feltételek biztosítása, a betegek elkülönítése és a csatornázás akadályozta meg a betegség terjedését. 

A múlt század halálos betegségei mint a tüdőbaj és a diftéria már a védőoltások bevezetése előtt komoly visszaesést mutattak. A jobb életkörülmények és a megfelelő higiénia hatására ezek a betegségek – a szegénység betegségei – eltűnőben voltak. 

A rettegett járványos gyermekbénulás-járványok okozta halálesetek száma szintén magától csökkent már a védőoltások bevezetése előtt. Ugyanakkor a tömeges oltás bevezetése után hatalmas járványok törtek ki az Egyesült Államokban, és a gyermekbénulásos megbetegedések száma nőtt az oltás bevezetése után. A polio-oltóanyag ugyanakkor köztudottan évtizedeken keresztül egy rákkeltő, majmokban élő vírussal volt szennyezve, mivel az oltóanyagot majmokon tenyésztették. 

A védőoltásoknak számos mellékhatása és szövődménye lehet. A bölcsőhalál, az autizmus, a hiperaktivitás és még számos idegrendszeri megbetegedés egyértelműen a védőoltások számlájára írható csakúgy mint az allergiás megbetegedések bizonyos százaléka is. A szövődmények előfordulási gyakorisága egyes kutatók szerint lényegesen magasabb a hivatalosan beismert eseteknél. Az Egyesült Államokban például minden négyszázadik gyermek autista. Valós adatokat azonban az oltási szövődmények és az oltások okozta halálesetek számáról rendkívül nehéz nyerni, mivel az orvosok néha közvetlenül az oltás után bekövetkezett reakciókat sem tekintik az oltás következményeinek. Ugyanakkor az oltási szövődmények jelentős része csak napokkal–hetekkel -hónapokkal illetve évekkel később jelentkezik. 

A védőoltások kritikusai mindezek alapján megkérdőjelezik az oltási elmélet helyességét. Louis Pasteur a védőoltások egyik atyja élete vége felé a következőket mondta:"Csak a táptalaj számít, nem a kórokozó." Azaz a betegségek kialakulásában a megfertőzött személy állapotának, szervezete ellenálló képességének sokkal nagyobb szerepe van, mint a kórokozóknak. A járványok során soha sem betegszik meg az egész népesség, és megbetegedettek közül sem mindenki lesz egyformán súlyosan beteg. A táplálkozás, a higiénés és egyéb viszonyok játsszák a fő szerepet a betegségek terjedésében.

A betegségek valódi, veszélytelen megelőzésének a kulcsa az egészséges táplálkozás és egészséges életkörülmények, stresszmentes iskola és boldog otthoni háttér lenne.

A védőoltások azonban hatalmas üzletet jelentenek a gyógyszeripar és az orvostársadalom számára egyaránt.

Miközben Nyugat-Európa számos országában a védőoltások nem kötelezőek, és a szülők számára elegendő irodalom áll rendelkezésére a téma alaposabb megismerésére, a dogmává merevedett védőoltástan Magyarországon semmilyen, a hivatalos állásponttól eltérő vizsgálati eredmény, publikáció, statisztikai adat megjelenését nem teszi lehetővé.

A múlt század nagy gondolkodója Mahatma Gandhi a következőket mondta az oltásokkal kapcsolatban: "Évek óta megrögzötten oltásellenes vagyok. A legkevésbé sem kérdéses számomra, hogy az oltás tisztességtelen eljárás, amely ráadásul káros is."

A könyv az oltásokkal kapcsolatos kérdések és kételyek tisztázásának szándékával született. A szerző rendkívül világos és tárgyilagos módon írja le az oltások veszélyeit és az oltásokba vetett vakhitünk megalapozatlanságát, több mint 900, szaklapokban és hivatalos közleményekben megjelent forrást idézve.

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.com
Beküldte BúVár

Megjelent: 1176 alkalommal

Hozzászólások  

 
Pálos Trend
#2 MAGYARORSZÁG ZSIDÓ GYARMAT?!Pálos Trend 2018-11-08 14:40
ORIGINAL PALESTIN HOLOCAUST: 2018!!!
KULTÚRSOKK: 2018!!!
MAGYARORSZÁG MA CSUPÁN 1 CIONISTA GYARMAT!!!
ORBÁN VITYA PEDIG CSAK 1 SEGGFEJ RABSZOLGA!!!
VALÓJÁBAN MANAPSÁG NETANYAHU MAGYARORSZÁG "KIRÁLYA"!!!
Rise Against: Prayer of the Refugee = Pálos Trend: ÖRDÖGŰZŐ
Aranyos hallgatóink és rajongóink!
Szíves örömest tudatjuk, hogy a Rise Against – Prayer of the Refugee számát feldolgoztuk és, hogy ezentúl a Pálos Trend formációtól ez a szám a Palesztin holokauszt hangoskönyveként, Ördögűző címmel fog futni a video megosztókon.
Hallgassanak ránk!…))
Szerrel és tettel: Pálos Trend
Pálos Trend: ÖRDÖGŰZŐ Melegedj, fiam, a tűznél, És máris regél a reggel. Szebb időkről, ahogy én is, A helyről, ahol fogant a jel. Mielőtt kisemmiztek volna, Emléket rajzoltunk a porba, Volt egy édes anyafölded, Amit elvettek tőled. Szánalmad nem kell, A fegyvert, pénzed vidd el, Úgyis cserbenhagynál, Ebből nem kell már… Dühösen, elszántan élünk, De fázunk az éhségtől. Mi vagyunk ama magyar ifjak, Akik féltek a sötéttől. Míg mi izzadunk, Az édenkertünk tolvaj lopja szét. Jönnek és gázolnak a gyerekvérben, Meddig tűrjük még? Szánalmad nem kell, A fegyvert, pénzed vidd el, Úgyis cserbenhagynál, Ebből nem kell már… Hát lásd meg, hogy létünkért tennünk is kell, Vessük máglyára vélelmünk, égessük el, Nem kell némán tűrnünk, mert áldott a nép, De elvesszük most, és nincs vége még! Szánalmad nem kell, A fegyvert, pénzed vidd el, Úgyis cserbenhagynál, Ebből nem kell már…
facebook.com/.../...
Idézet
 
 
S. Tejfalussy András
#1 Nemzőképtelenné mérgezik a magyarokatS. Tejfalussy András 2018-11-04 23:02
MIKÖZBEN TELJESEN KIRABOLJÁK, 2050-RE TERVEZETT HATÁRIDŐVEL NEMZŐKÉPTELENNÉ IS MÉRGEZIK A MAGYAROKAT: A „Haareccikkrol171117b” iratjelű melléklet, valamint az alább hivatkozott dokumentumok, biológiai hatás mérésekkel és nemzetközi statisztikákkal bizonyítják, hogy kb. 1950 óta életrövidítő és ivartalanító vegyi fegyverként alkalmazzák ellenünk a túladagolt káliumot. (1950-ben kaptak Nobel díjat kaptak a túladagolt kálium fajirtó hatásait biológiai hatás mérésekkel bebizonyító mellékvesekéreg kutatók). A többségében teljesen nemzőképtelen negyedik nemzedék magyar 2050-re várható. A bizonyítékokat és a maradék védekezési lehetőségeket lásd a www.tejfalussy.com honlapon található 1., 8., 58, 101, 102. és 103. email könyvekben, 8., 10., 18. és 61. videó riportokban és a GTS-Antirandom és MEHNAM rovatokban! OSZD MEG másokkal is! Magyarország, 2018. november 4. Tejfalussy András

„Izraeli kutatók szerint 2050-re teljesen nemzésképtelenné válhatnak a nyugati férfiak Reklám Izraeli tudósok kutatásai szerint a nyugati férfiak hímivarsejtjeinek száma pár évtized alatt a felére csökkent. Az utóbbi negyven évben a férfiak átlagos hímivarsejtjeinek koncentrációja, mely nagy mértékben hozzájárul a sikeres megtermékenyítéshez, közel felére csökkent a nyugati világban. A kutatásai eredmények hátterében álló okok kétséget kizárólag mindmáig tisztázatlanok. Egy azonban biztos: valami rendkívül drámai dolog megy végbe a férfiak reprodukciós képességeit illetően. A férfiak szaporodási képességeit nagy mértékben befolyásolják a külső faktorok, hangsúlyozta dr. Hagai Levine, a jeruzsálemi Héber Egyetem oktatókórházának epidemiológusa. A termékenységhez, a nemzőképességhez az új élet létrehozásához nyugodt, biztonságos környezetre van szükség, ami a szervezetünknek is jelez, hogy érdemes új életet hozni a világba – mondta a kutatóorvos. Megdöbbentő adatok Dr. Levine volt a vezetője annak a kutatócsoportnak, amely mind ez idáig a legátfogóbb munkát végezte a férfiak nemzőképessége kapcsán, még 2015-ben. A csapat résztvevői mintegy 7500 különböző tudományos kutatást vizsgáltak át, és ebből 185 eredményeit tudták felhasználni. Ezeket speciális kritériumok alapján elemezték. Az összesen mintegy 43 ezer fős minta alapján kijelenthető, hogy 1971 óta a milliliterenkénti hímivarsejtkoncentráció 52 százalékkal csökkent, míg ennek az ondó mennyiségével arányosított száma közel 60 százalékkal. Negyven évvel ezelőtt milliliterenként 99 millió hímivarsejtet regisztráltak átlagosan, ez a szám mára 47 millióra esett vissza. A kutatócsoport azóta folytatott vizsgálatai alapján egy folyamatosan romló trendről beszélhetünk. Ha ugyanebben az ütemben folytatódna a csökkenés 2050-re teljesen nemzésképtelenné válnának a nyugati férfiak. Ez a riasztó feltételezés azonban nem egy előrejelzés, és nincs tudományosan alátámasztva, emlékeztetett a kutató. Se Afrikában, se Ázsiában nem tapasztaltak hasonló visszaesést Dr. Levine kutatásai szerint se Afrikában, se Ázsiában nem tapasztaltak hasonló visszaesést, ám ez lehet a megfelelő számú mintavétel és az ezeket feldolgozó tudományos munka hiánya. Ugyanakkor rámutatott: egy kínai és egy japán tanulmány hasonló eredményeket regisztrált a közelmúltban. A kutatások során feltárt folyamatok az orvosokat is meglepték, akik kezdetben szkeptikusak voltak az eredményekkel kapcsolatban, de végül igazoltnak láttak az azok alapján megfogalmazott állításokat. Levine doktor egy ébresztő jelnek tartja a a feltártakat. Úgy véli, hogy az emberiségnek sürgősen válaszokat kell adnia erre a problémára. Elképzelhető, hogy a globális felmelegedésnek is köze lehet a spermaszám visszaeséshez, mivel a túlzott meleg bizonyítottan csökkenti a nemzőképességet. Az olyan civilizációs változások, mint az egyre több műanyag használata, a tartósítószert tartalmazó élelmiszerek fogyasztása, vagy akár a nadrágzsebben hordott mobiltelefonok szintén kihathatnak a megtermékenyítőképességre. Emellett komoly problémát jelent még a növényvédő-szerekkel kezelt zöldségek és gyümölcsök fogyasztása is. Izraeli kutatók a boltokban forgalmazott tehéntejet is alapos vizsgálat alá vetették a reproduktív egészségre gyakorolt hatása okán, mivel azt sejtik, hogy ez is negatívan befolyásolhatja a spermiumok számát. A kutatás eredményeit azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra. A tudósok szerint a reproduktív egészség megőrzése érdekében a férfiaknak csökkentenie kell a hőforrásokat a nemi szervük környékén, így a zsebben tárolt mobiltelefon, és az ölben elhelyezett laptop használatát, valamint a szűk nadrág és alsónadrág viselését. Emellett a rendszeres sportolás is jó hatással van a hímivarsejtek képződésére. (Híradó - Haárec)”

A kálium túladagolással népirtásról, a túladagolt kálium növényeknél, állatoknál és embereknél is sejtmérgező vegyi fegyver hatását bizonyító saját és egyéb mérésekről lásd: www.tejfalussy.com /videó 8., 10., 61, GTS-Antirandom rovat, 1., 58., 101. és 102. email könyv. A személyes önvédelemhez lásd az 1. email könyvet!)

A MAGYAROK IVARTALANODÁSÁNAK BEMÉRT TÉNYLEGES FŐOKA A SEJTMÉRGEZŐEN TÚLADAGOLT KÁLIUM. A KÁLIUMMAL MÉRGEZŐEN MŰTRÁGYÁZÁS ÉS AZ ÉTKEZÉSI SÓKÉNT ÁRUSÍTOTT (PATKÁNYMÉREG) KÁLISÓ. LÁSD AZ INTERNETEN ÁRUSÍTOTT „STAR KOSHER TANÚSÍTVÁNYOS BONSALT”-OT! AZ IZRAELI HAÁREC LAP FELTÉTELEZETT MÁS OKOKAT REKLÁMOZÓ ALÁBBI CIKKE A KÁLIUMMAL NÉPIRTÁSRÓL FIGYELEM ELTERELÉS:

Budapest, 2017. november 19. (nemes Sydo) Tejfalussy András András Béla Ferenc oknyomozó kutatómérnök mérési szakértő, számos nemzetközi hatásméréstudományi szabadalom feltalálója
(Iratjel: Haareccikkrol171117b)
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 67.2%Austria 1.3%
United States 5.7%Canada 1%
Romania 4.8%France 0.9%
Ukraine 3.4%Sweden 0.9%
Russian Federation 2.7%Switzerland 0.4%
Germany 2.4%Netherlands 0.2%
Slovakia 1.9%Kuwait 0.2%
United Kingdom 1.9%Australia 0.2%
Norway 1.5%Italy 0.1%
Serbia 1.3%Spain 0.1%

Today: 217
This Week: 4498
Last Week: 7754
This Month: 28834
Last Month: 21528
Total: 2530189

Belépés