20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 február 14, vasárnap

Magyarnak megmaradni csak nemzőképesen életben maradva lehetséges!

Szerző: Tejfalussy András

Honfitársaim, Magyarok! Szóljatok egymásnak, hogy Magyarországon káliumműtrágyázással és kálisóval sózással növelt káliumtartalmú élelmiszerekkel, kb. 1960 óta ivartalanítják az őshonos magyarokat. A bizonyítékait lásd a www.tejfalussy.com honlapom Tanítás, Videók, Email-könyvek, MEHNAM, „régi honlapok" rovataiban. Például: az állatkísérletek tapasztalatai szerint a negyedik nemzedék idején már nem valószínű, hogy még lesz szaporodni tudó magyar férfi.

Ez a célja annak, hogy a naponta szükséges max. 0,5 gramm kálium helyett 4,7 gramm káliumot írtak elő, s a napi 3 liter víz mellé optimális 15-től 25 gramm konyhasó pótlás helyett legfeljebb 5 gramm konyhasó pótlásra kényszerítik a gyerekeinket is, MENZAREFORM-ként. Lásd a káliumot mérgezően túladagoló és közben konyhasó hiányos étkezés életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatása konkrét mérési bizonyítékait is, köztük Nobel-díjasok méréseit.

A vízszennyezéssel és sózáselrontással fajirtás elleni védekezés egyedüli lehetősége: ivóvíz desztillálás és az élettanilag optimális 99:0,9:0,012 víz:konyhasó:kálium pótlási dózisarány alapján való étkezési víz-, konyhasó és káliumpótlás, az infúziós Ringer oldat dózisai szerint. Vagyis minden 1 liter (desztillált) víz mellé 9 gramm konyhasót és 0,12 gramm káliumot optimális pótolni. Emellett tudni kell, hogy az 1 grammnál több kálium 1 óra alatt vérbejutása is már szívműködés romlást okozhat, tehát kerülni kell a kálium túladagoló étkezést, evést, ivást! Ha valaki az izzadással elveszített kb.15-től 25 gramm konyhasó helyett ugyanennyi káliumot visz be, „öngyilkossággal kísérletezik”, leállhat a szíve. A halálra ítélt bűnözők szívét is kálium túladagolással szokták leállítani az USA-ban.

A szívműtéthez is kálium túladagolással állítják le a szívet. A MENZAREFORM-nak elnevezett fajirtást azok szervezik, akik azt akarják, hogy az őshonos magyarok elmeneküljenek, vagy kipusztuljanak hazánkból, hogy az egész országot eladhassák, pl. a felvásárlási szándékukat nyilvánosan is hangoztató izraelieknek. Olcsóbb kigyilkolni az őshonos magyar népet, mint felvásárolni egy országot!

Nemrég a HÍR Televízió csalásnak tüntette fel, hogy a gyógyszerlaboratórium által is ellenőrzött nagy tisztaságú konyhasóból nem 2 Ft-ba, hanem kb. 10 forintba kerül a naponta szükséges adag. A gyógyszertárakban is, nem csak a www.tisztaso.hu honlapon. A HÍR TV-sek szerint hazánkban sehol nincs kálisóval mérgezett étkezési só forgalomban. Valójában az üzletek 10 és 100% közötti kálisó tartalommal árusíthatják a nem szabványos étkezési sókat. Pl. a Vivegát, aminek a fele kálisó, s egy biobolt negyed kg-onként 1900,-Ft-ért árusította.

Egy nyírtassi cég étkezési sójára pedig 30% kálisó volt ráírva, miközben időnként 100%-volt benne a kálisó. Országosan vissza kellett vásárolniuk! Ma már csak egyes a gyógyszertárakban – miután országosan betiltották a recept nélkül árusítását - és egyes vegyszerboltokban, és a www.tisztaso.hu honlapon kapható gyógyszerlaboratórium által megbízhatóan ellenőrzött tiszta konyhasó.

A bányákban külön réteget képez a konyhasó és a kálisó, s a tengervízi sóbepárlásnál külön medencékben kristályosítják ki. A konyhasót és kálisót életveszélyes arányban is összekeverhetik a só árusítók. A nem szabványos „természetes sókban” akármennyi lehet a kálisó, megengedi a hazai élelmiszertörvény. Szívműködés rontással csökkenti a magas vérnyomást (akár nullára is, lásd a kórházi áplolónő Fekete Angyalt, aki kálisóval gyilkolt). A konyhasónál „jobbízű” nem tiszta sókban többnyire ízfokozók vannak. Pl. a VIVEGÁBAN, ami kb. felerészben kálisó, és mindenféle fűszer is van benne, amelyek elfedik a kálisó mérgezőségét jelző csípős, maró kálisó ízt. Egy gyógyszerésznő találmánya. A „jobb ízzel” átverhetők a legyilkolásra ítélt, a zsidó vallás szabályai szerint baromnak tekintett nemzsidók. A Vivegára szabadalmat és magas kitüntetéseket kapott. Családorvosi havilap „akadémiai vezetőségi ajánlással” reklámozta, de Természetgyógyász Magazin is reklámozta, sőt, a káliumtúladagolásnak (a kísérletei egereinél) emlőrák okozó hatását publikáló néhai dr. Béres József cége (a Béres Rt.) is árusította. A Béres Rt.-t ezúton ismételten, nyilvános felszólítom a rákbetegség előidéző hatású kálium túladagoló termékek, Béres Vitakid, Vivega árusításának az azonnali abbahagyására!

Jogos védelemként (BTK), s korábban parlamenti szakértőként, újabban megbízás nélkül végzett kárelhárításként, nyilvánosan közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, an.:Bartha Edit) okl.vill.mérnök, hatásmérés tudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71., magyar.nemzetbiztonsagi. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20 2181408

Budapest, 2016. 02. 14.

(Nyilvános feljelentőirat a kálisó étkezési sóként árusítói ellen. Azonosító: magyarnaklenni160214)

Függelék: Letölthető dokumentum: →

1./ Dr. Papp Lajos írásbeli szakvéleménye:

2./ Prof. Dr. Papp Lajos szóban előadott szakvéleménye (videó): https://www.youtube.com/watch?v=TvDYzBr0l4M

3./ A kálisót az étkezési sókban tiltó magyar szabvány előírásaival ellentétes összetételű, a hazai élelmiszer törvényben megengedett, 10% és 100% közötti kálisótartalmú szívgyengítő „étkezési sók" egy magyarországi élelmiszerboltban:

https://www.youtube.com/watch?v=uFSLjPSvUsY

4./ Dr. Béres József publikációja a kálium túladagolás emlőrák okozó hatásáról:

5./ TÖMEGGYILKOSOK, AKIK A KIIZZADT EMBEREKNEK KONYHASÓ HELYETT KÁLIUMPÓTLÁST JAVASOLNAK

Feljelentés kiegészítő utóirat: Az előbb (10 óra 30 körül) az M1 Televízió riportere is igyekezett bebeszélni a magyar lakosságnak, hogy a nem tisztított „természetes só" sokkal egészségesebb, mint a megtisztított konyhasó, s olyan nem tisztított parajdi sókat is reklámoztak, ajánlottak a étkezési célra a magyaroknak, amelyeket törvénysértő lenne Romániában étkezési célra is árusítani!

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások