Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

H2020Jun01

2012. Február 04., Szombat 06:44

Gyógyító varázshangok

Írta:  ?
Értékelés:
(8 szavazat)
Az emberi szervezet gyógykezelésében egy érdekes és igen hatásos gyógymód is létezik, ez a hangterápia. A hangok, mint tudjuk rezgések, melyek szintje megegyezik szerveink ideális frekvenciájával. A tibeti hangterápia alkalmazásánál például hangtálak megrezegtetésével kezelik a betegeket. Így adják vissza a szervek eredeti, egészséges rezgésszintjét. Ez a gyógymód tisztítja a szervezetet, megteremti a szervek működésében az egyensúlyt, feltölti életerővel a beteget, és az emberben egy igen erőteljes öngyógyító folyamatot indít el.

 A hangterápia legfontosabb segédeszköze a hangtál. Ennek rezgése több szinten hat az emberre. Az egyik szinten a hangtál által kibocsátott rezgéseket a fizikai test érzékelhető szinten érzékeli. A hangokat már évezredek óta hívják segítségül a beavatott sámánok vagy a gyógyításra szakosított szent emberek. Ők a rezgéseket egykor monoton dobolással váltották ki, később mások a test és a tudat egységének megteremtése céljából mantrákat kántáltak, imákat mormoltak, vagy monoton hangú zenékkel próbálták elérni a céljukat. A betegek agykéregi területeit a hallóidegeken keresztül érkező rezgésekkel ingerelték, és így alakultak ki bennük a pozitív élettani folyamatok.

A hangtálak által kibocsátott rezgések a beteg testében levő vízen keresztül hatnak. A vizet sokszor emlegetik az „életoldó" szereként: minden biológiai folyamat vizes közegben játszódik le a sejtekben. Az egészséges felnőtt szervezet víztartalma a testtömeg 50-60 százaléka, csecsemők és kisgyerekek esetében ez az arány 70 százalék közeli, míg idős személyeknél akár 50 százalék alá is csökkenhet. A víz testünkben mindenütt megtalálható, ezért a hangtál rezgése mindenütt a szervezetben egy nagyon erős anyagcsere-folyamatot indít el, és olyan helyeken is hat, mint amilyen a csontok üreges részei. Befolyása van a rezgésnek a véráramlatra, a nyirokrendszeren keresztül pedig minden belső szervre. A hangtálak rezgései segítik az emberi test energetikai rendszerét is. Átmossák a test durva és finom energiarendszerét, elindítanak egy erőteljes energiacsere-folyamatot. A rezgés azoktól a durva energiáktól tisztítja meg a szervezetet, amelyek a gondolatok által rakódtak le. A szervezet ugyanis nem mindig tudja feldolgozni az átélt félelmet, haragot, gyűlöletet, és a gőgöt. Mindezeket oldja fel a rezgés, és a végén a szervezet fokozatosan megtisztul tőlük.

A tibeti hangtálak 12 féle fémből készülnek, amelyek megfelelnek a 12 bolygónak és a 12 orvosságnak, de önmagukban is rendelkeznek rezgéstartománnyal. Hangzásuk erőteljes nyugalmi és bizalmi érzést kelt az emberben. A hangokat egy átlagember 15-20 hertz közötti hangtartományban érzékeli, ezenkívül a hangtálak nagyon gazdagok felhangokban, amelyek a hallható és a nem hallható tartományban keletkeznek. A felhangok alfa-, théta- és delta-hullámokat képesek előidézni az agyban. Az alfa-hullámok egy mély meditációs állapotot indítanak az agyban, a théta-hanghullámok pedig azonosak a Föld forgási sebességének és az ember DNS-ének a rezgésfrekvenciájával. Ez azt jelenti, hogy amikor a hangtál rezgése következtében megközelítőleg együtt rezonálunk a Földdel, összhangban vagyunk a forgási sebessége által kibocsátott rezgéseivel, ekkor kerülünk egy ősbizalmi, abszolút nyugalmi állapotba. A delta-hullámok pedig a fizikai és az energetikai megtisztulás után kiválthatják az emberben az úgynevezett „testnélküliség" állapotát.

Forrás: http://csaba-vezer.freeblog.hu/archives/2009/03/05/Gyogyito_varazshangok/

Megjelent: 7779 alkalommal

Hozzászólások  

 
kedit
#1 kedit 2012-02-15 19:09
Ebben a videóban is rezonanciával gyógyítanak: www.youtube.com/.../
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 69.6%Norway 1.2%
Romania 5.4%Canada 0.9%
United States 3.9%Sweden 0.8%
Ukraine 3.3%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2.2%Netherlands 0.3%
United Kingdom 2%Australia 0.2%
Slovakia 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 450
This Week: 450
Last Week: 6071
This Month: 450
Last Month: 37944
Total: 2408220

Belépés