Print this page
2012 január 16, hétfő

Ételed legyen a gyógyszered!

Szerző: Morgó Sapiens

Az ősi tudás töredékei lassan-lassan újra felszínre törnek. A modern tudomány újra felfedezi a spanyol viaszt, hogy tudniillik "Amit eszel, azzá leszel!"

Ebben a dokumentumfilmben olyan emberek nyilatkoznak, akiknek sikerült elszakadni a jelenlegi hivatalos medicina csőlátásától, és így igen látványos eredményeket tudtak elérni a jelenleg "gyógyíthatatlannak" kikiáltott betegségek terén is, mint a például. a rák, stb. Különösen érdekes a filmben, hogy amire Szent-Györgyi Albert ezelőtt 70 éve felhívta a figyelmet, azt most a nyugat újra felfedezi.

A C-vitamin tehát valóban különleges: Szent-Györgyi Albert szerint nem is vitaminként, hanem élelmiszerként kellene fogyasztanunk. Azt mondja, tekintsük az aszkorbinsavat háztartási cikknek. Kilós kiszerelésben kellene árusítani, s az üzletekben egy sorban álljon a cukorral, a liszttel és a sóval. Szent-Györgyi naponta 1 gramm C-vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdőgyulladás döntötte le a lábáról, s az adagot 1-ről 8 grammra emelte, és hamarosan felépült.

A lenti videóban gyógyítók nyilatkoznak tapasztaltaikról, az angol nyelvű videó megértését magyar szövegaláírás segíti.

Forrás: kataklizma.info