20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 november 11, péntek

Horváth István, az orvostudomány doktora, mint kuruzslót a hatalom letartóztatta

Szerző: Cser Ferenc

Megdöbbentem – és bár Abszurdisztán polgára vagyok, mégis igyekeztem a hír forrása után kutakodni, mert nem akármilyen vád ez: az orvostudományok doktorát a hatalom kuruzslás vádjával letartóztatja! Bizonyára a kutatásai jelentik a 'kuruzslást', hiszen a föltehetően Szócska által riasztott pintőrség „lefoglalta az összes iratot és a komputereit”

 Abszurdisztán: az orvostudomány doktorát, mint kuruzslót tartóztatják le Narancsisztán pribékjei

Horváth István, az orvostudomány doktora, mint kuruzslót a hatalom letartóztatta.

"Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 7...4 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?"

Megdöbbentem – és bár Abszurdisztán polgára vagyok, mégis igyekeztem a hír forrása után kutakodni, mert nem akármilyen vád ez: az orvostudományok doktorát a hatalom kuruzslás vádjával letartóztatja! Bizonyára a kutatásai jelentik a 'kuruzslást', hiszen a föltehetően Szócska által riasztott pintőrség „lefoglalta az összes iratot és a komputereit”

Az első levél, ami kérdésemmel kapcsolatban megérkezett látszólag igazolta a gyanúmat. Ez olvasható benne:

„Most kaptam ezt a levelet, olvassátok el. Mi már foglalkoztunk vele, a végeredményről, állásfoglalásról nem tudok semmit. Talán mégiscsak mögé kéne állni, jó lenne utánanézni, hogy tényleg átkutatták e a lakását. A kabinettülésről semmi hír, döntöttetek már? Jó lenne tudni, mert nekem is szoros a programom, ha otthon vagyok.”

Az egyik fickó kérdezi a másiktól a fentieket, a válasz, amit kapott:

„Horváth prof injekciójáról mégegyszer: azóta jobban utánajártam a konkrétumoknak, s azt tudtam meg, hogy komoly pénzekért oltogatott embereket illegálisan, ezért rohanták le. Több év börtönt fog kapni.

A levélben szereplő hatalmas humán és dollármilliárdos nemzeti nyereség egy elrugaszkodott feltételezés csupán. Az egészséghez való hozzáállást kellene gyökeresen megváltoztatni, a barkácsolgatós profitérdekelt orvos(ál)tudományt kidobni végre, s teret engedni a tényleges gyógyításnak, mely az embert nem egy adathalmazként kezeli...

Az állam hozzáállásáról pedig csak annyit, hogy legalább 10-20 évvel megnőne a most születő magyar kisbabák élettartama, s jócskán az életminősége, ha a kötelező "védőoltások" ürügyén beléjük erőszakolt biológiai-vegyi fegyvereket elhagynák. De az idegenszívű vezetők szerint még mindig túl sokan vagyunk, ezért hajtóvadászatot folytatnak a felvilágosult szülők ellen. De hiába beszélem rojtosra a számat immár egy éve, a Jobbik e mellé sem akaródzik odaállni, mert a kabinetben lévő orvosok érzékenységét is érinti a szakmát minősítő kritika.”

Aztán a fenti levélváltásra utalva még egy véleményt kaptam, íme:

„ X. Y. Úr levelére reagálnék. Mit jelent a barkácsolós orvoslás? Mert ami jelenleg az egészségügyben folyik gyógyítás címén tisztelet a kivételnek, mert tudjuk, hogy van ilyen is az nem más, mint tudatos emberirtás. Soha nem fogja engedni a nagytőke, hogy egész egyszerű és olcsó módszerrel mérsékeljék az érrendszeri megbetegedések folytonos növekedését.

A gyógyszerlobbi egyszerűen ki írtja azokat az embereket, akik megpróbálnak úgynevezett alternatívát ajánlani. Egyébként pályázatot nyújtott be a Nemzeti Erőforrás Minisztériumba a humánkísérletek elvégzésére, s ennek kapcsán teszik süllyesztőbe. Nem gyógyszerként alkalmazta, hanem alternatívaként, és nem volt sikertelen. Egyébként nem igaz, hogy nagy pénzekért adta az injekciót.

Amennyiben profitérdekeltségről beszélünk, akkor elsősorban a gyógyszer lobbi profitbevételeiről kellene beszélni. Mit tesz a klinikai orvoslás? Nem a gyógyszer lobbit szolgálja ki? Hát dehogy nem.

Nézzük meg, egy érredszeri megbetegedésnél hány gyógyszert írnak fel az illető betegnek, amit szednie kell. Legalább 3-4 félét, plusz javasolják a különböző koleszterincsökkentőket, melyek mellékhatásait elfelejtik közölni. Vérnyomáscsökkentők, vérhígítók, melyek impotenciát csinálnak, és nem elég, hogy betegek, még a házaséletük is tönkremegy. Ettől lesz csak igazán depressziós egy férfi.

Mindennek meg kell vizsgálni a hátterét is mielőtt véleményt alkotunk.”

Most légy okos Domokos! Nincs mit tenni, olvassunk el két riportot dr. Horváth Istvánnal, orvosbiológus kutatóval, az MTA doktorával. Az egyiket Medveczky Attila tollából ITT (minthogy fönnáll a gyanúm, hogy az interjút onnan hamarosan törölni fogják, ezért átvettük és nálunk ITT olvasható), a másikat közvetlenül a választások előtt Orbán Éva készítette és a Kapu áprilisi 2010 számában közölte, ITT olvasható (nálunk meg ITT).

A Medveczki-riport címe: “Életmentő találmányok - Beszélgetés Dr. Horváth István orvos-biológussal”, Orbán Éváé meg: „Évente 15.000 magyar élet a tét!”

Elolvastam mind a kettőt. Tekintve, hogy eredeti 'szakmám' kémia, vegyészmérnöki diplomám és közel 40 éves anyagkutatói múltam van, a beszélgetést értem. A lényegét és a következményeit egyaránt, hiszen kutató-vegyészként fél évet dolgoztam a Chinoin technológia 3. laborjában is, ahol bele kellett kóstolnom mind a gyógyszerek, mind a gyógyszergyártás lényegébe. Ennek alapján bátran állást foglalhatok: minden valószínűség szerint Szócska a gyógyszerlobbi érdekeit tekintve küldte dr. Horváth Istvánra a kommandót – és nem kétséges, föltehetően haláláig börtönbe is csukatnák. Az iratokra, a számítógépre meg azért volt szüksége a banditáknak, hogy a 'titok' – amit a beszélgetések során csak pedzeget, de nem árul el – a kezükbe kerüljön. No nem azért, hogy gyártsák, forgalmazzák, hanem föltehetően azért, hogy végleg elsüllyesszék, ahogy a XX. század történelme során számos jelentős fölfedezésnek ez lett a sorsa.

A beszélgetésekből kiderül, hogy a szer nem olcsó valami és ha Horváth dr. valakinek ilyet beadott és annak költségeit kérte csupán el, akkor sem két fillért kellett kapnia. Horváth doktor árra vonatkozó kérdésre ezt válaszolja Medveczkinek:

„Egy szigorúan bizalmas tanulmányt készítettünk a gyártásról, forgalmazásról, így csak annyit árulhatok el, hogy kb. 10.000 euró lesz az ára.”

A szert kezdetben sertéseken ellenőrizte és miután ott nem tapasztalt negatív hatást, ő volt az első ember, akin ezt kipróbálta, magát ezzel meg is gyógyította. Kuruzslás?

Minthogy idős ember életét menti meg, az eurokonform 'népnemzetiek' (narancs) szerint bizonyára az. Persze, a gyógyszerlobbi szerint mindenképpen, mert csakis az ő profitjukat növelő szerek forgalmazhatók, teljesen függetlenül attól, hogy azok hatásosak-e, vagy sem. Sőt, ha nem azok, az még jobb: rövidebb ideig élnek az emberek, nincs nyugdíj-gond! Amíg robotolnak, rabszolgaként értéket termelnek,addig éljenek, utána fölösleges – talán erre gondolhatott Szócska a kommandó értesítésekor. Az EU-nak a természetes gyógynövényekre vonatkozó tilalma ezt már előre jelzi is.

Ellenpélda, hogy egy ausztráliai orvos rájött, hogy a gyomorfekélyt egy baci okozza és, hogy igazát bizonyítsa, megfertőzte saját magát, ezt társaival ellenőriztette és aztán az alkalmazott gyógymód utáni gyógyulását is. Kuruzslás? Bizonyára az, hiszen Oslo Nobel-díjjal jutalmazta a tettet.

Van még egy video is, itt látható.

Minthogy a gyurcsány-kormány idején semmi jóval nem biztatták Horváth dr.-t, Orbán Éva közvetlenül a választások előtt lévén ezt kérdezte:

„A választásokat követően van-e remény a támogatásokra?”

A válasz:

„Feltételezhető, ha lesz egy magyar érdekeket képviselni akaró és tudó új kormánya az országnak, fölismerik ennek a jelentőségét. Akiknek fontossá válik, hogy 15.000 fiatal magyar élet megmaradjon, azok támogatni fogják.”

A hatalom válaszát láthatjuk: letartóztatták, mint kuruzslót.

Hogy kuruzsló-e Horváth dr., azt bizonysággal nem tudom, Hogy komoly összegeket, hasznot számolt-e fel ügyfeleinek azt sem. Azt viszont tudom, hogy Narancsisztán immár egyértelműen Abszurdisztán és képtelen vagyok elhinni, amit olyankor állítanak, amikor valamilyen üzleti lobbi érdekei a háttérben fölsejlenek. A beszélgetések, a videó engem arról győzött meg, hogy Szócska is besorolható az Orbán-kormány negatívjai közé. A korábban megfogalmazott Kölcseyre hajazó gondolat érvényesebb, mint valaha:

'Hazudnak rendületlenül,
Ne hidd el, óh magyar!'

Ne hidd el, hogy egy orvos professzor kuruzsló, ha valami újat feltalál és azt a gyógyítás szolgálatába szándékozik állítani és ebben a hatalom, a politika nem, hogy nem társ, hanem sokkal inkább ellenfél. Ellenérdekelt, mert szavaival ellentétben pénzügyileg nem érdeke, hogy a magyar ember megélje a nyugdíját és még kevésbé az, hogy azt hosszabb ideig élvezze is.

Cser Ferenc

Forrás: http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=90819

Beküldte: Törpapa

Hozzászólás  

+1 #23 DunaújvárosPisdta1955 2012-08-15 08:17
Tisztelt szívbetegek!
Volt egy infartusom 3,5 éve.
Legfőbb gyógyszerem a parlagfü!!!
Friss hajtásokat le szedem megy szárítom és mint egy tablettát vizzel be veszem
Az adagolt mennyiségem egy kiskanál hegyével
Szedek az orvos által fel irt gyógyszerekből is de csak negyed részét, koleszterin csökkentőt nem.
Tisztelettel
István
#22 CanObes 2012-02-14 14:41
Idézet - Szabóné Turay Katali:
Azt nem tiltja a törvény, hogy teljesen bizonytalan kimenetelű kemoterápiás kezelésben részesítsenek szerencsétlen, daganatos embereket, csak mert ez egy ezer-milliárdos üzlet a gyógyszermaffiának? Ezek a kemoterápiás szerek - nagyrészt - nemhogy hatástalanok, de úgy tönkre is teszik az immunrendszert, hogy a beteg a rengeteg áttétbe hal bele. De ez legalább engedélyezve van! Milyen szerencse is ez!!! És milyen törvényes (népirtás)!


Kedves Katalin! Nem cél, hogy sokan életben legyünk... Ha van időd és erős idegzeted, olvasd ezt el, kérlek! aquanet.freeweb.hu/szoveg/DRABIK21.htm Ebben minden benne van...
#21 Kókai István 2011-12-21 09:52
Egy ilyen tudós embert támogatni kell és nem eltávolítani. Amit a ,,hatalom,, tilt, az felhívja a figyelmemet. Én is magas vérnyomással és szívritmus zavarral küszködöm. Találtam egy ,,szalmaszálat,, és ha tehetem meg fogok benne kapaszkodni ! Meg keresem a Professzor Urat !
#20 Program 2011-11-28 08:54
November 28-án hétfőn 18. órától Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban tart előadást és fórumot

Dr. Horváth István kutatóbiológus az érelmeszesedés elleni vakcina felfedezője
és
Dr. Harkovics-Kovács János főorvos a Hun Tv tulajdonosa, a Magyarok Vi
#19 Főnix 2011-11-27 22:10
November 28-án hétfőn 18. órától Egerben a Bartakovics Béla Közösségi Házban tart előadást és fórumot

Dr. Horváth István kutatóbiológus az érelmeszesedés elleni vakcina felfedezője
és
Dr. Harkovics-Kovács János főorvos a Hun Tv tulajdonosa, a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagja
#18 lajstrom 2011-11-27 07:09
Nem tartóztatták le, hanem zárolták a lakását és elvitték a dokumentációját!!!
+2 #17 vagyok Plósz Sándor 2011-11-25 20:05
Dr. Horváth István a Hun TV-ben, A Koleszterin ről. Itt kiderülhet minden.
www.youtube.com/watch?v=B9EoFOd-jPI

www.miep.hu/fuggetlenseg/2009/julius/31/17.htm

Van még a proftól más is.
+1 #16 Borsos Géza József 2011-11-20 20:49
Én egyike vagyok azoknak, akik kipróbálták a szert. Súlyos szívműtét után két évvel kaptam meg , amikor elzáródott az egyik koszorúér teljesen.
Nem csak , hogy jól érzem magam és ismét munkaképes vagyok,de szívkatéteres lelet bizonyítja, hogy ereim állapota sokat javult!
#15 Kósáné K Mária 2011-11-20 15:38
Idézet - Szabóné Turay Katali:
Azt nem tiltja a törvény, hogy teljesen bizonytalan kimenetelű kemoterápiás kezelésben részesítsenek szerencsétlen, daganatos embereket, csak mert ez egy ezer-milliárdos üzlet a gyógyszermaffiának? Ezek a kemoterápiás szerek - nagyrészt - nemhogy hatástalanok, de úgy tönkre is teszik az immunrendszert, hogy a beteg a rengeteg áttétbe hal bele. De ez legalább engedélyezve van! Milyen szerencse is ez!!! És milyen törvényes (népirtás)!


Kedves Szabóné Turay Katalin!
Így igaz, nem tiltja a törvény. Viszont azzal már vitába szállnék, hogy bizonytalan lenne. Igen is, bizonyosan tudják, hogy csak egyfajta szövetállomány esetén hatásos eredményesen a kemo, s mégis adják minden rákosnak, ezért a végső következtetés jogos is, de nem tejes, mert ott ahol viszont más jelenleg nem hat a nyugati orvostudomány szerint, ott rengeteg időt lehet nyerni a kemoval, pl. vérrák, hasnyálmirigyrák, léprák, stb. Más kérdés, hogy hiába nyernek időt, ha utána a szervezetet semmi mással nem kezelik. A kemoval nem mindig az baj, hogy kemo, hanem azzal, hogy indokolatlanul túladagoltan alkalmazzák, és olyankor is, amikor nem kellene. Addig azonban, míg az emberek is igénylik az orvosoktól ezeket az eljárásokat nem is fog változni semmi. Az emberek... á nem is folytatom.
+2 #14 Szabóné Turay Katali 2011-11-20 09:28
Azt nem tiltja a törvény, hogy teljesen bizonytalan kimenetelű kemoterápiás kezelésben részesítsenek szerencsétlen, daganatos embereket, csak mert ez egy ezer-milliárdos üzlet a gyógyszermaffiának? Ezek a kemoterápiás szerek - nagyrészt - nemhogy hatástalanok, de úgy tönkre is teszik az immunrendszert, hogy a beteg a rengeteg áttétbe hal bele. De ez legalább engedélyezve van! Milyen szerencse is ez!!! És milyen törvényes (népirtás)!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások