Print this page
2010 augusztus 24, kedd

Érdemes tudni róla, mindenkinek!

Szerző:
Érdemes tudni róla, mindenkinek! - De most már tőlünk

A mikrohullám sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.

Kedves honfitársaim!

Az itt megjelentetett körlevelet már többször kaptam és eddig elolvasása után mindég töröltem postaládámból. Ma újra kaptam egy kissé bővebb formában mint máskor, és elhatároztam ezt most már közösen kell megtárgyalnunk de nem ezért mert ma már bővebb formában jelent meg, hanem mert eddig még soha (ma sem) nem volt ott ki a feladója ki felel ezért a „tudományos” -nak bemutatott dolgozatért. Csak annyi áll ott; szakemberek….

Bizonyára ti is kapjátok ezeket a körleveleket ugyan úgy mint mások. Ezért kötelességünknek érzem, hogy tudásunkhoz mérten világosítsuk fel honfitársainkat, ha valóban így igaz amit a mikrosütőről írnak, akkor ezt mindenkinek tudni kell tőlünk mert így hihetőbb mint egy névtelenül keringő levélnek. Megvallom én nem sokat tudok ehhez hozzászólni de amióta először elolvastam azóta nem használom semmire a mikrosütőt.

Másik: Igaz ez is, hogy Svájcban Franciaországban és más országokban is mát tilos a mikrosütő hirdetése? Itt Svédbe bizony reklámújságok tele vannak ezekkel is. Akkor viszont nem tilos a reklámozása. Ez is fontos mert akkor valóban igazolt a veszély! >Zoli<

Íme a körlevél:

Érdemes tudni róla, mindenkinek! Csak Te vigyázhatsz magadra és a családodra - a cégeknek a hatalomnak nem érdeke

Szakemberek elvégezték a következő kísérletet:

Vizet forraltak

  • fatüzelésű kályhán,
  • gázégős tűzhelyen,
  • elektromos főzőlapon és
  • mikrohullámú sütőben

majd a felforralt vízben magokat csíráztattak

  • a fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
  • a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
  • az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
  • a mikrohullám sütőben a magok 0%-a kelt ki!!!

A mikrohullám sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre. A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció, leépülés indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.

Ez már a rák "előkapuja", mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát. Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban már egyenesen tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikrobán megfőzve. Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.

Az eredmény a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.

A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.

Ha valaki mégis az élő sejteket elpusztító, mikrohullámú sütőben főzött-melegített "halott" étellel óhajt táplálkozni, feltétlenül vegye figyelembe a következőt:

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI, HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÖLKÖZŐT

Hozzászólások megtekintése a régi honlapról